• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
kubicim tesekkur ederim onceki mesajin icin hos bulduk, ben de senin gibiyim, doktor 2 hafta dinlen dedi, bebek iyice yerlessin yerine diye, bu gun ise ciktim , cok kotuyum ya nerde o kanepede uyuklamak elinde kumanda oh oh, simdi bilgisayarin onunde iki buklum kaldim cok uykum var bi de bulantim :50:

ayy cnm benim kıyamam sana yaa aslında hamilelerhiç çalışmasa her ay maaş alsa :26: ama ozaman herkez hamile kalmaya çalışırdı nüfus fazla olurdu dimi :1::1::1::1::60::60:

Selam kızlar. :16:
Iyi haftalar hepinize? Nasılsınız? Bebişleriniz nasıl?
Ikili test için henüz doktora giden yok sanırım. Ben 25 inde doktora gidicem. Sizler nezaman gidiceksiniz?

evet canim ya cok güzel olurdu hafta ici hergün diger arkadasta kahvlatiya giderdik güzel paylasimlar oludu
kiz belki korkuyorlar evde bisey birakmazsin onlara diye üstelik bide hamilesin haha :1:

kız iki gıdım bişey yicem aşk olsun :1::1::1: düşünürlemi sence bence evtttt :1::1::1:

kız iki gıdım bişey yicem aşk olsun :1::1::1: düşünürlemi sence bence evtttt :1::1::1:

valla tanimadigim icin bisi diyemem ama bazi insanlar düsünürmü düsünür haha :60::60:

simdi size doktordan aldigim bi kitapcikta gebelikte günlük besin miktarlari diye bi yazi var onu paylasim bulantili ve bisi yiyemeyen bacilarim dikkat :D

Tatlım hoş geldin. Benim de doğum 25 Kasım görünüyor, aynı gidicez seninle :34: Bu arada ben de Bodrum'da yaşıyorum. Biraz daha bilgi versene, doktor kontrolüne gittin mi, nasıldı, hamilelik nasıl gidiyor?

cnım ben ilk adetim 3 gün geçince hcg baktırdım 2240.94 çıktı arkadasar keseyi görürsün değerin iyi dediler tam 5 haftalıkken gittim kesemizi gördük 8 hafta olunca tekrar çagırdı beklemedeyim daha bugün 7+3üz inşallah 3-4 güne gideriz benim hamilelik iyi gidiyor belirtim sık idrar vs hiç birşeyim yok 1 kez bulantım oldu geçti şuan iyiyim inşallah hep byle geçer alttan muayene oldum ben bebişin keseyi gördüğümde atlamadan yazayım :))

antalya lı olan arkadaş... kime gidiyosun doktora????
ben yaşam da cemil beye gidiyorum..

cnm ben özel meditalyaya gidiyorum hamile kalmadan önce osman özpardı dr um ama o bıraktı ilter beye gittim ilk kontrolde

günaydın güzel anneler.. bulantısız bir hafta geçriin inşallah.. 7. haftada kalp atışalrın ı duyanlar var baya, benim doktor ne kadar uyu şuk çıktı ya, benim randevu haftaya pazartesi, 8 haftalık oluyorum o zaman.. annenin kilolu olmasıyla ilgilimi acaba bu, o yüzden mi bu kadar uzattı acaba benim doktorum..

cnm kiloyla ilgisi yok bazen kalp atışlarını 8 haftada duyanlar oluyo garanti olsun diye o zamana bırakmıstır dr un stres yapma 7.haftada duyamazsan diye bende 8.haftada gideceğim kilomda yok o yüzden stres yapma inşallah sorunsuz bi hamilelik geçiririz hepimiz

ayy cnm benim kıyamam sana yaa aslında hamilelerhiç çalışmasa her ay maaş alsa :26: ama ozaman herkez hamile kalmaya çalışırdı nüfus fazla olurdu dimi :1::1::1::1::60::60:

:1: allah seni guldursun, :28: evet ne guzel olurdu eeee ne de olsa imalat yapiyoruz zor isler :1: ama nerdeee :52::70:

cnm yeni gördüm msj tşk ederim cevabın için içimi rahatlattın ıgm negatif ama ıgg bayağı yüksek inş dediğin gibi olur
:16:

ben kiloluyum ama:8: duyabilirim inş

cnm nslsın mercimeğinde iyidir inş tehlike geçtimi:emir_bebek::nazar:

tehlike daha geçmedi ama kanamam durdu artık bebişim iyi büyüdü artık 2.5cm oldu perşembe kontrolumuz var siz nasılsınız bebişle aranız nasıl

sa arkadaşlar rabbim nasip ederse ben de kasım annesi olacağım kasım da annelik bir başka olacak diye umut ediyorum inşallah..
26 yaşındayım konyadayım sat 10 şubat.. umarım rabbim hepimize bu küçük umutlarımızı sağasalim bağışlar

amin canim tebrik ederim seni de insallah sag saglim kucagimiza aliriz bebislerimizi :49::71:

sa arkadaşlar rabbim nasip ederse ben de kasım annesi olacağım kasım da annelik bir başka olacak diye umut ediyorum inşallah..
26 yaşındayım konyadayım sat 10 şubat.. umarım rabbim hepimize bu küçük umutlarımızı sağasalim bağışlar

hoşgeldin canım aramıza katılmada sevindim :16: ekledim cnm listeye yalnız kasım kaçı doğum tarihi tahmi onuda yazım cnm 8 haftalık olarak kaydettim ama kaç haftalık :26:

SABAH KAHVALTISI:
1 su bardagi süt 200cl
30-60 gr beyaz peynir (1-2 kibrit kutusu kadar)
1 yumurta
1 dilim ekmek
seker 15-30 gr

ÖGLEN YEMEGI:
1 porsiyon et (izgara-haslanmis) 200 gr
1 porsion sebze (200 gr)
1/2 su bardagi yogurt 100 gr
1 porsion meyva 200-250 gr (ymekten bir saat kadar sonra)

AKSAM ÜZERI KAHVALTISI:
1 su bardagi süt 200cl

AKSAM YEMEGI:
1 porsion et yada balik (200gr)
1 porsion sebze 200gr
1 dilim ekmek 50 gr
1 su bardagi meyva suyu (ymekten bir saat kadar sonra)

öneriler iste böyleymis sizde yaziyorsunuz bisey yemiyoruz :D bundan sonra düzgün düzgün mamalarinizi yeyin insaALLAH :56::56::56:

Son düzenleme:
kızlar benim hiç göbeğim çıkmadı çok az normal heralde ee mideye bişey girmezse sonu bu :59: :1:

bir merhabada benden size olsun....... nasılsınız görüşmeyeli..... inş bebişlerinizde sizlerde iyisinizdir.....biz iyiyz çok şükürr....kahvaltımızı yaptık ütüm vardı biraz onları bitirdim oturdum bilg başına.....

gülüm hamilelik döneminde almanyada calisiyorsun fakat bebis dogduktan sonra 3 sene izine ayriliyorsun annelikizini birde parali izin maasini tikir tikir aliyorsun :D

ve aleykum selam canim hosgelmisen insaALLAH dedigin gibi bambaska olur :)

SABAH KAHVALTISI:
1 su bardagi süt 200cl
1 yumurta
1 dilim ekmek
seker 15-30 gr

ÖGLEN YEMEGI:
1 porsion sebze (200 gr)

AKSAM ÜZERI KAHVALTISI:
1 su bardagi süt 200cl

AKSAM YEMEGI:
1 porsion sebze 200gr
1 dilim ekmek 50 gr

öneriler iste böyleymis sizde yaziyorsunuz bisey yemiyoruz :D bundan sonra düzgün düzgün mamalarinizi yeyin insaALLAH :56::36::36::36::56::56:

ufffff ya benim toplam bir haftalik porsuyonum hic bu kadar diyil yaaaaaa hic istah yok ama midem kaziniyo yiyince de kusuyorum cok kotu :50: zavalli bebisim ac kaliyor :59:

ufffff ya benim toplam bir haftalik porsuyonum hic bu kadar diyil yaaaaaa hic istah yok ama midem kaziniyo yiyince de kusuyorum cok kotu :50: zavalli bebisim ac kaliyor :59:

ay canim gecmis olsun hepinizede böyle duyunca inan cok üzülüyom :50:
ALLAH tez bu bulantilarinizi giderir insaALLAH amiiin

SÜT; YOGURT; PEYNIR
kalsiyum, protein

YESIL YAPRAKLI SEBZELER
C vitamini, lif, folik asit

YAGSIZ KIRMIZI ET
protein, demir

PORTAKAL
c vitamini, lif

BALIK
protein, demir

KEPEKLI EKMEK
protein, lif, folik asit

SABAH KAHVALTISI:
1 su bardagi süt 200cl
1 yumurta
1 dilim ekmek
seker 15-30 gr

ÖGLEN YEMEGI:
1 porsion sebze (200 gr)

AKSAM ÜZERI KAHVALTISI:
1 su bardagi süt 200cl

AKSAM YEMEGI:
1 porsion sebze 200gr
1 dilim ekmek 50 gr

öneriler iste böyleymis sizde yaziyorsunuz bisey yemiyoruz :D bundan sonra düzgün düzgün mamalarinizi yeyin insaALLAH :56::56::56:

bu ne gıııı :1::1: sağol cnm bilğilendirdiğin için ama rüya gibi bunları yemek :1:

Back
X