2011 İkiz Anneleri ve Adayları

asi canım eklenen resimler silinmiyormuş bu bir kuralmış.sorular-şikayetler bölümüne baktım.senide uğraştırdım gece gece:59:.ben çıkıyorum.canım sıkıldı.inşallah bi sakatlık olmaz.neyse iyi geceler.:58:

asi canım eklenen resimler silinmiyormuş bu bir kuralmış.sorular-şikayetler bölümüne baktım.senide uğraştırdım gece gece:59:.ben çıkıyorum.canım sıkıldı.inşallah bi sakatlık olmaz.neyse iyi geceler.:58:

sorun degil bitanem korkma bisey olmaz aslinda duymustum ama olsun sikma canini
eminim bisey olmaz kaybolur topik icinde canim iyi geceler ALLAH rahatlik versin

Günaydın arkadaşlar ben 4 gun hastanede yattım kanamadan dolayı şimdi eveyım bebişlerımın bırının plesentasının arkasında kan goruluyor tam yerleşememiş hala kanama beklıyoruz allahım şu mubarek gunlerde yardım etsın hepimize

geçmişl olsun cnm serklaj yaptırcaktın dimi yaptırdınmı yerleşmesi progestan kullanıyomusun peki
Günaydın arkadaşlar ben 4 gun hastanede yattım kanamadan dolayı şimdi eveyım bebişlerımın bırının plesentasının arkasında kan goruluyor tam yerleşememiş hala kanama beklıyoruz allahım şu mubarek gunlerde yardım etsın hepimize

geçmiş olsun canım.mümkün olduğunca serin yerde kalmaya da dikkat et.sıcaklarla beraber damarlar genişleyip daha çok kanama riski oluşturur.

maşallah cnm ne güzelmişin benimde çok şükür kendimde yok kilom hepsi bebişlerde göbeğimde öle çok abartılı değil zaten bide kendime kilo alsam ne olurdum bilmem...

kilolarınızın normal olması ne kadar güzel.toplam kaç kilo aldın.
ve daha önce konuşmuştuk şevket yılmazdaki arkadaşımla konuştum.en iyi doktor ve sezeryanda iyi olan doktor Cengiz miş,soyadını hatırlayamadım şimdi.yine aklımızda bulunsun.

10 kilo aldım ama hiç göstermiyorum ya ben şevket yılmazdaki doktorları hiç tanımıyorum nerman çelik diye bi doktor tanıdık olduğu için ona gidicem yoksa şuanki doktorumdan memnunum ben cnm neyse bakalım sağlık olsun
kilolarınızın normal olması ne kadar güzel.toplam kaç kilo aldın.
ve daha önce konuşmuştuk şevket yılmazdaki arkadaşımla konuştum.en iyi doktor ve sezeryanda iyi olan doktor Cengiz miş,soyadını hatırlayamadım şimdi.yine aklımızda bulunsun.

çok geçmiş olsun inş. normale döner hemen durumun

hamilelik belirtileriniz nasıldı ilk haftalarda beta hcg kaçtı

Benim transfernden 11 gün sonra beta hcg 309 çıkmıştı. Sık sık idrara çıkma, kahverengi çok az akıntım olmuştu. Birde test yaptırmadan 5 gün önce başlayan rahim sancısı ayriyaten adet olacak gibi dizlerde ve karında ağrı, gaz.

maşallah cnm ne güzelmişin benimde çok şükür kendimde yok kilom hepsi bebişlerde göbeğimde öle çok abartılı değil zaten bide kendime kilo alsam ne olurdum bilmem...

zaten daha fazla kilo alsak yerimizden kalkamazdik biz benimde göbegim var o kadar kilo almadim simdiden zorlaniyorum gece hic uykum yok
olsada saat basi uyaniyorum iste ne yapayim

canim cok gecmis olsun insallah bisey olmaz yat bolca dinlen sen ALLAH yardimcin olsun insalla:nazar::nazar::nazar::nazar:h

kızlar kilodan bahstmişsiniz ben 21 kilo almıştım benden az alanlar da vardı çok alanlarda ben 1o kilosunu ilk hafta verdim daha sonra 3 kilo daha verdim çocuklarım halen emiyor emmeyi bıraktıktan sonra halen kilom kalırsa o zaman rejim yaparım genelde kilolar zamanla gidiyor özellikle çocuk emdikçe sakın bunları dert etmeyin doğumdan sonra bol su ve yeşillik yiyin bayağı süt yapıyor

zaten daha fazla kilo alsak yerimizden kalkamazdik biz benimde göbegim var o kadar kilo almadim simdiden zorlaniyorum gece hic uykum yok
olsada saat basi uyaniyorum iste ne yapayim

canim cok gecmis olsun insallah bisey olmaz yat bolca dinlen sen ALLAH yardimcin olsun insalla:nazar::nazar::nazar::nazar:h

Sağol canım inşallah olmaz hep korkuyla geçiyo gunlerımız allah yardım etsın

Back
X