2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sen bana mesaj atmışsın doğum nasıldı diye ben sana yazdım o hep yazıştığımız sayfada okudunmu bilmiyorum ben senin doğum hikayeni okudum ama işte mesaj attırmayınca site sana uluaşamadım

benimki bugün 70 günlük oldu iyi bazen geceleri uyutmuyor hamileyken 23 kilo almıştım 19 kilo verdim

aaaa maşllh ne guzel gtmiş kilolar hemn
ben 10 aldm ama 4 ü hala uzermde walla
bzmkide bazen uyutmuyor canm ama
tum bebişler böle galba alşcam zamnla herhalde
senn bebiş mşşlh kocamn olmş
benmkide hemn buysun istyrm

bende büyüsün ve şu uykusuz gecelerden kurtulayım istiyorum ama biraz sabır gerekiyor. herşeyim çocuğa endeksli oldu

Canım bizde de üfürüm var dediler, eko çekildi.. %99 geçer ama 6 ay sonra yeniden bakalım dediler.. Bende de varmış üfürüm küçükken, kapanmış, inşallah bebişlerimize de öyl olur. Zaten muayenede sordular ekodan önce, emerken morarma oluyor mu burnunda, dudaklarında die.. Bayılması var mı dediler.. Kalbi delik olunca bir de gelişimi de az oluyormuş
kilosu normalse daha rahat olabilirsin..
Ben de emzirdikten sonra 15 dk dik tutuyorum, ya da göğsüme yatırıyorum, eğik duruyor en azından..

gökçencim aklıma ne geldi sen maden suyu verdinmi ilk doğduğunda acaba ondanmı gaz olmuyor vericem diyordun çünkü

Damlacım ben unuttum vermeyi:) ama çok şükür şu ana kadar gaz sancısı çekmedi maşallah.. kendi çıkarıyor.. ama hala korkuyorum belki bundan sonra olur diye..
Yarın 1.ay aşısını olacak umarım kilo almıştır ve herşey yolundadır.

Kızımın yüzü çok kötü oldu heryeri sivilce çok da temiz tutmaya çalışıyorum kalın giydirmiyorum artık hergün banyo yaptırıyoruz ama yine de geçmek bilmiyor biri geçmeden diğerleri çıkıyor. Doktor Eumovate merhem önerdi kullanan var mı? Burdan okuduğum kadarıyla kimse böyle bir merhem kullanmadı ben de kullanmya cesaret edemedim henüz geçer diye bekliyorum sütÜmden sürüyorum ama o da pek işe yaramıyor (

bizdede bunlar olmyr canm saydklarndam..umarm kötü bişey çıkmaz dedgn gbi bakalım

selam kızlar..ben nisan annesiyim 18 gün önce doğum yaptımtopiğimiz çok boş herkes bebişleriyle meşgul geri kalanlar da doğurmaya gitti sanırımben de konuşmak paylaşmak istiyorum bebişlerin sıkıntılarını bu yüzden mart annelerini bi ziyeret ediyim dedim.bizden gelenler olmuş galiba cimcimecim mart annelerine kaymış bile..beni de kabul eder msiniz??

kızlar neden kimse cevap yazmadı sizin bebekler gözüyle birşeyi takip edebiliyor mu ?? yoksa çok mu erken?

Kollarım bacaklarım incecik ama göbiş var sadece anne sütüyle beslendiği için yememden de kısamıyorum aynaya baktıkça psikolojim bozuluyorrrrr

Biz 3. ay içerisindeyiz benim oğlum artık tv bile izliyor :)) senin bebeğin kaç hafta ya da aylık?

benimki 51 günlük, pek bakmayı beceremiyor gibi .. tv nin ışığına bakıyor gibi benim ki ama ben konuşurken başka tarafa doğru gülücük atıyor.

Biz 3. ay içerisindeyiz benim oğlum artık tv bile izliyor :)) senin bebeğin kaç hafta ya da aylık?

Ya ben 16 kilo aldım sadece 6 si gitti bide efeden kalanlar var duşunun ben psikolojimi off ben bu kiloları nasıl vericem yahuu bence resimlerde Cok güzel duruyorsun hiç takma cnmm...

inşallah almıştır canım melisa prenses
hoşgeldin sağlıkla büyütmeyi nasip etsin allah
kızlar neden kimse cevap yazmadı sizin bebekler gözüyle birşeyi takip edebiliyor mu ?? yoksa çok mu erken?

bizimki ediyor hatta beni özellikle takip ediyor şuandada yatağında dönencesine bakınıyor

:
evet zor ama çok da keyifli.Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. (bugün uykumu aldım,bebişte şu an uyuyor ya fazla iyimserim galiba )

evet canım....rabbim herkesin meleğini bağışlasınn..ben şuan dayımın bebeğine bakıyorum..dayım hastanede yatıyor ve eşi sürekli yanında olduğundan dolayı ben ilğileniyorum..sürekli huzursuz ,gaz derken gerçekten yoruyor beni..canı sağolsun tabiiki annesi kadar olamasamdaa bebeğim gibi seviyorum..hepisini nazarlardan saklasın rabbim..

bizimki ediyor hatta beni özellikle takip ediyor şuandada yatağında dönencesine bakınıyor[/QUOTE]

bebişin ne kadarlık??

kızlar göğüs uçlarınız ne alemde??gerçi sizin bebişler daha büyük ben daha 18 günlüğüm ama geçmedi göğüs ucum artık geçsin yaa üstelik kızım hep emmek istiyooo

bizimki ediyor hatta beni özellikle takip ediyor şuandada yatağında dönencesine bakınıyor

bebişin ne kadarlık??[/QUOTE]
1.5aylık
kızlar göğüs uçlarınız ne alemde??gerçi sizin bebişler daha büyük ben daha 18 günlüğüm ama geçmedi göğüs ucum artık geçsin yaa üstelik kızım hep emmek istiyooo

ilk başlarda yaraydı acaip acıyordu lansinoh kremini sürdüm her emzirme sonrası geçti şuanda yara yok

maşallah melisaya nazar değmesin gaz konusunda.yarın da iyi geçer inşallah aşınız.bu yüzdeki sivilcelerden bizde de var 10 gündür.doktor ılık suyla sil dedi.silince biraz azalıyor ama sonra yeniden çoğaıyor, süt sürme bizde de işe yaramadı. burda okudum, vaselin pure kullanmış kızlar ve iyi gelmiş onu sorup kullanıcam ben.sende sorup bi dene istersen canım.

aminnn canım.çok geçmiş olsun dayına.Allah acil şifalar versin.senin çok iyi ilgilendiğine eminim ama annesi yanında olmadığı için daha da huzursuz oluyodur kuzucuk.Allah yardımcın olsun canım.

benimki takip ediyor canım. yüzüme bakıyor, saçıma bakıyor. gülümsüyor bazen. yanına biri gelip konuşunca dönüp ona da bakıyor.. dönencesini de izliyor..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…