• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

haklısın canım bende zamanı gelmememiş diye kendimi avutmaya çalışıyorum ama nafile...allahım isteyen herkese versin...yüzünü güldürenlerden eylesin bizleride....

amin ,canım benim,ben fakültede yaptırdım, bi bayan vardı 7 deneme yapmış, ankarada,hep ünlü doktorlarlar,son kez de öylesine fakülteye gelmiş, hamile ayrılmış,Rabbim ne zaman nasip edecek bilmiyoruz ki,,inş yakın zamanda tüp bebeğe gerek kalmadan hamiş kalırsınn...

Gerçekten çok sevindim canım benimde bugün 11.günüm ama cesaret edemiyorum kan testi yaptırmayanegatif sonuç alırım diye, bugün normal adet günüm 11.gün boyuncadda sadece 5.gün çok az kahverengi bir akıntı gibi kanama geldi onun haricinde hiç kanamam gelmedi, sadece göğüslerimde acı var, adet belirtilerim de yok, bilmiyorumki neyapsam galiba ben pazartesiyi bekliycem.....ama sana çok sevindim canım.....Allah kucağına da almayı nasip etsin

Amin canım çok saol..bende çok umutsuzdum eşim sabah 7:30 da uyandırdı hadi gidip kan verelim diye 45 dk sonra ben kahvaltı hazırlarken geldi hayırlı olsun diye yok artık olamaz dedim inanamdım sonra gözümle görünce inanabildim..benimde sadece gögüslerimde acıma vardı 5. günden beri falan .
lekelenmem hiç olmadı 2 gündür falanda adet ağrılarım vardı..Allah ım hayırla sağlıkla versin canım..dua et bol bol Allah ım inşallah sanada isteyen herkesede nasip etsn..

Son düzenleme:
:nazar::nazar::nazar:allah tamamına erdirsin canım ..hamiş hamiş dua et bizlerede olurmu:emir_bebek::emir_bebek:

canım inan sendende güzel haber duymayı bekliyodum hatta kendimden çok senden umutluydum..Allah ım hayırlısını versin dua edicem Allah ım inşallah en kısa zamanda hayırla sağlıkla nasip etsin canım..

Amin canım çok saol..bende çok umutsuzdum eşim sabah 7:30 da uyandırdı hadi gidip kan verelim diye 45 dk sonra ben kahvaltı hazırlarken geldi hayırlı olsun diye yok artık olamaz dedim inanamdım sonra gözümle görünce inanabildim..benimde sadece gögüslerimde acıma vardı 5. günden beri falan .
lekelenmem hiç olmadı 2 gündür falanda adet ağrılarım vardı..Allah ım hayırla sağlıkla versin canım..dua et bol bol Allah ım inşallah sanada isteyen herkesede nasip etsn..

çok tebrik ederim seni :64: :64: allahım bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallah. ilk denemenmiydi?

:nazar:
kızlar
11. günüm bugün ve test sonucum 208.3
inanamıyorum..
Allah ın izniyle galiba hamileyim..
inanamıyorum gerçekten şoktayım :64:

inşallah canım en kısa zamanda Allah ım isteyen herkese nasip etsin..dualarım sizlerle..sizde benim için dua edin 2 test daha yaptırıcam artış olması lazım sağlıklı diyebilmek için..Allah sağlıkla nasip etsin cümlemize..

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::92::92::92::92::92::92::92:
tebrikler avci82, çookkk sevindim. Allah tamamına erdirsin.Darısı başımıza olsun inş....

lekelenmem hiç olmadı 2 gündür falanda adet ağrılarım vardı..Allah ım hayırla sağlıkla versin caknım..dua et bol bol Allah ım inşallah sanada isteyen herkesede nasip etsn..

Bugün saat 2 gibi bizim burda bi tıp merkezi var oraya gittim şansıma labaratuvar kapanmış hastaneye gidin dediler kadın doğuma ordada kanda gebelik testi yapılıyodediler, biraz uzak diye vazgeçtim, tek başıma gezdim, biraz alışveriş yaptım, bi ara hastalandım sandım, burgerkıng'in tuvaletine girdim , şükür bişey yoktu:66:
sabahtanda idrar testi yapmıştım, negatif çıkınca iyice umudum kırıldı. Ben bugün ve yarında hastalanmassam birazcık umudum olacak pazartesi iş çıkışı yaptırırım, çok garip neden benim hiç umudum yok, eğer olursa çok çok büyük bi süpriz olacak banada inşallah bende sevincimi sizlerle paylaşırım...kendine
iyi bak bebişe iyi bak...tekrar tebrik ederim..

İsim |Yaş |Dönem |Faktör |K.Deneme |Merkez|Son Durum
gayem06|31|Mayıs|Kadın|2.Deneme|Hrs Ankara|Bir dahaki sefere inş:85:
nurtencb |26| haziran |erkek |2.deneme |bahçeci fulya |HAMİLE :nazar::49:
ailhan76|37|||||Bir dahaki sefere in.:85:
asaletlim|22|Mayıs|Kadın|4.Deneme|Brüksel Tüpbebek|Bir dahaki sefere inş.:85:
Nısan | |Haziran |Kadın|1.Deneme |Antalya Tüpbebek|Bir dahaki sefere inş.:85:
dramathink||Haziran|Erkek|1.Deneme|Gen-art|Bir dahaki sefere inş.:85:
nil_alp|23|Mayıs|Kad-Erk |1.Deneme|smyrna Art|Bir dahaki sefere inş.:85:
turtimm|27|May-Haz|Azosperm|1.Deneme|Gen-art|Bir dahaki sefere inş.:85:
yeda|27|Mayıs |Sebepsiz|1.Deneme|Antalya Tüpbebek |HAMİLE :nazar::49:
efsune12|42|Haziran|Erkek||Gen-art|Bir dahaki sefere inş.:85:
seminya| |Haziran|Erkek|3.Deneme|Malatya Doğu Fertil|HAMİLE :nazar::49:
Blast|31|haziran|erkek|1.deneme|hrs Ankara|maalesef düsük:5:
Uhde|35|haziran|Sebepsiz|1.deneme|Konya eurofertil|HAMİLE :nazar::49:
Heysem|33|Haziran|Kadın|2.deneme||Bir dahaki sefere inş.:85:
sevgicaglayan|35|Haziran||1.Deneme||HAMİLE :nazar::49:
neme|25|Haziran|Erkek|1.Deneme|Bursa Acıbadem|Bir dahaki sefere inş.:85:
canım_ca||Haziran|Erkek|3.Deneme||sonucu hakkinda cevap yazmadi
realite34|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Memorial Hastanesi|Bir dahaki sefere inş.:85:
eğitimciyimmm||Haziran||2.Deneme|Anatolia|HAMİLE :nazar::49:
mavi0|29|haziran|kadin|4.deneme|Memorial hastanesi|HAMİLE :nazar::49:
cilekw |27 |haziran|| 1.deneme| smyrna tupbebek merk. | HAMİLE :nazar::49:
damraaa|34|Haziran|Erk-Kad|1.Deneme|Jinemed-Kalamış|Bir sonraki sefere inş:85:
dilhusar||Haziran|Erkek||Bahçeci Tüpbebek|13 Temmuz test tarihi:21:
avci82 |29|Haziran |Erkek|1.Deneme|Anatolia Tüpbebek|HAMİLE :nazar::49:
denizden77|34|Haz.temmuz|erkek|2.deneme|Memorial| 18 temmuz test tarihi:21:
Kyr|31|haziran-temmuz||2.deneme|izmir şifa hastanesi|26 temmuz test tarihi:21:
hayatgunesim|34 |haz-tem |sebepsiz |5.deneme |Ankara tupbebek|18 temmuz test tarihi:21:
marali326||Haziran||1.Deneme||23 temmuz test tarihi :21:
careful|27|Haziran|Erkek|2.Deneme|Konya Selçuk Hastanesi|pazartesi yumoslari toplaniyor
TheSecret|27|Haziran||2.Deneme|Yeditepe Üniversitesi|İğnelere Başladı
guzelsoy1979|32|Haziran|Pko||Bursa Acıbadem|21 temmuz test tarihi:21:
tulayss||Haz-Tem|Erkek|3.Deneme||İğnelere başladı
demet3574|34|Haziran|Sebepsiz|1.Deneme|Şifa Hastanesi|İğnelere başladı
Barbiem|30|Haziran|Erkek|2.Deneme|Arabistanda yaptiriyor|23 temmez test tarihi:21:
anunaki||Haziran||1.Deneme|Ankara Bülent Berkay| iğnelere başladı
aralma||Haziran||2.Deneme|memorial hastanesi|İğnelere başladı
semacat||Haziran|Sebepsiz|1.Deneme|Anatolia|iğnelere başladı
besty|31|Haziran|Erkek|1.Deneme|Ankara Medicana|pazartesi gunu transferi var
lovely05 |28 |Temmuz |sebepsiz |1.deneme | |25 temmuz test tarihi:21:
lukretia||Haziran||||23 Haziranda başlıyor
gobeklim|28|Haziran||1.deneme|kadikoy sifa hastanesi|ignelere basladi
ece22|25|Temmuz|Sebepsiz|2.Deneme|Bursa Acıbadem|ignelere basladi
Duamm||Temmuz|erkek|2.deneme| Bahceci klinigi|18-19 temmuz transferi var
apsoroke|30|Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Bursa Jinemed|23 temmuz test tzrihi:21:
mutluolmak85||haziran|Pko|2.Deneme||yumoşları toplanacak
medart||Temmuz|sebepsiz|1.deneme|umut tupbebek merkezi|ignelere basladi
Liefde|25|Tem-Ağu|Sebepsiz|1.Deneme|Bursa Acıbadem| reglini bekliyor
Gnm85 |26|Temmuz-Ağu|kadın|1.Deneme|İzmir Kent Hastanesi|reglini bekliyor
Ilaydakorucu06||temmuz|erkek||ozel Ankara tupbebek|reglini bekliyor
mylady06|36|Temmuz||1.Deneme|Ankara Tıp Fakültesi||Tedavisi eylüle ertelendi
neross||Haziran|Erkek|1.Deneme|Etlik Tüp Merkezi|Reglini bekliyor
abuzel|35|Haziran||4.Deneme|Medikana|Reglini bekliyor
sakinlink||Temmuz|Erkek|2.Deneme|Anatolia Tüpbebek|Temmuzu Bekliyor
melisela|27|Temmuz|Erkek|1.Deneme|Ankara Uni.tupbebek|21 Temmuzda Basliyor
beren_ece|27|Temmuz|Kadın|1.Deneme|9 Eylül Üniversitesi|Temmuzu bekliyor
daisy44|25|Temmuz|Sebepsiz|1.Deneme|Brüksel tıp merkezi|iğnelere başladı
kareka | |Temmuz |Sebepsiz|4.Deneme|ist.Çevre Tüpbebek|Temmuzu bekliyor
Juu |34 |Temmuz |pko| 4.Deneme |Adana Ankada merkezi |Temmuzu bekliyor
pearlheart|27|Temmuz|Sebepsiz|3.deneme|Maya yada Hakan Satiroglu Klinigi olabilir|Temmuzu bekliyor
ewest | 37|Haziran |Erkek|3.Deneme|Bahçeci-Fulya|temmuzda transferi gerceklesecek
biricik38| |Temmuz|Erkek|2.Deneme| |Merkez Araştırıyor
leblebisekeri|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Kadıköy Acıbadem|tatilde
ebrudur| |Temmuz ||||
nazayşe|30|Temmuz|Erkek|2.Deneme|IVI Tüpbebek
adenes||Haziran|Varikosel|1.Deneme|Memorial olabilir
fazzerg|34|Temmuz|Kadın|1.Deneme||
elchn||Haziran||2.Deneme|maslak Acıbadem|
gulsenyalcin|31|Agustos|kadin||merkez arastiriyor|tedaviye agustosta basliyor
ceydafatih|30|Eylül|Pko|1.Deneme||tedavisi eylule ertelendi
passifloraa|29|Temmuz|Sebepsiz|2.Deneme|Bahçelievler Medikana|Tedavisi eylüle ertelendi
artrit||Haziran||3.Deneme||Tedavisi eylüle ertelendi
castamo |27 |Haziran |Kadın|2.Deneme|Bahçeci-Fulya|Tedavisi eylüle ertelendi
giz1978||Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Zekai Tahir Burak|Tedavisi eylüle ertelendi
zmym ||Temmuz|Erk-Kad|3.Deneme|İstanbul Tüpbebek|Tedavisi şubata ertelendi
asgok ||Haziran |Erkek|2.Deneme|Maya Tüpbebek|

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, OKUNAN AYETEL KÜRSİ-YASİN-İ ŞERİFLERİ KABUL ET.BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
[/QUOTE][/QUOTE]

merhaba ben de tedaviye basladim 2. denemem su an kok aliyorum haftaya gonal f e baslicam memerial atasehir cem demirele gidiyorum ve tedavi surecini burda paylasmak istiyorum.....

malesef canım, bizim umutlar başka bahara kaldı...
bugün akşam üzeri kan testi yaptırdım, 10. gün değerim 7 çıktı:(

Allah ım nasip ettiyse geleceği vakit saat bellidir..sabredip bu yolda yılmadan çabalamaya devam..Allah ım tez zamanda nasip eder inşallah canım..:29:

avcııııı

kuzum çok sevindimmm
sakın kendini zorlayacak bişiler yapmıosun
ASLA ve ASLA kabız olmuosun
bol bol ananas yoğurt yiyosun
her sabah kayısı&su baktın olmadı
duphalac şurup
ay çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmm

slm arkadaslar araniza yeni katildim , benimde transferim carsamba oldu, beklioyrum yine sabirla hayirlisi artik allah büyüktür, 2. denemem
hayirlisiyla hepimiz allahin izniyle cocuklarimiza kavusuruz insallah

arkadaşlar şuan 5hafta 2 günlüh hamileyim. daha doktora gitmedim. istanbulda oturmadığım için oturduğum şehirde başka bi doktora çıkacağım. doktorum dediğine göre 1 hafta daha var doktora gitmeme ama çok sabırsızlanıyorum. dayanamayabilirim. ama gidersem eğer 1 hafta sonra tekrar gitmem gerekecek. çünkü doktor o tarihte gidince beni ara ona göre iğnelerine, bantlarına devam edip etmeyeceğine karar veriri dedi. offff. 1hafta daha nasıl geçer?

avcııııı

kuzum çok sevindimmm
sakın kendini zorlayacak bişiler yapmıosun
ASLA ve ASLA kabız olmuosun
bol bol ananas yoğurt yiyosun
her sabah kayısı&su baktın olmadı
duphalac şurup
ay çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmm

çok saol canım benim..tavsiyelerini dinliycem kesinlikle..inşallah değerimde güzel artar yarın da sağlıkla nasip eder rabbim..senin kızın büyümüş maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..çok saol canım desteğin için....

avcı tebrik ediyorum seni..allah analı babalı büyütsün inşallah...bizlerede dua etmeyide unutma canım.

sonucu negatif olanlara ne desem teselli etmek zor tabi..allah sabır ve güç versin..

bende 5.günümdeyim ama dünden beri sanki adet sancısı gibi bişeyler hissediyorum göğüs ağrısı kalmadı gibi adetlerime yakın böyle olurdu. korkuyorum ya olmazsa..aslında başında beri kendimi olumsuzada alıştırmıştım olmayabilirde yinede olsun istiyorum kendimi kaptırmakta istemiyorum..allah hakkımızda hayırlısını versin.

amin inşallah. bize de dua et olur mu :49:

avcı tbrk ediyorum seni cnm darısı inşallah bizim başımıza 21 temmuzu bekliyorum bende zaman geçmek bilmiyo sende hiç belirti varmıydı benim transfer yapıldığı günden itibaren sol kasığımda bir batma oldu sanki orda bişiy var ve halada orda duruyo sabahları kalktığımda ilk işim onu orda hissetmek oluyo ağrı gibi bişiy birde göğüslerim iğnelere başladığım andan itibaren çok acıyolar psikolojik bişiyde olabilir ama insan birşeylere inanmak istiyo işte

Back
X