• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
canim burada her cesit meyve var tropikalinden tut bizim can erigimize,yenidunyamiza kadar ama can erigi henuz gelmedi yinede bu hafta sonu bakacagim turk marketlerine:43:

inş.sen gidene kadar gelirde yersin canım buralardada yeni çıktı oralara gelmesi yakındır bebişin için inş.çabuk gelir

insallah canim

ben daha yeni kahvalti yaptim havada cok guzel tam yaz geldi sanirsin aksama yagmur yagmazsa:27:biraz yuruyup gelecegim parkta sonra gorusuruz kizlar :82:

arkadaşlar, baş ağrısı yaşayan var mı???
benim başım iki gündür çatlamak üzere.. ve inanmayacaksınız belki ama başımın ağrısı midemi bulandırıyo :50: aynı durumda olan var mı?? eğer böyle devam ederse hergün bir minoset içicem :20:

slm arkadaşlar inş bende kasım annesi olucam ilk haftası gibi tahmin ediliyo allah hepimize bebişlerimizi sağlıklı kucağimiza almayı nasip etsin inşallahh

Günaydınn kızlarr..

Şu sağlık ocağı konusunu pek anlayamadım ben herkes kaydını yaptırmak zorundamı yaptırmazsak ne oluyo hastanede gerekenler yapılmıyomu zaten, çalışıyorum çok fazla izin almamda pek mümkün olmuyoo bilen arkadaşlar ltf aydınlatsınn..

merhaba arkadaşlar ben yeni gelebildim.. .. ben sağlık ocağına kayıdımı yaptırdım arkadaşlar,boy , kilo, tansiyon, bide hemogram yaptılar.., oradaki ebenin dediğine göre annenin ve bebeğin aşılarını aile hekimleri takip ediyormuş.. ben seni aşı zamanları arıcam, ben arayınca gelirsin dedi bana..

sen ne zaman ikiliye giriosun şeker
hengi hastaneye gidiosun
2 li test olan arkadaşlarım
ultrasonda ne kadar süre geçio
kaç yüp kan alıolar
aç tok farkedio mu

16 nisanda inşallah :16:
Medicana çamlıcaya gidiyorum
ense kalınlığı ölçecekleri için biraz daha uzun sürebiliyormuş :62:
Kan ne kadar alıyorlar bilmiyorum :26:
Aç tok fark etmiyormuş onu biliyorum ben tok gidicem bebeğim oynasın diye bide tatlı yiycem hatta :21:

zuzzu haklı valla 2 gündür yokum ne çabuk ilerlemişsiniz maşallah ben bu arada başıma neler geldi anlatayım size salı gün gece saat 11 buçuk gibi kanamam oldu yine ama çok az oldugundan umursamadım yattım ama 12 buçukta birden kanamam çogaldı eşimi aradım gececiydi bende bacaklarımı diktim yattım hemen o gelinceye kadar eşim geldi dogru hastaneye ve saglık personeli olarak devlet hast gittim ama büyük bi hata yapmışım hemşire alttan muayene etti fazla kanaman yok dedi vw dogum servisinde bi odaya yatırdılar bir kere tansiyonum ölçüldü okadar başka hiç birşey yapılmadı sabah doktor gelene kadar doktor geldi sabah beni sancı odasına aldılar ultroson için bu arada benim kanamam çogaldı dr yanımdaki kadını ultrosana aldı benim saglıkçı oldugumu hemşireler söylemesine rahmen aşagıya ultrasona gönderdi yayan ben yürüdükşe kanamam çogalıdıbenim kanaman oluyor deyincede git napalım dediler hemen eşimi arayıp götür beni burdan özel hastaneye diye agladım hemen özele gittik doktor hemen ilgilendiler öncelik verdiler allaha şükür kuzum iyi kalp atışları normal hatta hareket etmeye bile başlamış bugun 9+2 günlük oldu ve bir gece hastanede yatırdı doktor allaha şükür kanamam azaldı artık ama artık özelde dogum yapmaya karar verdim allah nasip ederse ilgi alaka süper doktor gece 12:30da bile gelip konturol etti bugun sabah 11dede taburcu etti ve yatmaya devam anlayacagınız.yani başıma böyle işler geldi.uzun uzun yazdım umarım canınızı sıkmadım

çok geçmiş olsunnnn.....desene doğurana kadar yatış pozisyonuna devam.....inş bir daha tekrar etmez....

16 nisanda inşallah :16:
Medicana çamlıcaya gidiyorum
ense kalınlığı ölçecekleri için biraz daha uzun sürebiliyormuş :62:
Kan ne kadar alıyorlar bilmiyorum :26:
Aç tok fark etmiyormuş onu biliyorum ben tok gidicem bebeğim oynasın diye bide tatlı yiycem hatta :21:

örendim şimdi arkadaştan
tek tüp kan
aç tok farketmiomuş
10 dk sürmüş ultrason
dvd ye kaydedip vermişler :)

Back
X