2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar,

bu sab simplex denen gaz ilacı heryerde bulunabiliyor mu? bi arkadaş heryerde yok filan dedi de kullananlar bi cevap yazarsa sevinirim.

bugün aşımızı olduk hiç bakamıyorum oğluma aşı falan yaparlarken benim tutmam lazım ama hemşire tutuyo benim yerime bebeğimi

merhaba kızlar,

bu sab simplex denen gaz ilacı heryerde bulunabiliyor mu? bi arkadaş heryerde yok filan dedi de kullananlar bi cevap yazarsa sevinirim.

ben kullanıyorum gidip eczaneden aldım bilmyorum zor bulunan bir ilaçmı canım?
bu arada faydasını soruyorsan kararsızım bırakıcam sanırım
bu ilaçlar kafamı bozuyor :44:

Semaysem saol canım Amin İnşallah
Seninkide hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla sıhhatle büyütün bebeğinizi.
Çok şükür iyiyiz dönemsel gaz ve kabızlıkla uğraşıyoruz
biz topikte Dilekle kalmıştık bugünlerde uğrayan arkadaşlar çoğaldı ama Dilekte tatile gitti 1 aydan fazla olamayacak sanırım.
ben face kulanmıyorum
Sen nasılsın? Bebiş nasıl? Blu-esky nasıl? ordaki arkadaşlara selam :)

elada çok geçmişolsun .. bebeğin pusetten düşmüş ..

dilek iyi yolculuklar ..tatile mi çıkıyorsun
NEVRAA bebeğine Maşallah
canım bana dr sabah öğle akşam 10 ar damla bana da çok gelmişti. sana dr bu ölçüyümü verdi senmi böyle kullanıyorsun ?
bana günde 3 kere 8er damla verebilirsin dedi dr.
ama o kadar çok vermiyorum ...
gaz hissedersem bebekte akşamları 6-7 damla veriyorum
merhaba kızlar,

biz herhangi bir eczaneden aldık

merhaba kızlar,

nevracım her eczanede bulunmuyor iyi eczanelerden alınması öneriliyor zaten çakması olmasın diye
ben kullandım ve memnun kaldım ama çörekotu yağınıda dene derim ben çok memnun kaldım günde 1 damla sabah 1 damla akşam veriyosun bızırt bızırt çıkarıyor hemde doğal bişey vermiş oluyorsun

teşekkürler tatlım.....afedersin bizim eşekliğimizden oldu.....bir üst kata çıkıyoruz diye bağlamadık kemeri...allah korudu kuzumu...

sezaryan olan arkadaşlar bir sorum olacak
dr. bana contractubex jel yazmıştı...ameliyat yerime sürüyordum
2 hafta falan kullandım ondan sonra kullanmadım
ne kadar zamana kadar kullanacaktık bilmiyorum
aslında dr. um doğumdan kırk gün sonra gel demişti
genel kontrol için ben gidemedim daha
ilk hafta gitmiştim ameliyat yerim iydi
ondan sonrada kontrole gitmedim
sizler ne yaptınız bu konuda

selam

çörekotu yağını ilk defa duydum gazı ve kabızlığı çözümlemek içinmi?

nevraa anladım canım sab ı bıraktım şimdi zincoya başladım sabah akşam 5 er damla

lalehan ben doğumdan 10 gün sonra gittim daha sonrada 3 ay sonra gel dedi temmuzun sonunda gitcem herhangi birşey kullanmadım ben

SELAM LALE ben 3 ay sonra gittim rahmimi inceledi ameliyat izime baktı biraz sorun gorunce bana da krem verdi
dedi yumurtlama olmuş regl olacaksın dedi baska da birsey demedi korunma için de spirali onerdi onu yaptıracağım.

bana herhangi bir jel vermedi. ben de 40 gün sonra gel dedi ama gitmedim. bebişle zor oluyor zaten dr.um Aydında ben ilçedeyim.

canım ben n.doğum yaptım....4 dikişim vardı ve dikişlere contactubex kullanıyorum 3 ay demişti dr....

ben de preaptamil kullanıyordum aptamil bire gectim içine de karbonhidrat agırlıklı olan fantomalttan ekliyorum

ben de ilk oğlumu 1 aylıkken yaptırdım

her ayın 15inde indirimi oluyor mothercareın . bir de demsa outletlerde mothercare ürünleri sezon sonu urunleri indirimli satılıyor. kozyatagında ve suadiyede var boynerin ara sokağında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…