- Konu Sahibi bebegim_01
- #43.661
yaw nerelerdesin sen bakiim, merak ettiriyon ama artık hee.. sana kızmaya başladım artık ben itiraf ediyorum.. bu süt meselesini o kadar çok kafana takıyorsun ki, sonunda kendi marifetinle hepten kesecen sütü mütü, hiiç bişi kalmayacak.. ya bi rahat ol, nedir bu kadar sıkıntı yaptığın anlamıyom ki, unutma bu çocuklar bize emanet, ve bizim istediğimiz gibi değil kendi tercihleri ile şekillendirecekleri bir hayatları olacak.. sen istediğin kadar yıprat kendini, o yine bildiğini okuyacak.. canına yazık yapma nolur bu kadar.. zaten artık kocaman birer adam oldular, emmiyosa emmez, emdikleri yeter.. sıkma tatlı canınııı, sağlıkları yerinde olsun da, varsın herşey onların istediği gibi olsun.. olma mı?Merhaba arkadaşlar çoğunuz oruç tutuyormuşsunuz ne güzel Allah kabul etsin inşallah. Ben de sütüm epey azaldığı için riske atmak istemiyorum inşallah kaza edicem. Kemece ve Gamze geçmiş olsun. Benim oğlan da üç hafta süreyle uykusunda bile hiç meme emmedi nedense hep reddetti ben de üç hafta manuel pompayla sağdım verdim. Daha sonra Senem'in tavsiyesiyle amedanın elektrikli pompasını aldım ertesi gün oğlum birden meme istemeye başladı ilk defa göğsümü açıp, yüzüme yapışıp emmek istemeler başladı 8,5 aylık ilk defa oldu böyle şeyler çok duygulandım sevinçten ağladım bu çocuğun babasının parasına garezi var herhalde. Gerçi iyi oldu ek gıda verdiğim zamanlar sağıyorum yine çoğalsın diye manuele göre çok çabuk işim bitiyor. Bu arada senemcim konuşma tarzına bayıldım çok kendinden emin güzel bir türkçeyle konuşuyorsun çok da samimi geliyordu sesin umarım denk gelir tanışırız. Edibe gezmeler devam maşallah valla Asu senin de tariflerin çok hoş görünüyor o rulo halinde sarılı olan tatlı çok güzel görünüyor en kısa zamanda denemek istiyorum Can Tuba Elbisen hoş olmuş canım iyi günlerde kullan o diğer hayalinde olanı da dikin bence elinizden geliyor nasılsa. Sprey sana da geçmiş olsun canım şu sıcak yaz günlerinde böbrek için su çok önemli sen de tutabilirsen kış aylarında kaza edersin üzülme devkule ben de manisa akhisarlıyım hemşeri sayılırız seninle hemşeri demişken serap 45 nerelerde ya o da somalıydı yanlış hatırlamıyorsam
elbise içinde saol, hayalimdeki elbisenin kolları için gerekli kumaşı bulamadım, aramaktayım, bulursam onuda dikeceezz...