2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cnm kendıne dıkakt et ohss olan bırısı olarak dıyorum bunu sana proteınle beslen ve mamalar var suya katılıp ıcılen onalr suyu toluyo vucuttan dıkkatlı ol kuzum doktoruna sor kullanıyımmı dıye

bende bugün evin yakınında olan labaratuvara kan verdim...lekelenmeler olunca baktırayım dedim. 8. gün ne de olsa...sabah kanı alan adam kolumu kevgire çevirdi resmen...14.00 gibi çıkar dedi. aradım merkezi şey sizin testiniz negatif gibi gözüküyor demezler mi... değer kaç dedim değer yok göremiyoruz dedi adam...hemen lab. gittim...ne oldu dedim? meğer benden kanı alan adama laborant değilmiş başka bir bölümdeymiş...kanı alışından anlamalıydım zaten...sonucumu alabilir miyim dedim ? asıl laborant testi tekrarlayalım sağlıklı değildi dedi. ne oldu açıkca anlatın dedim makina filan mı bozuldu...hanımefendi kanı alan arkadaş yanlış tüpe almış o yüzden çalışılamadı demez mi? ben resmen şoklardayım.....neyse yeniden kan verdim....kan verdikten sonra yarın çalışılır yarın 12.00 da arayın dedi. bugüne ne oldu dediğimde biz burda bakmıyoruz başka merkeze yolluyoruz demez mi?offffffffffffffffffffffff ne gündü ama.......sinir stressssssssssss korku filmi gib yaaaaaaaaaaaaa siz sizolun öyle zottirik yerlerde test yapmayın.......

canım maşallahhh çok sevindimm...daha bi kaç mesaj önce çocuksuzum nickli arkadaşımla yazıştık...o da ohss oldu ciddi boyutta...tek embriyo transfer edildi ve şu an hamileee...kese görmeye gittiklerinde tek yumurta ikizi olduğunu öğrendi...daha yeni ohss si geçti...yaklaşık 2 ay çekersin giderek hafifler canım merak etme...sen hastanelik olmadın çok şükür daha hafif atlattın o yüzden daha da çabuk geçeceğini düşünüyorum...bol sıvı ve proteinle beslen...

canım 35 yaş altı tek embriyo. ama daha önce 2 denemen varsa 35den küçük de olsan çift embriyo. ama dr.nu zorla belki sende benim gibi çift embriyoya ikna edersin.
evet canım çift embiriyoya eşim ikna etti son anda :) çok fena benim kociş ya buarada 9 yumurtadan sadece 1 tane dondurula bilecek seviyede embiriyo kalmış bizde dondurmadık

canım sonuc ne olduuuuu ??????????????????

Ben korkudan zamanında bile yaptıramıycam diyorum ama korkunun ecele faydası yok:18: seni umutla bekliyoruzzz

aynen öyle canım. 10. günde çıkıyr sonuç. belki düşük falan çıkar diye öyle diyor dr lar bence. ayrıca çok teşekkür ederim. birlikte alıcaz kucağımıza inşallah.

kızlar malesef olmadıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

karasu boşver fax beklemeyi falan ..ara sen hastaneyi,çıkmış olması lazım...bekletiyolar bazen

hoşbuldukkkk canım benim evet aldım geldim inş tutunmuslardır annelerine :)

İNŞALLAHH canımmm

ah canımm keşke önce merkezle bi görüşüp öyle kan verseydin...bi kan için ne kadar uğraşmışsın...neyse sonu güzel olsun inşallahh

cnm kendıne dıkakt et ohss olan bırısı olarak dıyorum bunu sana proteınle beslen ve mamalar var suya katılıp ıcılen onalr suyu toluyo vucuttan dıkkatlı ol kuzum doktoruna sor kullanıyımmı dıye

tamm canım sorayım. senin kaç günde geçmişti?

şaka yaptımmm şaka kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmm 71.72 değerimmmmmmmmmmm dr la gorştummm ok n tebrk ederım dedii

üzüldümmmmm.....
heyecanlandımm... neyseeee

tebrik ederim.... Allah tamamına erdirsin şimdiden...

tek yumurta ikizi ne güzelll :))) süpermiş. inşallah çabuk geçer yaaaa. geceleri ağrıyla uyanmak, nefes alamamak çok kötü oluyor. dr da senin söylediğini söyledi. hamile olduğun için ohss tekrarlandı dedi. bol su önemliymiş. içicez artık napalım. sen nasılsın? dr a gitmedinmi hala?

şaka yaptımmm şaka kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmm 71.72 değerimmmmmmmmmmm dr la gorştummm ok n tebrk ederım dedii

kusura bakma ama bu EŞŞEEEEEKKKK şakası tamammııı...şu an çooook kızgınım sana halayı da kutlamayıda kızgınlığım geçince yapacam

canım benim. tebrik ediyorummmmmm. sen hep diyordun ikimizde hamileyiz diye. öyle oldu bak gerçekten. sağlıkla kucağımıza da alıcaz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…