- 16 Mart 2010
- 5.404
- 138
- 363
- Konu Sahibi bebegim_01
- #3.821
ayyy burayı okudum kalktım hemen bende yaptım yedim ohhh be zaten açtım bişey yiyemiyorum iyi oldusoguk yogurtlu yarma corbasimiydi sulisimen sevdigimden bende yapcem
sabahtan berı yatıyordum ,lavaboya gıttım bı baktım kahverengı leke
nasıl korktum basladım aglamayA ,esımı cagırdım o da annesını aradı hemen o da doktoruma demiş ,gıttık hastaneye
ama gözlerım durmuyor sureklı aglıyorum..
doktora gırdık hemen kayınvalıdem sagolsun..
ıcerı gectım ben doktora ama aglıyorum doktor alttan muayene etmek ıstedı ama ne mümkün
sıkma kendı sıkarsan daha cok canın yanan hadı ayşegül kasma kendını dıyor ama yok kasıyorsun hala kendını dıyor ben bırakmaya calıssam da kendımı olmadı..bekledı bıraz sakınlesmemı
tekrar deneyelım mı dedı tamam dedım ama zor oldu hemen kısa surdu zaten aktıf bı kanama degıl dedı aglama dedı..
bı de ultrasyonla bakalım dedı,
ben yattım karnımdan baktı bak burada dedı düzgün mü dedım aglayarak düzgün dedı
kalbı dedım daha cok küçük dedı..
aglama ama bak iyi dedı ,bız zor sahıp olduk dedım aglayarak
saglam mı dedım evet dedı senın üzüntün gecsın dıye demıyorum ama üzülürsen düşük riskin artar dedi..
ölçtü,biçti..
bi iğne verdı bı de hap yat dınlen dedı..
progrestron kullanacagım hap olrak ,haftaya kalp atısını duyacagız
ama ne olur bırsey olmasın ne olur![]()
canım benim üzülme bol bol dua et bakgör bebişine bişey olmayacak ama sen üzülür sıkılırsan bebişinde etkilenir onun için iyi olmaya bak dua et bizlerinde duası senile üzülme