Kızlar hayırlı ramazanlar, sofranız bereketli olsun... tabi dualarınız da kabul olsun...oruç tutanlar allah kabul etsin, ben tutmuyorum ya kararsız kaldım aslında,tutsam iyi olacak (reglimde bu arada düşünüyorum napcam sonrasında diye) sonra tutarım diyince ben pek tutamıyorum da
hepinizi okuyorum cep tel.dan ama cepten yazmak zor geliyor evde de ekran başına geçemiyorum ki
gamze geçmiş olsun canım tez zamanda iyileşir inşallah kuzucuk

ailevi problemler de malesef oluyor hepimizde farklı farklı konularda, sen pozitif anlamda desteğini ol, gerisi allaha kalmış, olacağına varıyor zaten. Annen de inşallah iyileşir biran önce, allah şifa versin
karaca hoş geldin canım, çok özlemiştik seni ve merak etmiştik.kayınvaliden bi hoşmuş, fazla muhabbetten kaynaklı müdehaleler bunlar, 40 gün iyi dayanmışsın, demek ki çok sabırlısın

Benimki de öyleydi, mesafeyi koydum valla eskisi kadar sesi çıkmıyo, bir de sık görüşmeyince tatlı oluyor.
asuuuu tarifin çok güzeldi, dün denedim şahane bir yaz tatlısı oldu. benden de sana bir iki tarif, belki biliyorsundur ama olsun:
irmik tatlısı
1 litre süt
8 çorba kaşığı irmik
15 çorba kaşığı şeker
1 subardağı ceviz
ceviz büyüklüğünde tereyağı
tarçın
süt,irmik,şeker ve tereyağ karıştırılarak pişirilir, payreks kalıp su ile ıslatılır, ve hafif yağlanır üzerine sıcakken dökülür ve soğumaya bırakılır. soğuyunca dilim dilim kesilir,üzerine ceviz ve tarçın ile servis yapılır, arzuya göre dondurma yada meyve de konulabilir.
havuçlu arpa şehriye (ben ismini böyle uydurdum, arzuya göre havuç yerine kereviz de olabilir)
bu soğuk meze zeytinyağlılarla ve etle çok yakışıyor tavsiye ederim
4 havuç rendelenir
1 su bardağı arpa şehriye
3 kaşık yoğurt
2 kaşık mayonez
2-3diş sarmısak
yarım su bardağı ceviz (elinizle küçük parçalara ayırın)
az tuz
1 su bardağı arpa şehriye haşlanır az suyla, süzülür ve soğuyunca, diğer malzemeler eklenir.mayonez ve yoğurt ölçüsünü arzunuza göre artırıp azaltırsınız.
Afiyet bal şeker olsun.
tarrionar ben de oğlumla ayrı yatıyorum 2. ayından beri, sabahları boğuşmak için 5-10 dk yanımıza alıyoruz o kadar, herhalde birlikte yatsak ezeceğim korkusuyla uykumu almadan işe giderdim. Ben memnunum ama anne nasıl rahat ediyorsa, nasıl bir düzen kurduysa o kendisine zor gelmiyorsa en kolayıdır.
cantuba, dğünleri tatilleri yapıp geldin darısı başıma, kıyafet bile dikmişsin. Ramazan bayramının 2.günü kızkardeşimin nişanı var, Eylül 22 de de diğer kız kardeşimin düğünü var,ben napıcam bakim bana da elbise diksene tuba, hem prova bahanesiyle tanışmış oluruz