oh maşallah iştahlar açılmış darısı başımıza ben sabah öğlen iyi yiyorum tabi hamile kalmadan öncekinden fazla değil akşama kadar midemde hazmedilmiyor sanırım akşam meyve yiyorum yemek yemeye kalmadan lavaboya koşuyorum sonra zaten yiyemiyorum hamile kalmadan önce folic plus kullanmış kilo almıştım 54 den 58 kiloya çıkmıştım şimdi hamile kaldıktan sonra 58 den 57 ye düşmüşüm bebeğimi besleyemiyormuyum acaba ben yaaaa

inşallah benimde mide bulantılarım geçerde iştehım düzelir çikolatasız yapamayan ben çikolata yiyemiyorum hemen midemi kaldırıyor bu arada bebişini görecekmişsin hayırlı haberler gelsin inşallah bende gitsemmi cinsiyeti belli olurmu diye düşünüyorum erkenmi acaba cinsiyet için sabredemiyorum bi an önce öğrenip ufaktan ufaktan bişeyler
almak istiyorum
ben mide bulantım başladığında midemde yanma vardı drum yazmıştı rennie duo diye bi şurup naneli gibi çok rahatlatıyor mideyi tavsiye ederim benim kullandıktan 2 gün sonra geçti mide yanmam bıraktım bütün hamilelere veriliyor zararı yok rahatlıkla kullanabilirsiniz