Arkadaşlar yanlış anlamayın ama ne demek herkes erkek doğurmak ister ? Evladın kızı, erkeği olur mu lütfen hele ki ilk bebeklerde. Yanlış anlamayın kimseyi kırmak istemem ama özellikle de çok arayarak bulanlar için (ki ben 5 yıl üzerine ve tüp bebek denemelerinden sonra hamile kalabildim) çok kırıcı geldi bana bu sanki ayrımcılık gibi değil mi sizce de. Üstelik de bunun hemcinslerimiz tarafından yapılması.
O kadar bekledim ki bebeğimi, cinsiyet seçme, isteme lüksüm yok benim. Allah hangisini nasip ederse başımın üstünde yeri var, inşallah sağlıklı ve hayırlı evlat olsun da.
Üstelik şu var, etrafınıza bir bakın, kız evlatlara da erkek evlatlara da, uzağa gitmeye gerek yok, kendinizden biçin. Kız evlat her zaman ailenin yanında ve bir eli ailesinin üzerinde öyle değil mi. Her birimiz böyle değil miyiz ? Erkek kardeşlerinizden ya da çevrenizden pay biçin, onlardan da yapan var ama daha azınlıkta. Ha yanlış anlaşılmasın, kız evladı kendi için isteyen, bana baksın diye düşünen geri zihniyete çok uzağım ama kız evladın da yeri çok ayrı, erkek evladın da. O yüzden hakkımızda hangisi hayırlı ise onu isteyelim derim ben. Tabi ki anne olacak olan herkes onu ister ama böyle söylemeyin lütfen, biraz yaralayıcı geldi bana hemcinslerimiz tarafından yapılan bu ayrım. Nacizane fikrimdir, dediğim gibi kimeyi kırmak istemem...