• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

:69: sagol canim senin vverdigin linkten calintidir :66::66:
çok güzel canım güle güle kullan

Sıradaki arkadaşımız damraaa:
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin

toplam:1000

DearMother:100-okundu:65:
TheSecret:50-okundu:65:
careful:100-okundu:65:
Asaletlim:100-okunuyor:66:
nazayse:300-okunuyor:66:

kalan:350

Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin
[/QUOTE]

canım Allah kabul etsin.mylady06 tedaviyi temmuza erteledi histeroskopi olacak.ailhan maaşallah :naazar:hamile tutunma kanaması olmuştu c.tesi ama şimdi kesildi çok şükür.turtimin tedavisi devam ediyor durumu iyi şükür.nil iğnelere başladı.

ilk aklıma gelenler bunlar

Muhteşemsin Dearmother ya, iki dakkaya geçti özeti budur işte..:66::66:

cnm bendede polikistik over var ve 5 haziranda bende şahin beyin yanına gidicem eğer ki transffer günü fazla yumurtan olursa çok sancın oluyo diyolar bozma moralini bende senle aynı durumdayım birde bende rahim duvarın kalın demişlerdi küretaj yaptılar 1 yıl önce ama 1 ay önce dr gittiğimde tekrar bir operasyon geçirdim şimdi bir sorun yok dediler bakalım inşallah adetim gecikmezde bende bir an önce başlayabilirim hem korkuyorum hemde içimde acayip bir mutluluk var hayırlısı inşallah....

umarım senin içinde hayırlısı olur.inşallah mutluluğun daim olur canım..yumurtalara gelince bizim yapabilceğimiz bişi zaten yokmuş.ilaçların dozunu filan doktorlar artık kontrol ederler zaten...perşembe günü kontrolüm var benimde bakalım napıcaklar ilaç dozunu filan.birde e2 kaç çıkıcak bakalım.hakkımızda hayırlısı olsun inşş..buarada içindeki mutluluk azalmasın bebeğinle artsın inşş..bende kararlıyım her olumsuzluğa rağmen mutluluğumu heyecanımı yitirmicem,pozitif olup hep dua edicem inş meleğim gelir:49::49:

canım Allah kabul etsin.mylady06 tedaviyi temmuza erteledi histeroskopi olacak.ailhan maaşallah :naazar:hamile tutunma kanaması olmuştu c.tesi ama şimdi kesildi çok şükür.turtimin tedavisi devam ediyor durumu iyi şükür.nil iğnelere başladı.

ilk aklıma gelenler bunlar

ayyy cnm bnm hakıkaten harıkasın sen ya....ohh harıka alıhana bravoooooooooooo ayy cok heyecanlı yaaa...turtım ve nılden de guzel haberler alıcaz ınsallahhh

kac cıktı alıhanın degerı kızlar:52::52::52:

ayyy cnm bnm hakıkaten harıkasın sen ya....ohh harıka alıhana bravoooooooooooo ayy cok heyecanlı yaaa...turtım ve nılden de guzel haberler alıcaz ınsallahhh

kac cıktı alıhanın degerı kızlar:52::52::52:

ayyy inşallaaahhh allah söyletsin inşş bugünler böyle çabucak geçsin inş:46:

evet biliyorum canim,

ben en kucukler 25 saniyordum 22, 23 de var cok guzel:)
hayirlisi hepimiz icin insallah bebislerimize kavusuruz:49:

evet biliyorum canim,

ben en kucukler 25 saniyordum 22, 23 de var cok guzel:)
hayirlisi hepimiz icin insallah bebislerimize kavusuruz:49:
evet listede yaşları en birbirine yakın biz varız sanırım..

buarada asaletlim 22 yaşındaymışsın kaç yıldır uğraşıyorsun bebek için.4.denemen yazıyor listedede merak ettim

Back
X