selam kızlar nasılsınız özledim sizi. Biz iyiyiz merak edilecek önemli bir durumumuz yok şükür. Bir ara keyfim yoktu sessiz sessiz takip ediyordum sizi. Bayram öncesi annemlere gittik. Sonra biraz tatil yaptık. 3 hafta evden uzaktık. O aralar oğlan kalabalığa iyice alıştı daha da ayaklanmaya başladı. Başbaşa kalınca canımı okudu diye bilirim. Baba arkasından ağlamalar, sokak kapısını görünce ağlamalar neyse eski düzene alıştık. Ama kıpır kıpır maşallah ben de altını bağlarken çok zorlanıyorum kaçıp duruyor, her yere tutunup kalkmak istiyor, çekmece dolap karıştırmalar çok yoruluyorum. Yemek konusunu da takmıyorum artık kafama kahvaltı da o bulamaçlardan yemiyor artık domates, peynir, yumurta ve minik ekmek lokmalarına sürülmüş tereağını pekmezli su eşliğinde yiyor tabi onun öncesinde formül sütlerden yapıyorum. sonra meve çorba yoğurt muhallebi ne yerse o, bazen birini bazen hepsini yiyiyor. Artık süt yokmuş yemiyormuş üzülmüyorum. Bu arada hala dört dişimiz var, alkış yapyoruz, el sallıyoruz, anne demesek de baba dede aba tarzı kelimeler var bir de hav hav ve hist diyoruz yani pist oluyor o :) heyt dior ah, of diyor çok komik eminim sizinkiler de öyledir. Bu arada benim tayinim çıktı yaşadığım ilçeye işe başladığımda oğluma yakın olacağım çok seviniyorum.
Gelelim size Spreycim çok geçmiş olsun canım umarım kötü bir hastalık çıkmaz Allah hepinizin yardımcısı olsun, Emireamade size de geçmiş olsun ayrıca face adresin herkese açık aklında olsun fotolara herkes bakabiliyor ve harita da o adres sizin ev ise o da açık canım kötü niyetliler olabilir. Arkadaşlık teklif edecektim abone ol falan diyor grup falan mı kurdun anlamadım. Bu arada oğlun aynı babaya benziyor. denizcim size de çok geçmiş olsun ne kadar kendini bilmez insan var ya sinir oluyorum Allaha emanet yaşıyoruz valla Kemececim benim düşündüğün için sağol oğlunun iştahsızlığı kızının huysuzluğu nasıl oldu baba da gitti umarım iyisinizdir. Gamze ve diğr öğretmenler size yeni okul döneminde başarılar ayrıca kimse almazsa ben alırım senin o tatlı bıcırığı oğluma merak etme :) Usha, Happmother, İlkim Aras ve aklıma şuan gelmeyen herkese selamlar. Serap45 ben de seni çok merak ediorum umarım iyisinizdir.