kızlaar, oğluş uyudu, eşim daha gelmedi.. size koştum ama kimse yoook.. yanlış saat tamam anladım.. geçmişe baktım da, kızlar alınmış verilmiş.. bizi unutmuşunuz,
usha nın aklına gelmiş Emir, o da izmite kız vermem demiş.. aman istemem zaten, GÖKÇE nin iyileşmesini bekliyo benim oğlum, onu alacağız biz.. güzel Gökçe olacak gelinim inşallah..

sizde çatlayıın emi, diğer kız anaları..
bir İstanbul aşığı daha.. kız
happy bak ortak noktalarımız git gide artıyo, önce edebiyat şimdi İstanbul aşkı.. gerçi benim İstanbul aşkım orada yalnız yaşadığım 2 yıldan sonra epeey bi azaldı ama, hala gittiğimde boğazdan geçerken gözlerim dolar.. halaa beni çağırdığını hissederim boğazda rüzgarın.. gecenin alev alev rengi içimi ısıtırken, gün içindeki kaosun nasıl yorduğunu unuturdum beni.. hey gidi istanbul, seviyorum seni..
acemi bir face kullanıcısı olduğum resmen kanıtlanmış bu arada.. eee sanırım artık herkes tanıdı beni.. :44: kapak fotosunu değiştim bende, gerçekten onu herkes görebiliyomuş,
sevdacım abonelik olayının yanına arkadaşlığı da ekledim, hadi istek gönder bana, ben de seni görim bariiii...

beni hala bulamayan biri vardı, okudum ama hatırlamıyom kimdi, sana da pes yani.. kız bi sen kalmışın görmeyen..
asuuuuuuuuuuuuuu fıstık yürüdü he.. dişsiz dişsiizz hemde.. kız o daha bi tatlıdır.. ağzında dişi yok ama yürüyo, bıdış bıdış, yerim ben onun totosunu.. itiraf ediyom gözüm Öykü'deydi, onu istiyodum ama, artık gönlüm Gökçe'de.. anası Gökçe'yi vermezse, senin kapında alacam soluğu haberin ola.. benim oğlan daha yürümüyo da, nasıl koşacak senin kızın peşinden bilmem.. belki senin kız benim oğlanı kovalar...

bu arada egzersizleri halaa bırakmamış olmana sevindim.. helal olsun sana..

bende yapmaya çalışıyorum, ramazanda bırakmıştım, şimdi tekrar başladım..
kemececim işe başlamış olabilmene sevindim.. demek ki daha iyisin.. çok şükür, atlatacaksın inşallah.. benim misafir olayı bende alışkanlık yaptı tatlım ya, 1 hafta kimse gelmese canım sıkılıyor, ben hemen başlıyom gezmelere..
ay oğlan uyandı, dönecem sonra..