2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben burdaki arkadaşlardan dalin'in sıvı detarjanını duydum onla yıkıyorlardı makinede ben de aldım ama daha yıkamayanlardanım neyi bekliyorsam üşengeçlik diz boyu ben de öfff

kızlar ben diğer topiklerde duydum sanırım dalan roxy adında bebek deterjanı ile yıkamışlardı ve dalinin bebekler için özel yumuşatıcısı vardı onu kullanmışlardı.bende dalan roxy aldım ve yıkadım makinede 40 derecede mis gibi oldular.hala kokusu geçmedi...1 hafta falan oldu yıkayalı.dolabı ve odası mis gibi bebek kokuyo şimdi

çok ne kadar bilmiyorum ama günlük pedin üzerinde baya vardıama başka da olmadı.sadece 1 defa gördüm

nişanın devamı olur tıkac gelmiş demektir hani ddr gittiginde alttan muayene ettiginde tuşe kapalı der işte bu nişan o tıkac sanmam demene göre cok hareketli gecirdin gününü ondan böle oldu tatlım

valla bende bu hafta yıkadm 35 teyim artık ben hacı şakir granül sabun aldım makinada 40 ta yıkadım yumuşatıcı falanda yok iki yemek kaşığı koymak yeterli oluyo ben çok doldurmam bide makineyi bence en güzeli o diğerleri bebek adı altında gereksiz pahalı birde bu çok kokmuyo o hoşuma gidiyo ablamdan biliyorum birkaç kere giydirdikten sonra sadece bebeğinin kokusu siniyo kıyafetlere kokusundan ayırt ediyorsun birde zaten kokulu şeyleri bebeklere giydirmemek lazım gerek yok bence...ama bence sende yıka artık ben burdaki arkadaşlar patır atır doğurmaya başlayınca kalkıp bir hışım yıkadım valla korkudan hala ütülüyorum...

hoşgelmiş cemre bebiş güle güle büyütün inşallah

bende aldıkça yıkayıp kaldırmıştım hepsi pamuklu olduğu için 30 yıkadım normal az miktarda deterjanla ama yumuşatıcı koymadım,zatn drlar kokulu olmaması gerektiğini söylüyorlar

biz dr geldik oğluşumun başı yukarıda 3300 gr heran sancın olabılır dedi ve ters olduğu içinde hemen hastaneye gitmem gerektiğini söyledi...

çok güzel ağız tadıyla anlatılcak bir doğum hikayesi olmuş gerçekten ve ikinizde iyisiniz çok şükür darısı bizlerin başına inşallah hayırlı uğurlu olsun güle güle büyütün CEMRE yi

ben iyiyim biraz daha ama tansiyonum hala yüksek çıkıyo ama takipteler ebede korktu biraz ama sakın stres yapma dedi.eğer önünde yıldızlar uçuşur, kaşlarının üstü ağrır ve göğüs altında ağrırsa hemen hastaneyi ara dedi seni kontrol etsinler dedi.birinin desteğine ihtiyacım varmış yabancı birinin.sabahki halimdem eser kalmadı diyebilirim.

herkese teşekkürler cevaplar için dalin sıvı deterjanı denicem ilk başta, biraz arştırdım sabun tozları zamanla makinayı bozuyormuş ama dalin sıvıyıda bulamadım carfura bakıcam yarın artık

Artık hergün bir doğum haberi alır olduk,inşallah kolay bir doğum ve sağlıklı bir bebişimiz olur.Dualarımız Güzin ile.

İlknurcum eşine geçmiş olsun,nst den güzel haberlerle çıkmışsın

İnşallah tansiyonun düşer ve sorun yaratmaz canım yaaa.

gecmis olsun canim.

Soğlasın canımcım

Tuğçecim allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin bebişimizi.

Geçmiş olsun Özlemcim,bu sabah eşimle kahvaltı yaparken bizim dr çok rahat adam yaa diyordu.Sende üzerine bunu yazınca cuk diye oturdu
Dikkat et kendini yorma canım.

Ben 3 hafta önce kızımın tüm eşyalarını Dalin sıvı deterjanla yıkadım canım.Bende çok memnun kaldım,sıvı olduğu için deterjan kalıntısı falan da olma riski yok.Kokusu da gayet güzel.

biz dr geldik oğluşumun başı yukarıda 3300 gr heran sancın olabılır dedi ve ters olduğu içinde hemen hastaneye gitmem gerektiğini söyledi...

Canım kaç haftalıksın merak ettim?

canım geçmiş olsun benim de genelde akşamları bu dediğin şeyler oluyo acaba benimde mi tansiyonum yükseliyor bugüne kadar hiç yükselmedi ama telaşlandım şimdi

Evet canim, hayirlisiyla saglikla huzurla kucaklarimiza alalim insallah yavrularimizi hepimiz. peki sen normal mi bekliyorsun?

oh ne guzelmis :) biz oyle yapsak yorum yapmadan durabilirler mi acaba?

Mina ismini severim canim.

masallah canim benim ikinize de Allah anali babali buyutmek nasip etsin insallah.

Aman, hakkinizda hayirlisi canim senin ve bebisin.

masallah kuzuya hayirlisi olsun canim.

iyi olmana sevindim canim. takip gerektiriyor o kadar. sakın stres yapma kendine e mi?

canım geçmiş olsun benim de genelde akşamları bu dediğin şeyler oluyo acaba benimde mi tansiyonum yükseliyor bugüne kadar hiç yükselmedi ama telaşlandım şimdi
aaa Allah korusun canım yakınlarda sağlık merkezi varsa hemen git bi baktır.akşamları olduğu zamanda baktırabilirsin

iyi olmana sevindim canim. takip gerektiriyor o kadar. sakın stres yapma kendine e mi?
sağol canım stres başa bela valla.bebeğim 2 hafta geriden gelmeseydi bu kadar üzülmezdim
şimdi doğsa 2300gr oluyo ve daha çok küçük.2 kilo vermişim bu hastalık yüzünden

sata göre 37+3 canm 1 hazıran satım

Benimde satım 1 Haziran canım.Drun bebeğin hala dönebileceğini mi düşünüyor,sezeryan için tarih verdi mi?[/QUOTE]

hayır sezeryan için tarih vermedi son gune kadar donebilir dedi 2 hafta sonra kontrole çağırdı, ama bu arada sancın olursa suyun kanaman gelirse evde sakın bekleme sancının artmasını hemen gel kontrol ederiz donmemiş olursa sezeryana alırız dedi birazda kılolu olduğunu duşunuyo

anladim canim. Allah saglik versin sana ve kuzuna da bol saglikli kilolar insallah.. tansiyonu etkilemiyorsa yumurta, ceviz muz tuketmeye calis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…