- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
- 248
günaydın kızlar tek tek alıntı yapamayacağım diş sıkıntısı genel sorun dönem dönem yaşayacağız geçecek inşallah....ben uykusuz bir gecenin sonunda (her zaman ki gibi) burun kanaması ile güne başladım. çocukluğumdan beri burnum kanar sıkılınca sıcaktan uykusuzluktan hep kanamıştır. bu günde artık kendimi sıkmaktan burnum kanadı geçecek bu zor günlerimiz diyorum. şu an izindeyim ama bayramda nöbet koymuşlar biz kanser hastalarına tedavi veriyoruz ve tedavileri kesilmesin diye bayramda da çalışacağız bi hayır dularını alsam yeter bana ne yapalım çalaışacağım artık işte böyle ......
günaydın kızlar tek tek alıntı yapamayacağım diş sıkıntısı genel sorun dönem dönem yaşayacağız geçecek inşallah....ben uykusuz bir gecenin sonunda (her zaman ki gibi) burun kanaması ile güne başladım. çocukluğumdan beri burnum kanar sıkılınca sıcaktan uykusuzluktan hep kanamıştır. bu günde artık kendimi sıkmaktan burnum kanadı geçecek bu zor günlerimiz diyorum. şu an izindeyim ama bayramda nöbet koymuşlar biz kanser hastalarına tedavi veriyoruz ve tedavileri kesilmesin diye bayramda da çalışacağız bi hayır dularını alsam yeter bana ne yapalım çalaışacağım artık işte böyle ......
Bende dün akşam bizim yedigimiz patates yemeginden verdim yedi.Eee tabi tadı tuzu yagı var ya
Kızlar mama sandalyesi araştırıyorum.Kimi çok para verme pek durmuyorlar nasılsa deyip ikea dakini al diyor.Kimi chicco pahalı ama çok fonksiyonlu deger diyor.Ooof aklım karıştı.
selam canım ben de mama sandalyesinde gelgitler yaşıyorum. kucağımda yediremiyorum. heryer batıyor . iş yerinde iki arkadaşımın çocuğu mama sandalyesinden düşmüştü hatta birinin çocuğunun kolu çıkmıştı. hatta aynı çocuk ikinci kez yine düşmüştü. biraz o yüzden soğuk duruyorum mama sandalyesine.... alacaksan çok güvenlikli bir model al derim .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?