cnm benim içinmi dedin saatli diye bua y 600 gr almış bizimki oyüzden artırdım emzirmemi zaten herverdiğimde deli gibi saldırıyor memeeye o yüzden fırsat buldukça emziriyorum ve sütüm çok arttı sk emzirdiğim için zaten işe başlayınca o kadar emişemiycez :)
dilekçim baş çevreniz nasıl eninkide hafif küçüklük vardı karnında şu an kaç cm
benim kızım eskiden gündüz 2 saat uyurdu..ama şimdi yarım saat uyuyo uyanıyo...böyle bölünmüş olarak 3-4 kere uyuyo...bende gece uykusu uzun ve düzenliya ona bağlıyorum.....size bir soru olacak benim bebegim gece uyuyor ama gündüz uyumuyor biiskence uyutmak uykusu geliyo uyutuyorum 5 dak sonra kalkıyo sizin bebekleriniz gündüz uyuyor mu ben büyüsün dinlensin diye uyutmaya calısıyorm gündüz
benim kızım eskiden gündüz 2 saat uyurdu..ama şimdi yarım saat uyuyo uyanıyo...böyle bölünmüş olarak 3-4 kere uyuyo...bende gece uykusu uzun ve düzenliya ona bağlıyorum.....
seninki akşam kaçta yatıyoo??? benimki saat 8 oldumu mızmızlanıyo mecbur uyutuyorum..babası göremiyo oyüzden...uyurken seviyoo..
bir ara benim oğlum da öyleydi. gündüz hiç uyumuyordu. zar zor uyutuyordum 5 dak. sonra uyanıyordu. bebeğin ne kadarlık bilmiyorum ma benim oğlm 4 aylık oldu ve artık düzeldi.size bir soru olacak benim bebegim gece uyuyor ama gündüz uyumuyor biiskence uyutmak uykusu geliyo uyutuyorum 5 dak sonra kalkıyo sizin bebekleriniz gündüz uyuyor mu ben büyüsün dinlensin diye uyutmaya calısıyorm gündüz
çok iyi yapmışsın. tam da enim şu sıralarda sürekli düşündüğüm konu. ne zaman başlasam nasıl başlasam?????http://www.kadinlarkulubu.com/mayis...ek-gida-seruveni-basliyoorr.html#post20533419
buda ek gıdaya başlama topiğimizz hayırlı olsuun
cnm benim içinmi dedin saatli diye bua y 600 gr almış bizimki oyüzden artırdım emzirmemi zaten herverdiğimde deli gibi saldırıyor memeeye o yüzden fırsat buldukça emziriyorum ve sütüm çok arttı sk emzirdiğim için zaten işe başlayınca o kadar emişemiycez :)
Selamun aleykum herkese
Özlemişim burayıı...Facebook taki gruptan takip daha kolay oluyor diye hep ordayımm..Birde 2 aydır oglumla elekciler gibiyiz habire gez,yoruz..1 aydır da Dikili de kayınvalidedeyiz..Keyfimiz yerinde cok sukur...İnşallah herkesin keyfi yerindedir..Kocaman öpüyoruz hepinizi..Sevgiyle kalınn
bir ara benim oğlum da öyleydi. gündüz hiç uyumuyordu. zar zor uyutuyordum 5 dak. sonra uyanıyordu. bebeğin ne kadarlık bilmiyorum ma benim oğlm 4 aylık oldu ve artık düzeldi.
selam kızlar
benim bebekte gündüz uykusunu daha tam oturtamadı..
dilekcim benimkide 8 de yatıyo 12 gibi birde sabaha karşı bazen 4.30 bazen 5.30 gibi kalkıyo sonra bi daha yatmıyo saat 10 a kadar..sende durum nasıl?
Selamun aleykum herkese
Özlemişim burayıı...Facebook taki gruptan takip daha kolay oluyor diye hep ordayımm..Birde 2 aydır oglumla elekciler gibiyiz habire gez,yoruz..1 aydır da Dikili de kayınvalidedeyiz..Keyfimiz yerinde cok sukur...İnşallah herkesin keyfi yerindedir..Kocaman öpüyoruz hepinizi..Sevgiyle kalınn
oğlumun elleri sürekli olarak ağzında. ellerini tanımaya çalıştığını düşünüyorum ama. sizdede varmı bu olay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?