- Konu Sahibi bebegim_01
- #10.861
aa nedenki diger kizlardami gormuyor aceba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benim bebeklerimiz allaha emanet allahın izniyle bişey olmaz ki çocuk sürekli kıpırdıcak diye bişey yok.ben 3 aya kadar hep hissettim sonra hiç hissetmedim1 ay endişelendim ama allahım sana emanet dedim çok şükür bişeyi yok seninde erkek zannedersem erkekler çabuk hissedilirmiş..annesi o kadar telaşlanma minnacık o dinleniyordur 1 ay sonra tam yaramazlıklara başlar süreklide ultrasona girme bence hayırlı hamilelikler canım benim....
yuba ya dogumda ayri odan oluyor.arkadaslarim dedi onlar hep ayri odada yatmislar.
jamie oliver'a bakiyorum bu adami izledikce karnim acikiyor yahu
vereyim linkleri
Baby Bibs & Muslin Squares | Baby Feeding | Mothercare
3 Pack Muslin Squares | Muslin Squares | ASDA direct
slm kızlar biz dr dan geldik dr amcamız bebeğin gayet sağlılı olduğunu söyledi hatta haftasından büyük bile çıktı bayan dr varı ona gitmiştim izinliymiş başka dr baktı artık ultrasonda bebişimiz cinsiyetini gösterdi bir kızım olacak inşallah dr a yanılma payını sordum hiç erkek kıyafeti bakma pembeleri al %100 kızınız olacak dedi Allah herkesin bebişine sağlık versin inşallah ilerde yanılmışız demezler herkese söyledik kayın validemlere falan:)))![]()
kızlar rümeysa ismi nasıl sizce yorumlarınızı bekliyorum
ha işte benimkide bunun küçük olanından.. cabuk işleniyor gercekten ama bizim gibi tecrübesizlere göre tamda.. bide bu ponponu küçük olunca benimki daha bi şirin görünüyor.. çift taraflı örüyorum ben etrafına kurdela gecircem.. cok sık durcak bencemerhaba arkadaşlar.. bugün baya kaynatmışsınız, geçmişi okudum geldim:)
battaniyeler, aşılar ohh.. benim aşıda 20 hazirana 17 haftalık oluyorum galiba o zaman. bende doktoruma sormadan yaptırmayı düşünmüyorum..
battaniye benimde annem örüyormuş bir tane, beyaz üzerine uğur böceği işleyecekmiş. bi tane annemin ablama ördüğü, hepimize kullandığı battaniyem varki, o benim için çok değerli ( onu buraya eklemiştim zaten ), bi tanede ben başlıcam, ipini aldım bakalım.
çok çabuk örülüyomuş galiba tembel işi, ben ancak bunu yaparım:)
Eki Görüntüle 207115 Eki Görüntüle 207114
ha işte benimkide bunun küçük olanından.. cabuk işleniyor gercekten ama bizim gibi tecrübesizlere göre tamda.. bide bu ponponu küçük olunca benimki daha bi şirin görünüyor.. çift taraflı örüyorum ben etrafına kurdela gecircem.. cok sık durcak bence
eklerim tabii.. yarıladım sayılır..3. yumak bitmek üzere..toplam 6 yumak gidecek..90 ilmekle basladım..6. tam bitmez ama..küçük olanıda mı var bunların, o daha hoş durur gerçekten, yumuşacık ama bunlarda çok güzel, eltimde vardı hala kullanıyo.. sen bitirince resmini eklersin buraya:)