merhabaaaa, kızlaar çok özledim siziii çoook...
asu ve senem nasıl gidiyor spor.. hiç arayamadım da, inşallaah devam ediyorsunuz, yeni yemek tarifleri varmış sanırım, kaçırdım mı, tüüh..
benim oğlan izmirde ve erdek te tek bir kaşık yemek yemedi, sadece meme ile geçti bir hafta, bugün itibariyle evimize döndük, vee tarhana içti azcık da olsa, çook şükür.. yabancı yerde istemedi herhalde,kalabalıkta falan.. ne ilginç şu çocuklar..
büyükler daha ilginç ya.. kayınvalidemle altlı üstlü oturuyoz ya, Emiri gördü, aldı bi kucağına iki öptü kokladı, hemen bana sorular sormaya başladı, ne giydin, naptın, ne taktılar,bilmem ne bilmem ne, baktı ben doğru düzgün cvp vermiyom ki hiiiç sevmem dedikoduyu bilir, ay bu çocuk kaka yapmış herhalde al götür değiştir tuğba dedi verdi çocuğu elime.. şaştım kaldıım.. sabah akşam telefon edip özledim diye bi huzur vermeyen kadındı bunu yapaan.. şimdi de anneme geldik, Emiri nasıl minik parçalara ayırırımda içime sokarımın hesabını yapmakla meşgul, o kadar çok özlemiş işte, Emirde onu, çığlık çığlığa öpüşüp koklaşıyolar bi saattir, Emir artık yoruldu da arada ayyyyyyyyyyyyyyyyyy yapıyo kuzum.. sevginin bile organiği lazım bu çocuklara, nasıl da biliyolar ağızlarının tadını.. göstermelik sevecekler sevmesin zaten hiiiçç sevmem öle yapay işleri, hiiç bana göre değildir zaten, ben ya severim ya sevmem ki karşımdakine de her ikisini de çekinmeden hissettiririm, hemde dibine kadar..
neyse, mübarek günlere giriyoruz hayırlısı ile, dualarımızın kabul olmasını diliyorum herbirimizin.. Allah herkesin gönlüne, yüreğine göre versin inşallah.. hastalara şifa, dertlilere deva versin inşaaallaahhh.. ben oruç tutamayacağım sanırım, annem tv de hocalar emziren anneler tutmasın diyo dedi.. orucun kazası var ama çocuğun kazası olmaz demişler.. evet dedim bende doğru demişler.. çok mantıklı geldi, yaşından sonra, kısa günlerde kaza yapacağım nasipse.. hoca öle demiş valla, ben bilmem hocam bilir...

neyseeee, çook şükür sağ salim döndük evimize, emeklemeyen yürümeyen dişsiz şebek oğlumla birlikte artık EmrinizeAmadeyiizz...
çook özledik sizi, eşim halaa izinde bu bikaç gün çok sık giremesem de takipteyim.. sıcacııık kucak dolusu sevgiler hepinizeee...