bugün yine test yapıldı. 118.8 çıktı bugünkü değerim. dr tebrik etti hamilelik için. ağrılarım içinde bol su içmekten başka yapacak bişey yok dedi. kendiliğinden geçecekmiş bi süre sonra. ama çok ağrım var yaaaa karnım kocaman şişti. nefes alamıyorum. çok kötü bi haldeyim. aman zormuş bu ohss. allah kimsenin başına vermesin. neyse yaaaa bugün senin günün. seni kutlayacaz birazdan inşallah.
bugün yine test yapıldı. 118.8 çıktı bugünkü değerim. dr tebrik etti hamilelik için. ağrılarım içinde bol su içmekten başka yapacak bişey yok dedi. kendiliğinden geçecekmiş bi süre sonra. ama çok ağrım var yaaaa karnım kocaman şişti. nefes alamıyorum. çok kötü bi haldeyim. aman zormuş bu ohss. allah kimsenin başına vermesin. neyse yaaaa bugün senin günün. seni kutlayacaz birazdan inşallah.
evet canım çift embiriyoya eşim ikna etti son anda :) çok fena benim kociş ya buarada 9 yumurtadan sadece 1 tane dondurula bilecek seviyede embiriyo kalmış bizde dondurmadıkcanım 35 yaş altı tek embriyo. ama daha önce 2 denemen varsa 35den küçük de olsan çift embriyo. ama dr.nu zorla belki sende benim gibi çift embriyoya ikna edersin.
yani bizim dr egunalinde dediği gibi çokkk biliyr diyrm o zaman seni ben de tebrik ediyorum evet cnmmm bolca su iç lütfen dikkt et kendine yani 10. gunde çıkıyr sonuç 12 gunu beklemeye gerek yok rabbm inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
cnm evet duymasın test yaptrdıgımı hatta konştum öğlen aman ha sakın test yaptrma dedi bana ve kızdı ama ben ok dedim kan verdım bu konuda çok sert 12.gundn önce çıksa neden sizi bekletelm diyr hep bana ee o da haklı dr olan o ama bizde işte fena haldeyiz artık hepimz diplomasız dr gibi olduk walla bencede cnm benm dr umla sorunum yok herkez çok iyi evet haklısın yeterki rabbm ol desin gerisi boş bakalım 40 dk sonç gelicekkkk ayyyyyyyyyyyyy ne olucak acaba sen ne zaman yapıcaksın test beklicenmi uslu uslu aral beyin dediği tarihi
yani bizim dr egunalinde dediği gibi çokkk biliyr diyrm o zaman seni ben de tebrik ediyorum evet cnmmm bolca su iç lütfen dikkt et kendine yani 10. gunde çıkıyr sonuç 12 gunu beklemeye gerek yok rabbm inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
hoşbuldukkkk canım benim evet aldım geldim inş tutunmuslardır annelerine :)
bende bugün evin yakınında olan labaratuvara kan verdim...lekelenmeler olunca baktırayım dedim. 8. gün ne de olsa...sabah kanı alan adam kolumu kevgire çevirdi resmen...14.00 gibi çıkar dedi. aradım merkezi şey sizin testiniz negatif gibi gözüküyor demezler mi... değer kaç dedim değer yok göremiyoruz dedi adam...hemen lab. gittim...ne oldu dedim? meğer benden kanı alan adama laborant değilmiş başka bir bölümdeymiş...kanı alışından anlamalıydım zaten...sonucumu alabilir miyim dedim ? asıl laborant testi tekrarlayalım sağlıklı değildi dedi. ne oldu açıkca anlatın dedim makina filan mı bozuldu...hanımefendi kanı alan arkadaş yanlış tüpe almış o yüzden çalışılamadı demez mi? ben resmen şoklardayım.....neyse yeniden kan verdim....kan verdikten sonra yarın çalışılır yarın 12.00 da arayın dedi. bugüne ne oldu dediğimde biz burda bakmıyoruz başka merkeze yolluyoruz demez mi?offffffffffffffffffffffff ne gündü ama.......sinir stressssssssssss korku filmi gib yaaaaaaaaaaaaa siz sizolun öyle zottirik yerlerde test yapmayın.......
cnm kendıne dıkakt et ohss olan bırısı olarak dıyorum bunu sana proteınle beslen ve mamalar var suya katılıp ıcılen onalr suyu toluyo vucuttan dıkkatlı ol kuzum doktoruna sor kullanıyımmı dıye
şaka yaptımmm şaka kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmm 71.72 değerimmmmmmmmmmm dr la gorştummm ok n tebrk ederım dedii
kızlar malesef olmadıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
şaka yaptımmm şaka kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmm 71.72 değerimmmmmmmmmmm dr la gorştummm ok n tebrk ederım dedii
canım maşallahhh çok sevindimm...daha bi kaç mesaj önce çocuksuzum nickli arkadaşımla yazıştık...o da ohss oldu ciddi boyutta...tek embriyo transfer edildi ve şu an hamileee...kese görmeye gittiklerinde tek yumurta ikizi olduğunu öğrendi...daha yeni ohss si geçti...yaklaşık 2 ay çekersin giderek hafifler canım merak etme...sen hastanelik olmadın çok şükür daha hafif atlattın o yüzden daha da çabuk geçeceğini düşünüyorum...bol sıvı ve proteinle beslen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?