2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben de earth mama angel baby marka %100 doğal olan lanoninsiz bir krem kullanacağım biraz pahalı ama bi gıdım yetiyor, senin dediğin garmastan galba öyle bişeydi çok faydasını gören var onun da

canım yaa kıyamam sana, yahu şu erkekler hamile olsa ne olurdu o zaman offfffff 9 ay bizi çıldırtırlardı değil mi:)

Benim eşim söylüyor zaten, ben hamile olsam herşeye aş ererdim. Rahat rahat yiyemediğim herşeyi bol bol yerdim, hayatta yerimden kalkmazdım, her işi başkasına yaptırırdım, yatıyorum evde diye hiç şikayet etmezdim, 40 kilo alır, çocuğum için aldım derdim diyor:)))))))

teşekkür ederim edacım.neyseki geçti gitti...
ayy çok hoşşşş

canım yaa kıyamam sana, yahu şu erkekler hamile olsa ne olurdu o zaman offfffff 9 ay bizi çıldırtırlardı değil mi:)
hemde ne biçim hayal bile edemiyorum.herhalde evden kaçardım o doğum yapana kadar:90::90::90:

çok komik wallahi erkeklerde keşke hamile kalabilse değilmi

çok komik wallahi erkeklerde keşke hamile kalabilse değilmi

Ama çok vicdansız olurlar ya..... Düşünsene bütün gün evde her çeşit yemek pişiyor ve sürekli LigTV açık, hamile erkek arkadaşlarıyla oturmuş maç izleyip emirler yağdırıyor:)))))
Kadınlar daha vicdanlı ve sabırlı ya, boşver biz doğururuz, onların hamileliğini çekeceğimize:)

eşinin bu söylediği bana üniversitedeki erkek arkadaşlarımın -yani sevgili değil arkadaşlarımın- söylediği birşeyi hatırlattı derlerdi ki bize "ya kusura bakmayın ama kız olsam herkesle beraber olurdum" Kazın ayağı öyle değil tabi ama uzaktan öyle görünüyor herhalde. Hepsinin kulakları çınlasın geçen bi tanesinin kızı oldu şimdiden başlamış: erkek arkadaşı olamaz, kısa giyemez... Bunu diyen de en entel dantelleri ha

bizim yerimizde bigün olsalar ertesi günü vazgeçip bize taparlar ama işte. Kız bebekler bile ana karnından itibaren daha dayanıklı ordan pay biçin işte

kesinlikleee nazda üstlerine olmaz birde bebekler doğsun oooo tamamen naz niyaz
arkadaşlar ne laka diyeceksiniz ama ekmek makinası alasım var ne lsam? tavsiyeniz varsa söyleyin para harcayasım geldi çok fena

ben almıstım kaç kez yaptın sor 2 kezama tadı güzel oluyor

:93::93::93:
uyku bastırdı birden bire.bir deneyeyim bakalım uyuyabilecek miyim
akşama görüşmek üzere kızlarrr

selam kızlar nasılsınız umarım herkes iyidir beni soracak olursanız son 11 günüm artık çok heyecalanıyorum :18::18: biraz da tırsıyorum kızlar bi konuda fikirlerinize ihtiyacım var aslında bu konunun topiği var ama pek bakan olmuyor oraya biz kızımıza isim bulamadık daha aslında aklımızda var bişeler ama karar veremiyoruz büyük kızımın ismi irem naz şimdi sadece 2 isim var aklımda aslında kuran da geçen bi isim istiyorum ama seçenek yok fazla bizim düşündüğümüz isimler MİNA,İNCİ SU sizden de fikir istiyorum güzel annecikler

kızlar merhaba, İlknurcum sağolsun hepinize haber vermiş..Bebiş hazır uyuyorken bende sizlere de haber veriyim.. ben doğum yaptım..Pazartesi günü öğleden sonra suyum gelmeye başladı, hastaneye gittiğimizde sancım yoktu, salı sabahına kadar kendi kendine açılmasını beklediler, açılma olmayınca sabah suni sancı vermeye başladılar. Akşam üzerine kadar sancılarım oldu ama açılma olmadı. Akşam üzeri 16:00 da bebeğimin kalp atışlarının yavaşlaması üzerine epidural sezaryana karar verildi. Beni ameliyathaneye aldılar, epidural anestezi uygulandığı sırada tam sondajın takıldığı anda doktorum son kontrolde bebeğin gelmek üzere olduğunu, güçlü ıkınabilersem normal çekeceğini söyleyince insan üstü bir gayretle ıkınıp normal doğum yaptım üstelik sadece 2 dikişle .Tüm ameliyathane gibi bende çok şaşkınım. Ameliyat masasında normal doğum yaptım Bebeğim 36+3 de 3350 gr 50 cm doğdu Kızlar darısı başınıza, iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.. Hepinizi çok öpüyorum

Şimdilik düzenimiz yok ama biraz toparlanınca tüm detayları anlatırım :80:

Canım geçmiş olsun yaa, oldukça heyecan yaşamışsın... Çok şükür bebeğin hala seninle, bol bol dinlen canım ...

kızlar
boyut yayınlarından bebeğim kitabı biraz önce geldi

Nasıl canım güzel mi bende sipariş ettim ama gelmedi henüz.

Hayırlısı olsun canım, İnş. sağ sağlim bebeğini kucağına alır, dualarımız Güzin arkadaşımızla...

Canım iyi olmana çok sevindim, allah eşine de acil şifalar versin, kazalar az bi yerden.. Allahım beterinden saklasın...

ben çıkıyorum kızlarrrrrr sahile gidicez gezelim biraz :80::80:
Bizim yerimize de gez tatlıımm.. İyi eğlenceler..

Son düzenleme:

Ben Mina ismini çok seviyorum. Bence çok hoş canım...

Son düzenleme:
tesekkur ederim canım.
arkadaşlar ne laka diyeceksiniz ama ekmek makinası alasım var ne lsam? tavsiyeniz varsa söyleyin para harcayasım geldi çok fena
bizde esse den almıstık memnunuz.

tebrik ederim canım. masallah bebise.ikinizinde iyi olmanıza cok sevindim. Analı babalı buyusun.

HOŞGELDİN CEMRE!!!!!
Çiçeği burnunda anneyi de, son anda annesine süpriz yapan bebişi de çooooook öpüyoruz

Ben de İnci ismini hep çok beğenirim, çok yakın bir tanıdığımız bizden önce davranmamış olsa biz de düşünürdük İnciyi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…