2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tamm canım sorayım. senin kaç günde geçmişti?

cnm malesef ben 2. gunde sısıtım dırek ve gdıerek sısılık arttı 27 kasımda transferım oldu ve 29 kasımda 2 serum antıbıyotık ve ılac kulandım 2 hafta cektım ıdrara cıkabıldıgın kadar cık cnm o yuzden ıdrara sokucu ıc yesıl cay fln ama gunde 1 bardak sadece cok zor ben yatamıyordum bıle nefes alamıyordum cok dıkkat et cnm benım o yuzden tutmadı ....

üzüldümmmmm.....
heyecanlandımm... neyseeee

tebrik ederim.... Allah tamamına erdirsin şimdiden...

ö dilerimmmm seni korkuttum cnmm ama herkes hemen hamileym ben de şaka yapim dedim egunaldn bulaştı bu bana şacılık eeee hadi halay çekelimmm

çok güzel bir değer, bak katlanarak artıyor için rahat etsin, tekrar tebrikler :)

şaka yaptımmm şaka kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmm 71.72 değerimmmmmmmmmmm dr la gorştummm ok n tebrk ederım dedii

Ya var ya kalbimize indirdin ulennnnnn sen dayağı hakettin ama bebişine kıyamammm Çookkkk mutlu oldummm Allah kucağına almayı nasip etsin...

şaka yaptımmm şaka kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmm 71.72 değerimmmmmmmmmmm dr la gorştummm ok n tebrk ederım dedii

yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii tebriklerrrrr canımmmmmmmmmmmm..nasıl mutlu oldum anlatamam sana...kendi sonucumu almış kadar sevindimmmmmmmmmmmmm...ayyyyyyyyyyy moralim tavan yaptı sayendeeeeeeeeeeee

rabbim sağlıkla kucağınada almayı nasib etsin inşallah

ayyyyyy çok sewindimmm canımm..ALLAH kucağına almayı nasip etsin.darısııda başımıza:)halay ekibi nerde egual

kızım boyle saka mı olur sen delimizn kalptenmı gondercen bızı aaaaaaaaaaaaa ((((( cokk tebrık edıyorum cnm zaten 1 yazmanda bellıydı yalan atamıyorsun sen :)))))))))))

SEN VAR YA DAYAKLIKSIN
zaten midem ekşiyor stresten ay o ne mesaj öyle ödüm koptu.
maşallah maşallah Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah.
ya sizin bu değerleri görünce benim moralim bozuluyor aslında benim 13. gün ve 44

canım benim. tebrik ediyorummmmmm. sen hep diyordun ikimizde hamileyiz diye. öyle oldu bak gerçekten. sağlıkla kucağımıza da alıcaz inşallah.

amin cnmmm amin inşllh rabbim hepimize anne olmayı nasip etsinn şimdi sıra diger kardeşlerimizin sudenaz egunal avukathb walla şoktn gerisini karştırdım hepimz anne olucaz inşallahhhhhhhhhh ben şimdi kıslar 2 rekat şükür namazı kılmaya kaçıyrm hepinize dua edicem

Ya var ya kalbimize indirdin ulennnnnn sen dayağı hakettin ama bebişine kıyamammm Çookkkk mutlu oldummm Allah kucağına almayı nasip etsin...

cnmmm t ederim şimdi de irenbeli olarak sıra sen de aral bey affetti beni ooo süper bağırıyrdu hasta hamile diye çünkü ben onu delirttiğim için ben den çook o sevndii rabbm hepimize nasip etsin inşallah kıslar ama ben şoktaym gerçkten boş boş oturuyrm ne yapucm bilmem ki ağladım birazcık kitlendim kaldım

kusura bakma ama bu EŞŞEEEEEKKKK şakası tamammııı...şu an çooook kızgınım sana halayı da kutlamayıda kızgınlığım geçince yapacam

cnm benm saol walla bu kıs kızdı bana halbuki ben ondan öğrendim şakacı olmayı yaaaaaaaaa ay ne olur dua edin bana

kalbımız sabahtan berı senınle kuızummm hayırlısyla katlansın ıns degerın ama ıkız olabılır belkı 10. gunde dıger ark. gore yuksek sankı cnm bneımmm :) rabbım senı nazarlardan korusun kuzummmm

Canım çok çok tebrik ediyorum darısı basımıza benim de sonuc az sonra belli olacak heyecanlıyım. Hepimize Allah dileğini versin inşallah....

alındım şimdiirenbeden umarım siz güzel sonuçlar alırsınız demiştim sana ve oldu bak.ya bide bişi sorcam adının baş harfini sölesene bi sakıncası yoksa tabi.faceden seni bulmak istiyorum çok merak ettim:))

Karasu datlummmm tebrikler.....equnal bereket tanrısı gibi bişey nerdeyse forum full hamile.....bende istiyommmmm

Off büyük bir yük kalktı sırtımdan sanki senin haberini alınca. Merakla bekliyordum bide sen öylee yazınca içimde bi şey cızzz ettii bebişlerimii korkuttun bikere:83: Ama neyse göbüşündeki fasulye için seni affediyoruz Çok şükürrrr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…