tamm canım sorayım. senin kaç günde geçmişti?
üzüldümmmmm.....
heyecanlandımm... neyseeee
tebrik ederim.... Allah tamamına erdirsin şimdiden...
arkadaşlar. günlerdir bana neden 2. kan test vermediler diyip diyip durdum. bugün tekrar test yaptım(kocama söylemedim. doktor istemediyse ne diye yapıyorsun diyecek diye :))
12. günde 248,5 idi 17. günümde 1129 çıktı normal değil mi?
şaka yaptımmm şaka kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmm 71.72 değerimmmmmmmmmmm dr la gorştummm ok n tebrk ederım dedii
şaka yaptımmm şaka kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmm 71.72 değerimmmmmmmmmmm dr la gorştummm ok n tebrk ederım dedii
ayyyyyy çok sewindimmm canımm..ALLAH kucağına almayı nasip etsin.darısııda başımıza:)halay ekibi nerde egual
kusura bakma ama bu EŞŞEEEEEKKKK şakası tamammııı...şu an çooook kızgınım sana halayı da kutlamayıda kızgınlığım geçince yapacam
canım benim. tebrik ediyorummmmmm. sen hep diyordun ikimizde hamileyiz diye. öyle oldu bak gerçekten. sağlıkla kucağımıza da alıcaz inşallah.
kızmaaa yaa bebgını dusun hadı halay cekelımmmm affet sen onuuuu :))))
Ya var ya kalbimize indirdin ulennnnnnsen dayağı hakettin ama bebişine kıyamammm Çookkkk mutlu oldummm Allah kucağına almayı nasip etsin...
kusura bakma ama bu EŞŞEEEEEKKKK şakası tamammııı...şu an çooook kızgınım sana halayı da kutlamayıda kızgınlığım geçince yapacam
cnm benm saol walla bu kıs kızdı bana halbuki ben ondan öğrendim şakacı olmayı yaaaaaaaaa ay ne olur dua edin bana
amin cnmmm amin inşllh rabbim hepimize anne olmayı nasip etsinn şimdi sıra diger kardeşlerimizin sudenaz egunal avukathb walla şoktn gerisini karştırdım hepimz anne olucaz inşallahhhhhhhhhh ben şimdi kıslar 2 rekat şükür namazı kılmaya kaçıyrm hepinize dua edicem
cnmmm t ederim şimdi de irenbeli olarak sıra sen de aral bey affetti beni ooo süper bağırıyrdu hasta hamile diye çünkü ben onu delirttiğim için ben den çook o sevndii rabbm hepimize nasip etsin inşallah kıslar ama ben şoktaym gerçkten boş boş oturuyrm ne yapucm bilmem ki ağladım birazcık kitlendim kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?