2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

benm kızım 38 günlük henüz. 2,5-3 saate bir emiyor,emmesi bitince doymuyor ağlıyor hemen mama veriyorum. Normalde 90cc alması gerekiyor mamayı ancak memeden aldığı için genelde 60cc veriyorum.

osmanlihan ve simgesel arkadaşlar bende mamacıyım en baştan beri malesef süt yetmiyor küçükken bir öğün süt bir öğün mama veriyordum hani şu mamanın dışında haftasına göre ne kadar yemesi gerektiği yazılı ya o ccde veriyordum tabi şimdi nerdeyse 3 cü ayı bitecek bu arada süt iyice azaldı sadece sabah 60 akşam 60 çıkıyor ben hep sağarak verdim mememi tuttamadı diğer yemelerini kutunun deşındaki haftaya göre cc yapıyorum saat aralığına gelince benimki acıkınca zırlıyor o ağlamayınca vermiyorum ağlayıp aranıyor o zaman veriyorum 3-4 saat aralığı sürüyor şu anada 120 cc veriyorum bildiğim bu umarım yardımcı olmuşumdur

bepanthen, travazol, zeytin yağı, kantaron yağı, niveanın pişik kremi,pudra ve en sonunda eczacıkarın kendi yaptığı merhem. hepsini kullanıyorum sırasıyla. ama en çok eczacıların merhemi iyi geldi. pişiği kalmadı oğlumun.

baharnaz benim bebiş eve gelince gündüz süt verdim gece 12 de durmuyor sonra baktım aralıyor anladımki süt yetmiyor gece yarısıs mama aldık verdik çocuk sustu uyudu hep böyle mama süt devam ettik zahten aç olunca yetmeyince çocuk hep huzursuz agzına doğru elini uzatınca alm ak istiyor o zaman anlıyorumki aç yetmiyor takviye yapıyorum ben şu ana kadar hep böyle yaptım aylık 1 kilosunuda alıyor

baharnaz ben zincoda sap simplexde kullandım aslında ikiside iyi fakat zinconun baharatı kötü kokuyor bebişim rahatsız olup kustu biraz kullandım baktım ben bile kokusuna dayanamıyorum sap simplex aldım onunda türkçe içeriklisi sağlık bakanlığından onaylı olanmış ben çok araştırdım birde kaçakları varmış diye haberin olsun aslında gazı güzel çıkarıyor ama her yemesinde veremiyorsun sadece verdiğin yemesindekini çıkarıyor vermediğin zamanlarda kendi başımıza uğraşıyoruz ben mama verdiğim için 6 saatte bir 7 damla mamasına katıp veriyorum günde 4 defa 7 damla kullanıyorum zahten bundan sonra vermiycem 4 cü aya giricez artık yeter diye düşünüyorum

rotavirüs aşısına nekadar ücret ödediniz acaba?

ben özel aşıya karşıyım bence para için zahten olması gerekeni devlet yapıyor gidiyorum sağlık ocağına yaptırıyorum ilk ay tek aşı 2 ay üç tane yaptılar bu ay aşı yok boy kilo takip dediler sonrada geleceğimiz tarihi söyleyeceklermiş yarın gidicez sağlık ocağına

korkma genzine kaçarsa yüzüstü çevir sırtına vur çok acıktığı için hızlı emiyor ondan oluyor biraz büyüyünce olmuyor

aynı şey bendede var başka bebekle kıyaslama acaba gelişmesi normalmi diye bence bizler pipirikliyiz büyüyorda biz farketmiyoruz ara ara görenler büyümüş diyor banada küçük gibi geliyor hepimizde olan şeyler bunlar meraklanma

fdilek inceleme büyüdükçe artıyor ya kucakta rahatmı ben kucakta denemedim oturtulmadığı için rahat olmaz diye ya benimki hala kafasına sahip olamıyor birde ben kanguru taraftarı değilim bana bebek onun içinde işkence çeker gibi geliyor bilmiyorum belkide rahattır

çok geçmiş olsun bebişi melekleri korumuş

Trabzon canım özelden mesaj attım sana hesabın sanırım gizli .. burda müge diye bir arkadaşımız var onunla halletmeye çalışcan artık
Acaresye sanada öle yaparız ok kızlar...

özelden attım canım neden aranınca 2011 mayıs anneleri çıkmıyor anlamadım benmi bir hata yapıhyorum acaba

çok geçmiş olsun iyi olmanıza sevindim bu arada başın sağolsun

benim oğlan bugün sakindi şöyle bir girdim herkese selam arkadaşlar burası baya kalabalık olmuş sevindim nerdesiniz kızlar ya nerde o eski günler zaman buldukça bilgileri paylaşalım malum hepimiz acemiyiz burda paylaşırsak hepimiz için güzel olur diye düşünüyorum neyse ben çıkar sevgiyle kalın arkadaşlar görüşmek üzere

acarasye teşekkürler her konuya bir cvbın olmuş canım :)

şimdilik bende sab sipmlexi kullanıyorumn fakat dr içinde ne varsa temizler kabızlığada iyi gelir demişti dünden beri
bir gelişme yok.
kabızlığı 5.gündeyiz zeytinyağı versem 1 çay kaşığı nasıl olur bebeğim 2 ay 5 günlük?

bu ay 1400 gr almışısz
birde varmı Dilekten başka bebeğini benim gibi çok sık emziren 1,5 saate bir emziriyorum gündüzleri böyle gidiyor
geceleri 2-3-4 saat oluyorda uyku düzenine göre...

tşk saolasın
sağlık ocağında ebemiz demişti geçen ay ki kontrolünde
bn de fitili versem mi diye düşünüyorum kararsız kaldım
dr. her ihtimale karşı spasmo panalgine fitil yazdı
ebemizde aşıyı vurmadan 1 saat önce yarım fitili koyun demişti
inş. bir yan etki oluşmaz..bende pek ilaç yanlısı değilim aslında
zaten kusmaması içinde aç karnına ilaç toz halinde veriyorum..
bir de gaz için zinco damla
pamukçuğu içinde kullanıyor
şimdiden ilaçlara alışsın istemiyorum
ben zaten yeterince ilaç kullndım bana çekmesin bebişim

evet maddi olarak ağır geliyor
yetiştiremiyorum bnm zaten baştan beri sütüm yok
SMA GOLD mama her yerde satılmıyor..eczaneden temin ediyoruz
birde mama center dan alıyoruz...bir eczaneden anlaştık toplu alınca biraz indirim yapıyorlar
mamanın fiyatı 20ytl 400 gr.

baharnaz merhaba....
kk girdiğinde msj görmen dileğiyle yazıyorum
ilk başta hayırlı uğurlu olsun allah anneli babalı büyütsün inş..
nasılsınız iyimisiniz ?
nasıl gidiyor inş.herşey yolundadır
sen ve fdilek face mayıs anneleri grubunda değilsiniz
sizi en kısa zamanda oraya bekliyorum..hepimiz ordayız sizde gelin...
görüşmek dileğiyle

ben de 1,5 saatte emziriyorum. geceleri de en az 4 kere kalkıyorum.

Merhaba arkadaşlar ,
özlemişim kk yı. hep face takılıyorum gerçi çocuktan pek fırsat olmuyor. Çok zormuş bu gazlar ya. şu 3 ay geçsede rahatlasak.

uzun zaman oldu kk ya ugramayalı.face de takılıoruz genelde umarım herkeşler iidir.bebısler geldı ortalık sakınledı..
hey gıdı gunler bı zamanlar ne zaman gelcekler dıe beklıoduk şimdi miniklerımız sevıoruz ne guzel...:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…