- 12 Kasım 2010
- 762
- 86
- 98
bakşimdi enbaşta umutsuzluğu bırak rabbim isteyince durum ne olursa olsun veriyor...dua et elinden geleniyap rabbimveriri...eğer aşılama uygun gördüyse doktorun aşılama yaptır..evet bizim hareketlilik iyi %50den fazla.doğrıu söylemiş doktorun..eşinin test sonucunda sonuçların lkarşısında olması gerekn değerlerin yazması lazım.yokmıu yazmıyormuTüp bebek merkezinde(Kruger strict) yaptırdığımız test sonuçları elimde.karşılaştırma yapabiliceğim birşeyler arıyorum fakat bulamıyorum.Tüm bunların normal yeterli olan değerlerinin yazılı olduğu bir site biliyorsanız bana yardımcı olun lütfen..Tam olarak durumu anlamak istiyorum. Doktorum bana birşeyler açıkladı ama sonradan kafamda birçok soru işareti oluştu.Çözemiyorum.Cevap bulamıyorum.
Doktorum bana. ileri hızlı hareketli yavas hareketli falan fistan yazıyorya orayı göstererek ikisinin toplamının %50 olması gerktiğini söyledi.eşimin %47 normal yollarla hamile kalamzsın demedi ama sperm testi sonucuna göre oran düşük dedi.oyzden direk aşılama öneriyorum dedi.
Kafam çok karıştı. aşılama en az 500-1000e çıkıyor. tüp bebek 5000 dediniz.Allaha şükür kimseye muhtaçlığımız yok istediğimizi yiyip içip giyiyoruz ama bu paraları nasıl karşılarız bilmiyorum.....
Çookkk zor çok çok zor.Gittikçe dahada zorlaşıyor.Gerçekten düşündükçe tükeniyor umutlarım..Yaşımız başımız kaç,çok üzülüyorum.Düşünmekten alamıyorum kendimi.Uyanık olduğum her an düşünüyorum. Uyuduğumdada çoğu zaman..ya hamile olduğumu ya bebeğimi görüyorum kucağımda..
Bazen çok güçlü hissediyorum.Bazen çok güçsüz ve çaresiz..
Tedavin umarım başarıyla sonuclanır..