bence tahlillerde bişey çıkmadıysa endişelenmemerhaba kızlar aranızda bebegi yesil kaka yapan var mı? tahlil yaptırdım hiçbir şey cıkmadı yediklerindendir dediler. var mı öyle bir şey cidden:?
Benim kız memeyi alırken öğürüyor kızlar ya. emziği verince öyle oluyordu ilk başlarda. şimdi benim mememi de alırken öğürüyor ilk alışta. sadece ucunu verince alışıyor, sonra tamamını alıp emiyor. sizde de var mı böyle bir durum? neden oluyor böyle acaba?
Benim kız memeyi alırken öğürüyor kızlar ya. emziği verince öyle oluyordu ilk başlarda. şimdi benim mememi de alırken öğürüyor ilk alışta. sadece ucunu verince alışıyor, sonra tamamını alıp emiyor. sizde de var mı böyle bir durum? neden oluyor böyle acaba?
merhaba kızlar aranızda bebegi yesil kaka yapan var mı? tahlil yaptırdım hiçbir şey cıkmadı yediklerindendir dediler. var mı öyle bir şey cidden:?
kızlar neden kimse cevap yazmadısizin bebekler gözüyle birşeyi takip edebiliyor mu ?? yoksa çok mu erken?
maşallah melisaya nazar değmesin gaz konusunda.yarın da iyi geçer inşallah aşınız.bu yüzdeki sivilcelerden bizde de var 10 gündür.doktor ılık suyla sil dedi.silince biraz azalıyor ama sonra yeniden çoğaıyor, süt sürme bizde de işe yaramadı.burda okudum, vaselin pure kullanmış kızlar ve iyi gelmiş onu sorup kullanıcam ben.sende sorup bi dene istersen canım.
aminnn canım.çok geçmiş olsun dayına.Allah acil şifalar versin.senin çok iyi ilgilendiğine eminim ama annesi yanında olmadığı için daha da huzursuz oluyodur kuzucuk.Allah yardımcın olsun canım.
canım pompaya hiç güvenmiorum benden süt çıkmıyor pompayla ama çocuk emiyor ağzından akıyor gayet iyi kilo alıyor ama pompayla 50cc 1 saatteselam kızlar. bişi sorucam sütün az mı çok mu geldiğini bebeğe yetip yetmediğini nasıl anlıyorsunuz? pompayla sağsam tamam şu kadar geldi felan diyeceğim ama ben sağmıyorum nasıl anlayacağım?
canım pompaya hiç güvenmiorum benden süt çıkmıyor pompayla ama çocuk emiyor ağzından akıyor gayet iyi kilo alıyor ama pompayla 50cc 1 saatte
sweet drop doktorum yediğin yeşil yapraklı sebzeden bile olur endişelenme demişti daha hasataneden çıkarken, bizimki de bazen yeşil yapıyor
ayy neki adı acaba çiğdemcim çok merak ettim tam benlik bişey gibiselam kızlar..bugün akşam üstü annem kucağında salıncak&beşik karışımı bişeyle geldi,bi akrabamızdan almış...şuanda mucize gb..ona yatırıp sallıyorum..ya ayaklarımda ya kucağımdaydı telefona,kapıya bile bakamıyordum..şimdi çok rahat geldi..mışıl mışılda uyudu diyor annem...beninki gb huysuz bebiş annelrine önerilir
ayy bugün oğlum bi kalktı saat 17 de 10 dk önce uyduu. 22.30 gibi yani.
inş. kalkmaz uzun bi süre uyur.
sırtım çatladı yani...
selam kızlar..bugün akşam üstü annem kucağında salıncak&beşik karışımı bişeyle geldi,bi akrabamızdan almış...şuanda mucize gb..ona yatırıp sallıyorum..ya ayaklarımda ya kucağımdaydı telefona,kapıya bile bakamıyordum..şimdi çok rahat geldi..mışıl mışılda uyudu diyor annem...beninki gb huysuz bebiş annelrine önerilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?