Herkese hayırlı ramazanlar..Geçmişi okuyamadım, umarım sizlerde bebişlerde iyisinizdir
Yaklaşık 40 gündür kayınvalidemde kaldığım için yazamadım..Pazar akşamı döndük çok şükür.. 10 saatlik yola gidip geldik otobüsle..Gidiş iyiydi ama dönüşümüz oldukça problemli oldu..Zaten döner dönmez oğlum hastalandı..Ateşi çok yükseldi, doktor solunum yolu enfeksiyonu dedi ama dün döküntü oldu ve ateş düştü..Sanırım 6. hastalık denen hastalık bu..Neyseki şimdi iyi ama bizi çok korkuttu..
Bu arada insanın evi gibisi de yok

İnsan alıştığı düzeni arıyor..40 günde 5 kilo vermişim ki kendim bile hayret ettim..Çok fazla gelen giden oldu..Bu arada kayınvalidem herşeye ama herşeye karıştı

Aklıma ilk gelen en ekstrem örnekse ilk gittiğimiz zaman, yani oğlum henüz 6 aylıkken " bu çocuğu tuvalete alıştırman lazım geç kalmadan, vakti gelmiş" demesiydi..Yemeğine karıştı, uykusuna karıştı, misafir geleceği zamanlar huysuzluk yapmaması için defalarca Calpol vermeyi teklif etti, her "kesinlikle olmaz" dediğimde ise dikbaşlı olmamdan şikayet etti..Ve en çirkin olanı ise geçen gün oğlum hastalandığında arayıp eşime " bak nasıl vermek zorunda kaldı ilacı, bana verdirmiyordu" demesi oldu..Sanki sevinirmiş gibi..İnanın yeni yeni kendimi toparlıyorum..Çok sinirlendirdi beni çünkü..
Herneyse..Umarım artık sık sık yazarım..