2011 mart annelerinden face si olmayanlar burada toplanalım

Yaptıgın iş çok güzel canım.Allah senden razı olsun.Bigün bunun mükaatını elbet alacaksın.

Yaptıgın iş çok güzel canım.Allah senden razı olsun.Bigün bunun mükaatını elbet alacaksın.

slm anneler geçmişi okumaya çalıştım ama çok fazla değil bebişlerimiz hep mızmız demekki benim kuzu doğduğundan beri böylede sizinkiler diş için siz geçecek diye bekliyorsunuz ben onu bile bekleyemiyorum hep birlikte olalım istiyor aynı odadayke bile mutlu değil ancak kucağıma gelirse ve şarkılar ninniler oyunlar devam ederse çook mutlu şimdiden beni çok güzel kullanıyor büyüyünce hepten biterim galiba
ayrıca dişde yok ortada artık çıksın çok sıkıldım yavrum perişan ağzı alev alev yanıyor
dişbuğdayı için planlarınız varmı ne yapmayı düşünüyorsunuz

selam herkese
oğlum uyuyor ben de burdayım bize barbunya pişirdim valla oğluma üşendim yemeğe hep kabak hep kabak zaten bugün bizdensin dedim barbunya takılacak bakalım beğenirse
aslında şöyle bi uyusam diyorum ama nerdeee

Bende dün akşam bizim yedigimiz patates yemeginden verdim yedi.Eee tabi tadı tuzu yagı var ya

selam
bayram falan derken şükür yine kavuştuk. keyifler yerindedir inşallah. oğlum diş çıkarmakla meşgul tabii huysuz ve uykusuz geçiyor günlerimiz şimdilik bu kadar .....

Kızlar mama sandalyesi araştırıyorum.Kimi çok para verme pek durmuyorlar nasılsa deyip ikea dakini al diyor.Kimi chicco pahalı ama çok fonksiyonlu deger diyor.Ooof aklım karıştı.

Kızlar mama sandalyesi araştırıyorum.Kimi çok para verme pek durmuyorlar nasılsa deyip ikea dakini al diyor.Kimi chicco pahalı ama çok fonksiyonlu deger diyor.Ooof aklım karıştı.

selam canım ben de mama sandalyesinde gelgitler yaşıyorum. kucağımda yediremiyorum. heryer batıyor . iş yerinde iki arkadaşımın çocuğu mama sandalyesinden düşmüştü hatta birinin çocuğunun kolu çıkmıştı. hatta aynı çocuk ikinci kez yine düşmüştü. biraz o yüzden soğuk duruyorum mama sandalyesine.... alacaksan çok güvenlikli bir model al derim .....

Aaaaa valla gözüm kortu şimdi.En güvenlikl, en çizilmez ve bi sürü' en'lere sahip chicco diye duydum.Kraft mı alsam.Bebek arabamız pusetimiz kraft.

slm arkadaşlar mama sandalyesi konusunda bizimki kraft ve aklım çıkıyor düşecek diye emniyet kemerini takıyorum mutlaka ama benim prenses öyle hareketliki ne yaptığı nede yapacağı hiç belli olmuyor çok üzgünüm zaten bu sabah benim karyolamda ayna karşısında şarkılar söyleyip oyun oynuyordu bi ara yanından ayrılmam gerekti daha odadan çıkar çıkmaz bi ağlama ve güm yavrum düştü yataktan çok üzgünüm inşallah bişey olmaz hep düşünce uyutulmaz derlerdi ama emmek istedi kuzum emerkende uyudu ne yapsam bilemedim hala dişi yok ortada ve emeklemek değilde sürünerek istediği yere gidiyor

terkedilmiş bir topikten herkese merhabalar

keyifler nasıl bakalım bebeklerimiz iyice büyüdüler artık oğlum 15, ayını bitiriyor henüz yürümüyor son sürat emekliyor ve sıralıyor.bense çoooktan işe başladım oğluma annem bakıyor sağolsun . yemek kavgalarımız diş sancılarımız ortaya karışık durumumuz aynen devam ediyor.

gelip iki kelam ederseniz sevinirim.

Son düzenleme:
Allah'ım çok şükür geldim ya üfff mail şifre uzun zamandır giremiyordum sıkıntı vardı aaaa deli oldum yaaa

Selammmm kızlar burayı çok özledimmm..

İnşallah sizde minik meleklerinizde iyidir =))

Arakan daki müslüman kardeşlerimiz ne yapıyor acaba..Kimimiz yatağımızda kimimiz pc de oturuyoruz rahat rahat acaba oaradaki kardeşimiz kardeşlerimiz ne yapıyor genç delikanlılar belki nöbet tutuyor anneler kızlarına sımsıkı sarılıyor tecavüzden pislikten ölümden korumak için belki de korkusunu bastırmak için..

Kendimi hiç ama hiç iyi hissetmiyorum..Herkesten isteğim bugün ellerinizi semaya Onlar için Kaldırın ve dua edin..Rabbim yardımcıları olsun İnşallah..

ARAKAN SMS YARDIMI - 5 TL
Arakan yaz 5601 gönder (Diyanet)
Arakan yaz 5777 gönder (Kimse Yokmu Derneği)
Arakan yaz 3072 gönder (IHH İnsani Yardım Vakfı)
Arakan yaz 4042 gönder (Beşir Derneği)”

“Kadir gecesi üç defa “La ilahe illallah” söyleyen müslümanın, birincisinde bütün günahları bağışlanır. İkincisinde Cehennemden kurtulur, üçüncüsünde Cennete girer.”

[Tefsir-i Mugni]

Kadir Gecemiz Mübarek Olsun..

Anne - BABA OLUNCA NELER DEĞİŞİR? :)

Şu anda anne veya baba olup olmadığınız önemli değil. İşte size anne –baba olduğunuzda değişecek şeylerin listesi! Bizim hazırladığımız listeyi okuduktan sonra altına siz de kendinizde değişenleri ekley
ebilirsiniz.

- Nihayet kendi anne-babanızı anlamaya başlarsınız.
- Sürekli irtibat halinde olduğunuz pek çok insanı uzun zamandır aramadığınızı fark edersiniz.
- Çocuklarla ilgili problemler dışındaki her problem sıradanlaşır.
- Bebeğinizin ağrısının sizin ağrınızdan daha şiddetli olduğunu hissedersiniz.
- Kalbiniz daha kolay kırılır.
- Her gün bir sürprize dönüşür.
- Kendinizi kaka gördüğünüz için sevinirken bulabilirsiniz.
- Aynada kendinize değil bebeğinize bakmaya başlarsınız.
- Aslında çok güzel taklit yapabildiğinizi fark edersiniz.
- Bir diş için söylenecek ne çok söz bulduğunuza şaşarsınız.
- Nihayet, gerçek mutluluğun maddi şeylerden gelmediğini anlarsınız.
- Şeker ve çikolatanın -yapışkan ve kalorili olsa dahi- süper güçleri olduğunu öğrenirsiniz.
- Cumartesi akşamı 22:00’de yatağa girmek lütuf olur.
- Avaz avaz ağlayan bir çocuk gördüğünüzde “çocuğunu kontrol edemiyor musun” bakışı yerine “ne hissettiğini biliyorum” bakışı atarsınız.
- Ne kadar aceleniz olursa olsun onu öpmek ve sarılmak için mutlaka zaman yaratırsınız.
- Uzun bir duş almanın lüks olduğunu öğrenirsiniz.
- Dünyayı daha yaşanır bir yer yapmanın ve çevreciliğin önemli olduğunu düşünmeye başlarsınız.
- Daha önce ilk görüşte aşka inanmıyorsanız bile bebeğinizi görünce inanırsınız.
- Haberleri izlemek ızdırap haline gelir çünkü her şeyi anne-baba perspektifiyle izlemeye başlarsınız.
- Nihayet, göğüslerin aslında ne için olduğunu anlarsınız.
- Elinize işendiği için kahkaha atarsınız.
- Hiçbir şey sadece sizin olmaz, her şeyi paylaşmayı öğrenirsiniz.
- Hayatta ne başarırsanız başarın hiçbir şey çocuğunuza baktığınız andaki mutluluğa yaklaşamaz.
- Daha önce fark etmediğiniz tüm çukurlar, delikler ve sivri köşeler dikkatinizi çekmeye başlar.
- Çocuklu arkadaşlarınızla daha çok görüşmeye başladığınızı fark edersiniz.
- Cep telefonunuzun nereden kapatıldığını unutursunuz(acil aramalar için cep telefonunuz hep açık kalır).
- Japon turistler gibi sürekli fotoğraf çekmeye başlarsınız.
- Aslında “çok yetenekli bir yazar” olduğunuzu düşünmeye başlarsınız.
- Gürültüde ve ışıkta da uyuyabildiğinizi öğrenirsiniz.
- Tanımadığınız insanlar sizi daha fazla korkutmaya başlar.
- Bir oyuncağın üzerine çıplak ayak basınca ne kadar canınızın yanabildiğine şaşarsınız.
- Omzunuza kusulması komik gelir.
- Dünyanın sizin etrafınızda dönmediğini öğrenirsiniz.
- Gerekirse dünyayı yerinden oynatabileceğinize inanırsınız.
- Ne kadar sık vicdan azabı çekebildiğinize hayret edersiniz.
- Zamanla bütün çizgi film kahramanlarının adını öğrenirsiniz.

alıntıdır =))))))))

“Analık nedir Annem?” derdim de anacığıma; “Ben ol da bil” derdi Mevlânaca..
Ben ol da bil!
“Sen” oldum annem bak!..
“Sen” oldum ve bildim neymiş bu işin yürekcesi..
Hani “köpekler bile “ana” olmasın” derdin ya hep, o ızdıraplı yüreğinle, o
engin şefkatinle..
Anlamazdık o zaman biz zamâneler..
“Zor kızım, çok zor analık” derdin ardından derin bir iç çekişle..
Zormuş anam..
Ana olmak “Hiç” ken “Hep” olmakmış meğer..Çoğalmakmış durmadan..
Dünyaya meydan okumak, mazi ve istikbâli sırtlamak, pervâsız bir gözü karalıkmış..
Zormuş Annem..Olduk, gördük, bildik bak..
Ana olmak meğer; kor ateşlerde üşümesi, kara kışlarda buz kesmesiymiş yüreğin..
Hep; “Ben!” derken, artık; “O”, “illâ O!” demesiymiş..
Hiç varmayacağı kapıları çalması, hiç ederek ömrünü, adanmasıymış..
Hiç kızmaması yüreğin, almayı hiç düşünmeden hep vermesiymiş..
Hep sarıp-sarmalaması, hiç hesap sormadan, hep dost hep yâr olmasıymış..
Zormuş Anam..
Meğer ölümüne bir kara sevdaymış analık..
Olduk, gördük, bildik

Ömrümden ömür gitti dün..Oğlum fışkırarak kustu 2 defa hastaneye götürdük hemen..Tomografi çekildi tabi durmadığı için 2 doz sakinleştirici verdiler..Sarhoş gibi oldu..Bakışları değişti ağzından salyası aktı başını tutamıyordu..Bir anne için ölüm anı inanın..Ben ağlamaya başladım..Başını kaldırdı annee dedi daha kötü oldum..

Sonra eve geldik..1,5 Saat sonra tekrar kustu ama öyle böyle değil boğulacaktı nerede ise arka arkaya 2 defa kustu yatak yastık hiç bir şey kalmadı o kadar kötü..Hastane gittik..Tahliller yapıldı gece 2,5 taburcu olduk çok kötü bir gece idi..Neden kustuğunu bilmiyoruz ama..Fışkırarak olduğu için tehlikeli dediler..

Rabbim bir daha yaşatmasın..

Rabbim esirgesin yavrularımızı bizlere bağışlasın..

Dualarınızı eksik etmeyin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…