şşşşşşşşşşşşşştttttttt

nereye kayboldunuz sizi gidi sizi gidi
bi girdim herkes burdaydı oğlan uyandı geri uyuttum, alt katım market, kapanmadan süt alıp geleyim dedim, çöp at falan derken anca geldim, bugün anladım ki kocamı en çok marketten eşya taşırken çöp atarken falan en az bi kere anıyorum

bu angarya işleri hep o yapardı
ha bu arada kızlar verilmiş daha doğrusu oğlanlar alınmış

benim oğlanı alan yok mu hemen vereyim

hatta iç güveyisi alın

ha bu arada oğlum bııııııırrrrrrt yapmaz hatta kaka bile yapmaz

ay ben yerim gelinimi herhalde

korkmayın böle değil tabiki
denis maşallah deniz daha iyiymiş ay gir böyle doldur sayfaları sefan olsun
usha canım sağol

belim daha iyi ama sürekli hafif bir ağrım var sol bacağımda da çekme hissi, fizik ted. iyi geldi ama yetersiz gibi, psikolojik de olabilir kendimi 10 yaş daha yaşlı hissediyorum bu aralar benim için travma oldu. Bu arada canım sana da kolay gelsin baş ağrısı çok fena tabi uykusuzluk hat safhadadır sende
emireamade canım face yok bende de istemiyorum da, numaramı rehberinden silme

canım bu arada hakikaten misafir iyi hoş başımızın üstünde yerleri var da zor oluyor ya, bana da hasta ziyaretine gelen gelene zaten zor yürüyorum hala bile hadi geldiniz 10 dk yeter yok 2-3 saat, boşuna söylememişler ziyaretin kısası makbul diye, bugün işten geldim yine misafir ya saat altı buçuk gibi gittiler, bide soğuk algını olanlar vardı aralarında

sana daha çok gelen giden var üstüne üstlük yatılı geliyorlar allah kolaylık versin
gamze canım sağol

yollamışsın fotoları,ben de inşallah laptop izin verirse bakıcam ay şu mesajı bi sağ salem yollasam kapanmadan, bu kaçıncı yazışım. İpeğe gelince alışır kuzum merak etme sağlıklı olsunlarda
sevdalinka canım iyi haberlerini duyduk ya

, sağol oğlumda kızımda iyi, iştahları da bazen var bazen yok ama iyiler çok şükür, kızımda çok değişti babası gidince bi olgunluk çöktü, bana çok destek oluyor
ilkim aras canım her daim keyfin yerinde olsun

ayrıca yaklaşımını da beğendim ne kadar dillendirirsen o kadar büyüyor bazen zamana yaymak daha iyi, umarım sorun neyse çözülür
neyse silinmeden bi yollıyim öptüm hepinizi