- Konu Sahibi bebegim_01
- #44.941
kızlaar merhabaa... sizi ihmal ettim epeyce, ama inanın hiiç bişiye vakit bulamıyom bu ara.. şimdi sık sık göndererek bişiler yazayım size..
öncelikle Emir' in durumu nasıl bilemiyorum halaaa... yarın başka bir doktora götüreceğim.. yavrum sabah akşam iğne oluyo şuan.. antibiyotik. oyun oynamaya bile takati yok, oturduğu yerde azcık oynuyo, sonra kafayı yere koyuyo, sonra kaldırıp yine azcık oynuyo, sonra yine kafayı koyuyo, öle öle oynamaya çalışıyo işte.. sürekli gözlerim dolu dolu geziyom bende onu o halde gördükçe.. bazen anı anına uymuyo, sık sık uyku halinde, ama bazen de çok iyi gibi oluyo.. nasıl bilemiyorum işte..
idrar tahlili, kan tahlili, herşey yapıldı ama hiiç bişi yok.. tüm vücudunda minik minik sivilce gibi bişeyler çıktı, doktorumuz mikrop kapmış diyo, ama ben mikrop olsa kan tahlilinde çıkması gerektiğini düşünüyorum.. neyse, anlayacağınız kafam çok karışık, yarın başka doktora gideceğiz..
hakkımızda hayırlısı inşallaah.. iyi dileklerde bulunan herkese teşekkürler..
bu arada geçmişe çok bakamadım, spreyden haber var mı ya, kızına ne teşhis konmuş.. kıyamam, inşallah Allah tez zamanda hepsine şifa versin bu miniklerin..
canım benim ben de sizi merak ediyordum, tüh ya inşallah ciddi bişi çıkmaz, kan ve idrar tahlilinde bişi yok en azından, alerji falan olmasın, gerçi yeni gideceğin dr daha iyi aydınlatır seni inşallah. Kuzum benim hali yok ki kafasını kaldıracak, bir de antibiyotikler ağır geliyor bebişlere, allah kolaylık ve şifa versin
o kakalı emire de kakalı arkadaşı kerem in çok çok selamı var halinizden anladık analı kuzulu