2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Eki Görüntüle 275020 $309650_2377651595672_1082070432_2808415_1973360399_n-crop.webp Eki Görüntüle 275022 Eki Görüntüle 275023 Eki Görüntüle 275024
Günaydın
Hepinize kolay Doğumlar Diliyorum
:16::17::17:

ii akşamlar kızlar.. Size yeni pek bir haberim yok kızım hala hastaneden çıkmadı ama gayet iyi antibiyotik tedavisi sonuçlanınca taburcu olacak inşallah ben her akşam süt sağıp götürüyorum birascık kokluyorum kızımı sonra mecbur eve dönüyorum inanın çok özlüyorum Allah hiçbirinize böyle sıkıntı vermesin evlatlarınızı sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah daha doya doya sevemedim esila mı çok ama çok tatlı ama meleğim dua edin bir an önce çıksın hastaneden doğum yapalı tam bir hafta oldu sezeryan olmama rağmen şu an turp gibiyim tamamen iyileştim artık darısı başınıza :3:

ay varya şimdi okudum yazını..

kıyamam sanada kızınada.. içim cız etti.. neyseki iyileşiyor ve kavusmanıza az kaldı..

tekrar tebrik ederim güzelim..

(bu arada sezeryan konusundaki cesaretlendirmen için ayrıca teşekkür ederiz)

kızlar
ilgimdışı da alara da iimiş
maşallah suphanallah :nazar:

ya o nasıl olmus.. doktoru seminere gitmeyecekmiydi.. kim yaptırmıs dogumunu..

günaydın güzel anneler..

doğum yapan arkadaşlara geçmiş olsun, gözleri aydın.. tarihi belli olanlarda çoğaldı.. aman allahım neler oluyor, sıra bize mi geliyo ne.. ben memnunum hamilelikten ya:)

günaydın güzel anneler..

doğum yapan arkadaşlara geçmiş olsun, gözleri aydın.. tarihi belli olanlarda çoğaldı.. aman allahım neler oluyor, sıra bize mi geliyo ne.. ben memnunum hamilelikten ya:)

ben hic dogurmayacakmısım gibi hissediyorum garip bir şekilde..

günaydın güzel anneler..

sanada günaydınlar olsun :1:
itiraf ediyorum gün geçtikçe tırsıyorum ben :18:
bende memnundum bi kaç hafta öncesine kadar ama bu hafta şikayetlerim artmaya başladı.
şükür ağrım sancım yok ama yatakta sağdan sola dönmek bile yorucu artık koca danalarla :emir_bebek:

ay kızlar işteyim ama hala cok uykum var.

dn gece 3 nöbetindeydim..

bi menekşe ile halili izledim bide gelin duymasın diye bi program yapıyorlar onu.. onu da ilk kez gördüm.. tombiş bi çift vardı..

bizim üst kattakilerde hic uyumadılar.. maaile uyanıklardı.. kadın o saatte bile kendini sağdı.. sabah uyandıgımda oynasıyordu ogluyla dedim analık bu olsa gerek ben olsam bütün gece ayakta olcam ve hala sabahın köründe uyumayan bebeğime yat zıbar cabuk diye söylenmicem.. max enerji ile oyun oynadı..

kendisini gördüğümde tebriklerimi suncam tabiki..

ben hic dogurmayacakmısım gibi hissediyorum garip bir şekilde..

bende aynen.. geçen gün eşofman bakıyorum doğumdan sonra giymek için, bu size doğumdan sonra olur diyo kız... bana göbeğim hiç inmicek hep böyle kalıcam gibi geliyo:)...

bu nöbet işi bende de bi kaç gün oldu ama 2 gündür iyi uyuyorum maşallah bana:)5 te bi kalkıyorum wc ye o kadar

bu duygu bendede var ya... bende 4 te uyandım bi sağa bi sola döne döne sabahı ettim. fırtına vardı kötüydü hava bayağı

ay neydi o fırtına öyle.. yağmuru resmen kovayla pencereye fırlatıyorlar sandım.. rüzgarın etkisiyle yağmur cok yağıyor gibi geldi.. sabah işe gelirken arabanın altı kuru bile kalmıs onu farkettim..

bende aynen.. geçen gün eşofman bakıyorum doğumdan sonra giymek için, bu size doğumdan sonra olur diyo kız... bana göbeğim hiç inmicek hep böyle kalıcam gibi geliyo:)...

bu nöbet işi bende de bi kaç gün oldu ama 2 gündür iyi uyuyorum maşallah bana:)5 te bi kalkıyorum wc ye o kadar

ben resmen yorgunluktan uyuyamadım..yoksa hic uyku sorunum olmadı benim hamilelikte

dün mesaiye kalmıstım yine.. ayaklarım acıyodu .. eşim masaj yaptı ama işe yaramadı maalesef..haftasonu zaten misafirden dolayı dinlenemedim.

kızımda anlayıs göstermedi hertaraftan vurdu sağolsun..Allah eksik etmesin tabi hareketlerini..

senin bu misafir işide beni geçti yani.. doğumuna kalmış 3-4 hafta ve hala çalışıyosun sanada yazık yaaa.. insan hiç misafirliğe gelir mi bu durumda..hiç bi haftasonunu bile dinlenerek geçiremedin ki, ayaklarının şişmesi ağrıması çok normall

senin bu misafir işide beni geçti yani.. doğumuna kalmış 3-4 hafta ve hala çalışıyosun sanada yazık yaaa.. insan hiç misafirliğe gelir mi bu durumda..hiç bi haftasonunu bile dinlenerek geçiremedin ki, ayaklarının şişmesi ağrıması çok normall

sorma ya..

ama bitti şükürler olsun.. artık yok..

dün aksam mesai cıkısı esim geldi aldı beni.. dayım aradı dedi ama beni göreceksiniz nefesimi tuttum resmen..

demişki seyehate gitcez yengenle fatmanın dogumu bu aralardı gidip görelim demiş yengesi..gitmeden.. 13 kasımda döncez çünkü demiş..

ay bana geldiler o bi kac sn sanki saat oldu.. eşimde yok normalde dogumu 20 kasım zaten demiş.. ii ozaman dönüşte geliriz prensesi görmeye demiş..

bir oh cekmişim eşim 5 saat güldü bana.. artık misafir kaldıramam gercekten dedim haklısın diyor haklıyım tabi..

sorma ya..

dün aksam mesai cıkısı esim geldi aldı beni.. dayım aradı dedi ama beni göreceksiniz nefesimi tuttum resmen..

demişki seyehate gitcez yengenle fatmanın dogumu bu aralardı gidip görelim demiş yengesi..gitmeden.. 13 kasımda döncez çünkü demiş..

ay bana geldiler o bi kac sn sanki saat oldu.. eşimde yok normalde dogumu 20 kasım zaten demiş.. ii ozaman dönüşte geliriz prensesi görmeye demiş..

bir oh cekmişim eşim 5 saat güldü bana.. artık misafir kaldıramam gercekten dedim haklısın diyor haklıyım tabi..

ne anacım senın bu misafirden çektiğin?

sorma ya..

şükür atlatmışsın. bende arkadaşım falan gelirse iş yaptırmayı düşünüyorum :)):46::46: çok m:46: fesatım ne:26::27::27::27:

Ebru gününde doğurdu. Onun yüzü zaten şişti birde fotoşop yapmış olabilirler.

gününde doğurduğunu bilmiyordum ffotoshop olabilir haklısın..

beyaz tenlimisin.. öyleysen senin için sonun yok.. benim gibi arap bacılar napsın.. kahverengi ten üzerinde beyaz çatlaklar.. ay bana bişeyler oluyorr...

hahaha.. benim şimdiden dudaklar şişti.. ayaklarım hep şişti zaten 3 numara büyüd.. heray yeni ayakkabı aldım kendime..

göremedim ben ya .. hburdan acamıyorum.. yasaklı magazin siteleri.

biriniz resmini koysanıza ebrunun..

dudak şişmesini unutmuşum ben kendimi öyle görmüyorum demekki ihihihi

kızlarrr yarın sabah doğuma giriyorumm dualarınızı eksik etmeyin olur mu? iyi bakın sizde kendinizeee...
ALLAH hayırlısı ile kuçağına almayı nasip etsin analı babalı büyüttürsün...

dr.dan geldim. bebiş iimiş. hala 2 hafta önden gidiyor. kilosu 3087gr. ve plasentam yaşlanmaya başlamış. dr. 40 haftayı doldurmaz dedi. bayram öncesi yada sonrası sezeryan dedi.:14::14:
bizden haberler böyle

MAŞALLAH kuzular ne güzel herkes doğuruyor biz nezman doğurcaz yaw çok merak ediyorum...

mrb kızlar
dr geldık sonunda gun aldık 25 ekım sabah 7.30 gunumuz
oglumuzun adına kuzeye karar verdık
kuzeyımıze kavusmamıza son 7 gun

sizinde tarih belli olmuş sıramızı sabırsızlıkla bekliyoruz...kuzeyini sağlıkla kuçağına alırsın inş canım

37 haftalık dünyaya geldi zaten erken doğum bekliyoduk asıl sorun normal doğum bekliyoduk ama son anda kızımın yüzü yukarı doğru döndü ve nst de kalp atışları 80 e kadar düştü acilen sezeryana aldılar. doğduğunda iiydi sonra ağzından köpükler çıkmış ben görmedim kimse bana bişey söylemedi solunumunda sıkıntı varmış solunum cihazına bağladılar sonra idrar yolu enfeksiyonu tesbit ettiler şimdi antibiyotik tedavisi görüyor ama iyileşmeye başladı her akşam görmeye gidiyorum gayet ii görünüyor maşallah :nazar: 2900 e yakın doğdu 2500 e düşmüştü şu an 2770 e geri çıktı ciğerlerindeki suyu atmak için zayıflatmışlardı şimdi takrar geri almasını bekliyolar sütümü sağıp götürüyorum beni emebilecek güce gelince taburcu olacak inşallah bekliyorum kızımı büyük bir hasretle

ALLAH analı babalı büyütsün en kısa zamanda evinize alıp götürmeyi nasip etsin inş canım...

ne anacım senın bu misafirden çektiğin?

bu sonuncu iyiydi bizimkilerdi Allahtan..

eşimin tarafı gelince kalbim daralıyor Allah affetsin.. yardım etme huyları yok onların maalesef.. bi hala maceram vardı hatırlarsınız..

gecti ama gectii..

ya ben daha bebek şekerlerini halledemedim.. hala karar veremiyoruzzz..

ay neydi o fırtına öyle.. yağmuru resmen kovayla pencereye fırlatıyorlar sandım.. rüzgarın etkisiyle yağmur cok yağıyor gibi geldi.. sabah işe gelirken arabanın altı kuru bile kalmıs onu farkettim..

ben resmen yorgunluktan uyuyamadım..yoksa hic uyku sorunum olmadı benim hamilelikte

dün mesaiye kalmıstım yine.. ayaklarım acıyodu .. eşim masaj yaptı ama işe yaramadı maalesef..haftasonu zaten misafirden dolayı dinlenemedim.

kızımda anlayıs göstermedi hertaraftan vurdu sağolsun..Allah eksik etmesin tabi hareketlerini..

sormaya hemde ne fırtına sabah işe gelirken karaya oturan gemileri gördük ALLAHım korusun

günaydın herkesee ...dün akşam sırt,bacak vs her yerim ağrıdı ve doğru düzgün uyuyamadım sabah da çarpıntı ile uyandım (preparın marifeti) ama şimdi daha iyiyim buraya bir bakaym dedim bugün de tarkul gidiyo doğuma bakalım hayırlı haberlerini alırız inşallah ben de yarın dr gidicem şu ilacı bi bıraksam rahatlıycam inşallah yeni bir şey çıkmaz da bu hafta bırakırım artık.

fatmacım senin adına sevindim artık misafirden kurtulmuşsun biraz geç olsa da artık dinlen biraz. bak ben evdeyim ne ayak şişmesi ne başka bir şey yok ağrılarımda bebek büyüdüğü için oluyor sanırım.

Back
X