Ayyyyy bu sefer teker tekeralıntı yapıp cevap veremicem lütfen kusura bakmayın..
belli bı süre yazı cizi kalem harf okuma yazma o bu ...offf görmek istemiyorum..bu hafta cok yordu edebiyat beni..
neyse....
oglu yürüyen varda Yusuf deniz di galiba..annesiiiiii yerim ben o kuzuyu..cok tatlı oluyo demi..biz gülme krizine tutulmuştuk ilk görünce..maşallah yavruma..
senem canim cicim dişleriniz hayırlı uğurlu olsun..saglicakla tamamlansın insallah..
deniz immmmmm canim Perşembe filan ariyayim seni..buluşma ısını netliğe kavuşturalım..öpüyorum o deryalar kadar guzel Denizi'ni..
karaca özledim seni..tek derdin hareketli Karahan olsun canim benim..
usha. Bende cokkk özledim seni..geyik yapma bakalım gel buraya...
kemeceeeeee şiirin coooook guzel..öptüm kerem i..
gamzeee nerelerdesin.. Okul başladı..insallah keyifleriniz hep bal seker olur..ipek imı üzeni çizerim..ona göre haaaa,,,takipteyim...
asuuu yeniden İzmir demissin..bu sefer evimizde ağırlayalım sizi ..gelin bakalım..
tubaaaa anh yavrum kiyamam ..okuyamadım korkumdan cümlelerini..iğne Migne diyosun..

ne Oldu ne mikrobu bu ya..başka doktora goturcem demissin..gelişmelerden haberdar et..hay Allah ..nerden çıktı bu hastalık.insallah hemen atlatir.biter gider ...duacinizim..
Nehirada ... Özelime cebini at..bu geliş olmazsa bı dahasını görüşelim tatlim
baska kim kaldiiiiii...
ha bu arada...su evladını bırakıp çalısmaya giden analar..alllah yar ve yardımcınız olsun..kuzularınıza en guzel sekilde bakılsın insallah..tahmin bile edemem hüzününüzü..onları oyle bırakıp giderken..her ne kadar gun icinde offf poffff desek te bırakıp gitmek yine de cok zor olsa gerek..ben yapamadım iste..sırf o yüzden 2 . Cocuğu ücretsiz iznim bitince hemen ardına bağlamak istiyorum..allah meleklerinizi korusun insallah..
bi arkadasa bı dostu cocuğun 4,5 aylik mı ne demiş..simdi lütfen kusura bakamayın ama affınıza siginarak bı
yuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhhhhhhh cekicem...
O ne be...
yani 10 aylik bebek 7-8 aylik bebeğe benzetilir de 4 aylik a benzetmek kusura bakmayın ama kiskanmaktan ... Hatta kıskançlıktan hasetten catlamaktan baska bı şey değil..görgüsuz yaaaa...ohaaaaa yani..
ben erdem in 4 aylik fotolarına bakıyorum değil benzemek baska bı bebek yani..küçücük..ya ne patavatsiz ne umarsiz insanlar var anlamam ki ...
hayir ne istiyorlar yani yaaaa..
butun dünya obezite ile savaşırken..tüm doktorlar kilo saglık demek değil diye bas bas bağırırken anam sen ahırda mı yasıyorsun ya...senin televizyonun da mü yok.terbiyesiz..ne ister su Türkler bingil bingil et yag yığını bebek olsun..yanaklar sarksın..hiiiimmmmm...sonra orta okul lise de 2 yakasını bı araya getiremesin..pantolonu arkadan yırtılsın..hay Allah im ya..su
anne babalara cocuğun zayif cocuğun kucuk diyen insanlara daha dogrusu cahillere gicikkkkkk oluyorum yaaa..kusura bakmayın gercekten.
Bana da bı kac diyen oldu..gerçi ben 5 net biliyorum nedenini..kuzum nerdeyse 10 kilo olacak göbeği patlicak yemekten kadın bana bakarak cocukta aynı odada. Aaaaaaaa zayif bı bebek diyo..ulan erdem bı oturuşda levrek yiyo 200 gram..kendi basına..varsın bu cocuk zayif olsun..hem hiç te zayif durmuyo ki..valla o an suratına bı laf carpcam ama ben oyle laf sokabilen bı şey olsaydım zaten .....neyse yaaa...bı de cocuk ta duyuyo yani..artık bu bebekler herseyi anliyo..bende maşallah oğlum cooooookkk cooook sağlıklı..kilosu da gani gani deyip kestirip atıyorum.cok haset insan var cooookkk..3 kilo doğmuş bebeğin 20 kilo olsun istiyorlar..hazır istemek değil kilolu olsa o zamanda mama mı verdin obez olcak bu,, o bu o buuuuu...hayir amacı iyi niyet iyi gönül değil cunkueve gidip catlicak orta yerinden de ondan...lütfen su ahirgillere cevabınızı verin yaaa..evet zayif ama doktoru mukemmel bi gelisimi sagligi var dedi diyin..oyle de zaten yani...ben biliyorum sizin zayif hallerinizi...zayif dediginiz bebeklerinizi..baska bebeklere kusmasınlar
kıskançlıklarını bari..
millette sevgi saygı kavramı kalmamış..onu bırak bilgi de kalmamis..bilgisizler..
neyse cok konuştum..
gorusmek dileği ile..unuttuğum varsa affedin kızlar..su 4,5 aylik lafını okuyunca annesi kadar sinirlendim o yavrunun..iyi bari yeni doğan deseydi salakkkkk..