aaa tesekkr ederm canm 1 ay erken doğdu
bklnmdk bi zamnda ama şimdi ii çok şukur uyuyor yanmda
senin bebiş nasıl ?
benimki bugün 70 günlük oldu iyi bazen geceleri uyutmuyor hamileyken 23 kilo almıştım 19 kilo verdim
aaaa maşllh ne guzel gtmiş kilolar hemn
ben 10 aldm ama 4 ü hala uzermde walla
bzmkide bazen uyutmuyor canm ama
tum bebişler böle galba alşcam zamnla herhalde
senn bebiş mşşlh kocamn olmş
benmkide hemn buysun istyrm
ne guzel maşllh kızlar bnde duymuştum ama 1ay erken doğum yapmam sebebeyle herseyi unuttuk hastanye gderken....yamna aldgm tek sey çantamzdı ii ki onu hazrlamşız
bende inci sultanı uyuttum geldim..
kızlar aranzda bebğine eko yaptran war mı üfürüm sebebyle..
bize dr kalbnde üfürm var dedi ama
birde masum üfürüm warmış ondan olablrmiş
kendlğnden zamnla gecyrmş bunu anlamk için eko yaptrn dedi
baklım yarn yaptrcaz ins kötü bişey çıkmaz
bu arada bebeğimin kusması braz azaldı gbii
emzrdkten sonra yaklaşk yarm saat kucagmda dik tutmaya çalşyrm
çok zor olyr walla ama yetr ki kusmasın o raht olsn yeter bana
gökçencim aklıma ne geldi sen maden suyu verdinmi ilk doğduğunda acaba ondanmı gaz olmuyor vericem diyordun çünkü
Canım bizde de üfürüm var dediler, eko çekildi.. %99 geçer ama 6 ay sonra yeniden bakalım dediler.. Bende de varmış üfürüm küçükken, kapanmış, inşallah bebişlerimize de öyl olur.Zaten muayenede sordular ekodan önce, emerken morarma oluyor mu burnunda, dudaklarında die.. Bayılması var mı dediler.. Kalbi delik olunca bir de gelişimi de az oluyormuş
kilosu normalse daha rahat olabilirsin..
Ben de emzirdikten sonra 15 dk dik tutuyorum, ya da göğsüme yatırıyorum, eğik duruyor en azından..
kızlar neden kimse cevap yazmadısizin bebekler gözüyle birşeyi takip edebiliyor mu ?? yoksa çok mu erken?
Biz 3. ay içerisindeyiz benim oğlum artık tv bile izliyor :))senin bebeğin kaç hafta ya da aylık?
Biz 3. ay içerisindeyiz benim oğlum artık tv bile izliyor :))senin bebeğin kaç hafta ya da aylık?
inşallah almıştır canım melisa prensesDamlacım ben unuttum vermeyi:) ama çok şükür şu ana kadar gaz sancısı çekmedi maşallah.. kendi çıkarıyor.. ama hala korkuyorum belki bundan sonra olur diye..
Yarın 1.ay aşısını olacak umarım kilo almıştır ve herşey yolundadır.
Kızımın yüzü çok kötü oldu heryeri sivilce çok da temiz tutmaya çalışıyorum kalın giydirmiyorum artık hergün banyo yaptırıyoruz ama yine de geçmek bilmiyor biri geçmeden diğerleri çıkıyor. Doktor Eumovate merhem önerdi kullanan var mı? Burdan okuduğum kadarıyla kimse böyle bir merhem kullanmadı ben de kullanmya cesaret edemedim henüz geçer diye bekliyorum sütÜmden sürüyorum ama o da pek işe yaramıyor(
hoşgeldin sağlıkla büyütmeyi nasip etsin allahselam kızlar..ben nisan annesiyim 18 gün önce doğum yaptımtopiğimiz çok boş herkes bebişleriyle meşgul geri kalanlar da doğurmaya gitti sanırım ben de konuşmak paylaşmak istiyorum bebişlerin sıkıntılarını bu yüzden mart annelerini bi ziyeret ediyim dedim.bizden gelenler olmuş galiba cimcimecim mart annelerine kaymış bile.. beni de kabul eder msiniz??
kızlar neden kimse cevap yazmadısizin bebekler gözüyle birşeyi takip edebiliyor mu ?? yoksa çok mu erken?
evet zor ama çok da keyifli.Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. (bugün uykumu aldım,bebişte şu an uyuyor ya fazla iyimserim galiba)
bizimki ediyor hatta beni özellikle takip ediyor şuandada yatağında dönencesine bakınıyor
kızlar göğüs uçlarınız ne alemde??gerçi sizin bebişler daha büyük ben daha 18 günlüğüm ama geçmedi göğüs ucum artık geçsin yaa üstelik kızım hep emmek istiyooo
Damlacım ben unuttum vermeyi:) ama çok şükür şu ana kadar gaz sancısı çekmedi maşallah.. kendi çıkarıyor.. ama hala korkuyorum belki bundan sonra olur diye..
Yarın 1.ay aşısını olacak umarım kilo almıştır ve herşey yolundadır.
Kızımın yüzü çok kötü oldu heryeri sivilce çok da temiz tutmaya çalışıyorum kalın giydirmiyorum artık hergün banyo yaptırıyoruz ama yine de geçmek bilmiyor biri geçmeden diğerleri çıkıyor. Doktor Eumovate merhem önerdi kullanan var mı? Burdan okuduğum kadarıyla kimse böyle bir merhem kullanmadı ben de kullanmya cesaret edemedim henüz geçer diye bekliyorum sütÜmden sürüyorum ama o da pek işe yaramıyor(
aminnn canım.çok geçmiş olsun dayına.Allah acil şifalar versin.senin çok iyi ilgilendiğine eminim ama annesi yanında olmadığı için daha da huzursuz oluyodur kuzucuk.Allah yardımcın olsun canım.:evet canım....rabbim herkesin meleğini bağışlasınn..ben şuan dayımın bebeğine bakıyorum..dayım hastanede yatıyor ve eşi sürekli yanında olduğundan dolayı ben ilğileniyorum..sürekli huzursuz ,gaz derken gerçekten yoruyor beni..canı sağolsun tabiiki annesi kadar olamasamdaa bebeğim gibi seviyorum..hepisini nazarlardan saklasın rabbim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?