- Konu Sahibi bebegim_01
- #8.601
....................
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim oğlum arkadaş olabir.12. haftadan beri erkek denildi.bugün yine gösterdi kesin erkek.
bide ne güzel herkesin çizelgesi var benim hala yok( bir arkadaşa rica etmiştim ama yapmadı
![]()
Arkadaşlar Günaydın..
12.haftama kadar folibol, progestan kullandım progestanı önlem olarak vermişti..ayrıca coraspirinide eklemişti ..
12 haftada hepsini kesti sadece coraspirin alıyorum 1 ay sonra demir hapına başlıcaz dedi
şuan bişey kullanmıyorum biçok kişi elevite başlamış calsiyum hapı kullananlar var hatta bi arkadaşımbenim için doktoruna sormuş elevite başlasın demiş
kafam çok karıştı siz neler kullanıyosunuzz....bu arada medicana düzgün beye zuzuipek ve ben mi gidiyoruz sadece
gunaydin hanimlar
kahvekolikci gozun aydin hayirli olsun oglusun hissediyormuydun ya neleri canin istiyordu merak ettim bir ben kaldim sanirim insallah benimkide cuma gosterir kendini catliycam artik meraktan
zuzuipekcim cok gecmis olsun dedecigine insallah iylesir.ben cok ozledim 3 haftadir gormuo olucam dr kadar insallah iyilerdir bebisler.
sonunda sana kalitiliorum arkadasim gectigimiz gunlerde yuba da ayni seyi soylemisti niye boyleyiz kizlar biraz daha samimiyet diger topikler hic boyle degil gercekten.ben sahsen kendimi adina mumkun oldugunca yazip cvp vermeye calisiorum.insallah bugunden itibaren daha guzel paylasimlar yasariz
herkeslere selamlar..
az önce doktorumu aradım.. 2 li testim tertemizmiş.. 3 lü teste gerek yokmus.. cok şükür.. darısı sonuçlarını alamayanların basına inşallah..
sağol canım benim, inşallah seninde merakın gider dönmesi için öksür bişeyler yap :) hep rüyamda kız görüyordum, sivilcelenmiştim o yüzden kız zannediyorduk. benim pek bulantım olmadı kokulardan öğürdüm sadece. çok uyuyordum halsizdim, tatlı da istedim ekşide ama en çok erik tabi. kesede bebek soldaydı, free beta hcg yi yarın alıcam o zaman söylerim. belirtilere fazla takılma yani. evet bu topicte pek randıman alamıyoruz, bide bazı kişiler sadece kendisinin nasıl olduğunu yazıp çıkıyor nedense :) o yüzden muhabbet oluşmuyor. ama iiyi olacağımız inancımı korumaya çalışıyorum:)
merhabalarr, nasılsınız? inşallah herkes iyidir. perşembe günü öğrendim ama nete giremedim evde değildim. oğlum oluyormuş inşallah.![]()
seri uretim ha
![]()
ay cok komik bi de ne zaman gorsek hamilesin
![]()
masallah diyelim canim sag selamet anali atali buyusunler insallah...bahtlari acik olsun her zaman.
batik derken yani kizlarin beli yanlardan bir az iceri giriyo ya hani armud gibi
onu kastedmek istedim, anlatamadimmi yine aman bos ver demedim farz et
![]()
belki az kişi olmaktandır bilemiyorum, inşallah bereketleniriz. seninki 50 den düşüktü o zaman? zaten burda okuduğum belirtilerden yarısı tuttu yarısı tutmadı bende. zaten kız veya erkek yarı yarıya bi ihtimal :)3-5 kişiyiz zaten yaa :)
kalabalık bi topic deil :)
kasım bereketsiz heralde bebişden yana :)
bu arada free beta hcg yalan yaa olmuo
ohh maşallah :)
sağlıkla sıhatle doğsun
sana vatana hayırlı evlat olsun :)
Günaydınlar... kahvekolik çok sevindim canım. Hayırlı olsun. Ah bir de biz öğrensek, çok merak ediyorum. Rabbim hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Kızlar bu gece çok öksürdüm ben. Biraz daha iyiyim, iyileştim gibi ama gıcık gibi öksürüğüm var. Doktorumu aradım, ulaşamadım. Bol ılık su içiyorum, bal yiyorum. Ne yapayım, kendimce yöntemler bulmaya çalışıyorum. :97: