tatlışlaar, iyiyiiiz merak etmeyiin...
Emir çok iyi, çok şüküürrrrrr...
merak edilecek bişi yok.. gezmeye bile başladık desem inanır mısınız?

ya önceki gece uzuun uzuun yazmıştım size bişiler, Emir çığlık çığlığa ağlayarak uyandı..
kucağıma aldım uyanmıyo, öle ağlamaya devam, napcağımı şaşırdım, uzuun bir süre uyanmadan ağladı, sonra zorla uyandırdık, sonrada uzuun bir süre kucağımdan inmedi.. pc yi tekrar elime aldığımda şarzı bitmiş kapanmıştı.. tekrar açıp yazacak gücüm kalmamıştı, çook üzgünüüm, sizi de merakta bıraktık..
dün de hem gündüz hem gece yatıya misafir vardı, gerçi bugünde var ama fırsat buldum işte anca.. merak ediceğinizi tahmin etmiştim de ondan hemen yazayım dedim..
çok saolun canlar.. sizi çok seviyom ya vallaa.. siz ne garip bişi oldunuz hayatımda.. hiç tanımadan birbirimizi merak eder olduk, hayatımın içinde adınızı anar oldum sık sık.. sessiz kaldığında ortalık, hemen pc başına geçip kızlar napıyor acaba diye bakmak istiyorum..
tanımadığım dostlarım, adını bile bilmediğim sevdiklerim sevenlerim var.. söyleseler inanmazdım, ama hayat o kadaar güzel ve o kadaar büyük mucizeleri var ki.. hep şükrediyorum sahip olduklarıma, içinde sizde varsınıızz...