benm kızım 38 günlük henüz. 2,5-3 saate bir emiyor,emmesi bitince doymuyor ağlıyor hemen mama veriyorum. Normalde 90cc alması gerekiyor mamayı ancak memeden aldığı için genelde 60cc veriyorum.
fdilek senin kullandığın ilaçlar nedir?
Simgesel cevap için tşkler.
Sünnet olayınıda sormuştum bir sorun varmı diye dr baktı ucu dar erken yaptırmanız iyi olur dedi tıkanma durumu filan oluyormuş sanırım
düşnme aşamasındayız.
Bende sürekli emziriyorum kilo alımından aylık kontrolden takiple anlıyoruz şimdilik yetip yetmediğini bazen bende yetmediğini düşünüyorum ama dr yeterli diyor
selam
sab simplex ve zinco damla kullananız oldumu arkadaşlar dr yakışıklımın ıkınmaları için
bağırsaklarını rahatlatalım diye verdi henüz kullanmadım
kullananlar memnun mu?
Birde ateş düşürücü calpol kullanan oldumu?
ben ilk oğlumu 1 aylıkken yaptırdım. Bunu da onumuzdeki ay yaptıracağım
rotavirüs aşısına nekadar ücret ödediniz acaba?
[ı]kızlar benim bebiş 2 gündür meme emerken boğazına kaçırırıyor ve
öksürüyor, emzirmenin ilk başlangıcında süt bol gelirken yani,
bide acayip sesli emiyor, burnundan zor nefes alıyor
nefs nefese kalıyor neden acaba??????
çok korkuyorum o öyle yapınca, öksürürken ciğerlerine kaçabilir süt demi((([/ı]
arda nedense kucağı sevmiyor bu aralar. Belki sıcaklardandır diyorum. Yeni doğduğunda sürekli kucağımdaydı da etraftakiler kucağa çok alıştırdın diye kızıyorlardı. Bak hiç de alışmamış. Ana kucağını tercih ediyor beyefendi. Dün arkadaşa gitmiştim. 3 aylık bebek vardı kocaman geldi gözüme. Arda'yaı da biblo gibi küçücük diye sevd,ler ben temelli işkillendim benim bebiş küçük mü diye.
karaman sanada geçmiş olsun ..dr.un normal dediyse takma kafana...benim kzızmda 2900 a 50 cm doğdu..geçen uzak bi tanıdık gördüm buda nekadar süt alıyo neresine gidiyo anlamıyorumki benimkiler doğduğunda bukadardı dedi..sinir oldum ..ben hissediyorum kızızmın çok normal geliştiğini hem zaten çağın hastalığı obezite,varsın zayıf olsun..her bebek aynı gelişmiyo yanii...
Baharnaz ben daha kanguru almadım şuan erken diye..arabamızla çıkıyoruz ama dün hep kucağımda gezdik..zaten minik taşıması kolay kucağımda ikimizde daha rahat ediyoruz..kucağımda etrafına şaşkın şaşkın bakarak geçirdi zamanı..buaralar acayip etrafı inceliyo :))
slm kızlar ....bugün iki aylık oldu devrim ada ...dr kont vardı .....gelişimi sağlığı gayet iyiymiş....maaşallah...aşımız yarın....
Ikinci iyi haberim eylülü beklemeden çalıştığım yerdeki evime gidiyorum....bugün yaşadığımız acı bi olay sayesinde aldık bu kararı....hastanede düştü oğlum pusetten allahtan yere yakını ve zemin yumuşaktı......sağlığı iyi şimdi korktu epey ağladı kuzum......babalar gününden önce eşinin annesi allah çocuğundan buldursun acınızı demişti eşimle tartışırken....peşinden bu olay olunca eşimle araba alıp köydeki evimize gitme kararı aldık....
Temmuzun ilk haftası annemler oradan tatile gidip işbaşı yapacaz....şimdi oğlumu kontrol edeyim haberler böyle....
Dikkat edin bebişlere...
Trabzon canım özelden mesaj attım sana hesabın sanırım gizli .. burda müge diye bir arkadaşımız var onunla halletmeye çalışcan artık
Acaresye sanada öle yaparız ok kızlar...
arkadaşlar merhaba uzun zamandır yoktum 11 mayısta kızım doğdu 1 hafta sonra hastaneye yattı emzirdiğimi zannettim ama olmamış sütüm yetmemiş mecbur hastanede mamaya başlattılar tam eve geldik çok yakın bir arakadaşımı kaybettim zaten lohusalık depresyonu vardı iyice beter oldum sütüm çekildi dra gitiim antidepresan başlattı şu anda mama ile besliyorum miniğimi mecburen toparlanmaya çalışıyorum kzızmı alıp bir yerlere gitmek istiyorum tatile felan ama daha çok küçük cesaret edemiyorum siz güneş kremlerini tatil içinmi istiyorsunuz yoksa öyle dışarı çıkarken sürmek içinmi ben hastane dışında daha hiç çıkarmadım çok korkuyorum nasıl giydircem hasta felanmı ederim diye
canım benimki oldu ikinci aşısını ateş olmadı biraz ağrı oldu.. ben ilaç vermedim... istersen sende kullanma boşuna belki ateşlenmez ... Tabi doktorunun önerisi olduysa o başka canım... Allah kolaylık versin ..bir an önce olsun bitsin inşallahhhh.... 3 gün ateş yapabiliyomuş bu arada aklında olsun...37,5 derecenin üstü ateşlenme sayılıyomuş...
lelahan bende mama verenlerdenim aptamille başladık bebelaca döndük maddi ağır gelmeye başladı sma gold nerde satılıyor ücreti nedir bilgi verebilirmizin
AŞI ATEŞ YAPMIYOR AMA BEBİŞLER BİRAZ HUSURSUZ MIZ MIZ OLUYOR O KSADAR
acarasye teşekkürler her konuya bir cvbın olmuş canım :)
şimdilik bende sab sipmlexi kullanıyorumn fakat dr içinde ne varsa temizler kabızlığada iyi gelir demişti dünden beri
bir gelişme yok.
kabızlığı 5.gündeyiz zeytinyağı versem 1 çay kaşığı nasıl olur bebeğim 2 ay 5 günlük?
bu ay 1400 gr almışısz
birde varmı Dilekten başka bebeğini benim gibi çok sık emziren 1,5 saate bir emziriyorum gündüzleri böyle gidiyor
geceleri 2-3-4 saat oluyorda uyku düzenine göre...
ben de 1,5 saatte emziriyorum. geceleri de en az 4 kere kalkıyorum.acarasye teşekkürler her konuya bir cvbın olmuş canım :)
şimdilik bende sab sipmlexi kullanıyorumn fakat dr içinde ne varsa temizler kabızlığada iyi gelir demişti dünden beri
bir gelişme yok.
kabızlığı 5.gündeyiz zeytinyağı versem 1 çay kaşığı nasıl olur bebeğim 2 ay 5 günlük?
bu ay 1400 gr almışısz
birde varmı Dilekten başka bebeğini benim gibi çok sık emziren 1,5 saate bir emziriyorum gündüzleri böyle gidiyor
geceleri 2-3-4 saat oluyorda uyku düzenine göre...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?