2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
ya cicili neden 34+3 de doğm yaptı şimdi tırstm doğrusu.bilen arkadaşlar geçmişe yetişemiyrm beni aydnlatırmısınız.bende 34+2 ym.

sezeryan sonrası korse bana hayal gibi geliyo takabilene helal olsun ama. ben kaç yıl önce apandist ameliyatı olmuştum daha az bir kesik tabiki sezeryana göre ama korseyi bırak donumu zor giymiştim değcek diye ablamada böle çarşafla falan sarmışlardı ama bak hatırladım şimdi.rahim sarkmasın diye yapılıyo sanırım. insanın vucut yapısı zaten yaa kimi hemen inceliyo kimi kalıyo bakalım nolcaz :))

valla benim sezeryandı ama uyandım karnımda koca bir kum torbası nasıl ağır nasıl ağır
sanki biri oturuyor kaldırın şunu dedim hiç unutmuyorum
ne için koyuyorlar bilmiyorum tabisi

hoşgördük gözüm:)
kızlar ayağa kalkınca şeyime giren sancıdan sizde de varmı?yok sa elimi sokup evladımı içeri iteyimmi?

o sancı yüzünden resmen bir penguene döndüm sağ sol yaparak yürüyorum
resmen kemikleri ya nasıl bir ağrıdır o
ilk hamileliğimdede vardı aynısı
demekki çoook normal

Himmel 77, gulyc, azra 53 cevaplarınız için teşekkürler moral buldum sayenizde . eşimde sizin gibi söylüyor haklısınızda insanlar ne kadar hassas olduğumuzu anlamıyorlar bugüne kadar dinlemek istemesemde bir çok olumsuz örnek duydum insan moralmen çöküyor iyiler insanların ilgisini çekmiyor anlatmak için hep olumsuz hep olumsuz
Azracım akıntılar normalmiş kaşıntı olmuyorsa tabi kaşıntı varsa enfeksiyon mantar olabiliyormuş oda çok anormal birşey değilmiş hamilelerde çok sık olurmuş takma kafana

kızlar bakıyorum herkes doğum nasıl olsa dşye onun derdine düşmüş doğal olarak herkese Allah en hayırlısı nasib etsin ama ben keyfi sezeryana karşıyım birde şu yönden bakın doğum sancısını o an yaşamamış olsanızda uyanınca ameliyat sancılarını yaşıyorsunuz tuvaletinizi yaparken güçlük ayağa kalkarken otururken hep güçlük normal doğum yapan kişi en fazla 3 gün içinde iyileşirken sezeryanla doğum yapan 3haftadan sonra normal hayatına dönüyor en erken ve bunun yanında size muhtaç olan bakmanız gereken minik meleğiniz oluyor yanınızda bence sezeryanda daha çok sıkıntı var bu yüzden adı üstünde normal düşününce çok kolay ama inşallah doğuma giderkende bu kadar rahat mantıklı olurum

kızlarrr geçen sormuştum cvp gelmedi..

buhar mak. alan, almayı düşünen araştıran var mı?

tavsiye edilen bi marka model fln ??

Biz almayı düşünüyoruz, bu sene eve doğalgaz bağlattık, kalorifer yanacağı için kuru olur havası lazım olur diye düşündük eşimle
Hem bende de astım var zaten, astımı olanlara da tavsiye ediliyormuş bu buhar makinaları
Biz weewell'in mavi renkli yumurta benzeri bir modeli var onu almayı düşünüyoruz, dijital göstergeli kumandalı filan
Hepsiburada'da 160 diyor biz bi sitede 105'e bulduk oradan alırız heralde
Linki de bu, umarım gözüküyodur

Hepsiburada.com : Weewell Soğuk Buhar Üfleyici (Programlanabilir Nem Oranı Ayarlama - Ionizer - Oda Sıc. Gös. - U. Kum | Anne / Bebek / Çocuk

CHicco'nun da easy neb diye yeşil renkli bir modeli var, onu da beğeniyorum ben şahsen
Haftasonu bunu da indirimli bulduk bir yerde nerdeyse yarı fiyatına, belki bunu da alabiliriz, daha sade derli toplu bir model gibi duruyor

made gözüm bende buna ek olarak bir de bel agrısı var ama bel degil yan agrısı diyelim sanki biri arkaya dogru beni cektiriyor bel etlerimi!!

kızım olmasın sakın!

Mad- sad çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin hayırlısıyla bu günlerini çabuk atlat bebeişini hayırlısı ile kucağına al annelik çok başka değilmi başkası yüzünden bu sorunları yaşasak o kişiye yapmadığımızı bırakmayız ah ah minik meleklerimiz bizim Allah mükafatını verir inşallah bu zor günlerinin hayırlı bir evladın olur iyiki varsın diyebilirsin

valla benim sezeryandı ama uyandım karnımda koca bir kum torbası nasıl ağır nasıl ağır
sanki biri oturuyor kaldırın şunu dedim hiç unutmuyorum
ne için koyuyorlar bilmiyorum tabisi

içinde kalan plesenta pis kan neyin vs çıksın die koyuyolarmş o kum torbasını eskiden
şimdi aspire edilio gerek kalmıo die biliorum ben

Tarkul seninle satımız aynı, sen şimdi 18 Ekim diyince bana böyle hafiften bir panik geldi sanki
Ki şu saate kadar çok rahattım, daha hastane çantam bile hazır değil o kadar yani
Hatta diyodum bizim topiğe yazıyım da çantam hala hazır değil diye, kızlardan biri artık kulağımı çekiversin de kendime geleyim
Benim de yarın sabah 10'da kontrolüm var, çatı muayenesi yapılacak, ona göre doğumu da konuşuruz heralde artık bi zaamet
Sen kendin mi istedin sezeryanı, doktorun mu böyle uygun gördü?

hoşgördük gözüm:)
kızlar ayağa kalkınca şeyime giren sancıdan sizde de varmı?yok sa elimi sokup evladımı içeri iteyimmi?

az kaldı inşallah yaaa sağlıkla bi kucağımıza alaydık...

kızlar bide bana ateş basıyo yaaaaaaa vallahi kendimi tanıyamıyorum artıkın

off bende menepozlu gibiyim, bi bakıon soyunuyom, bi giyiniom..:82:

kızlar benim dudaklarım cidden büyümüş sanırım.. ilginc tepkiler artmaya basladı..

amaan boşver benide anamın bi komşusu gördü hiç sevmem onuda aaa nekadar kilo almışın diyo yayık yayık heralde doğurcaz artık dedim. sanki göbek sadece koca bebek var içinde boru mu

hava kötü, ofiste sırtım agrıyor, evde olunca cok yoruluyorum devamlı bir seyler kaldırıyorum..
bugun kadın gelmedi yine hastaymıs ben ofisteyim, b.. göturuyor evimi aklım kaldı..

bu arada kızlar siz halı silme bilmem ne ince temizligi ne zaman yapmayı planlıyorsunuz?
ben hep bebek odasına konsantreyim salak gibi ama dusununce eve giden gelen cok olacak o ara salondu bilmem neydi , bir de bebegi ilk etapta yanımda yatırıcam odamın da halıları falan ince bir sekilde temizlenmeli .. off bunlar hic aklıma gelmemisti simdi geldi migdem gerildi!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…