2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba canim burda appelarzu arkadas var benim 2009 annelerinden tanismistik.erken dogum yapmis sebebi neydi acaba.birde kizmi oldu oglanmi.

Benimde oğlumun eli ağzında ve su akıyor bende dr. mı göstersek diye düşünüyordum demekki bütün bebekler yapıyor içim rahatladı.

ilk zamanlar aç olduğunu zannediyordum ama tokkende yapıyor. kıyafetleri sürekli tükürükle ıslanıyor sürekli değiştiriyoruz. engel olmamak gerek sanırım parmaklarını falanda çok inceliyor herhalde normal.

oğlumun elleri sürekli olarak ağzında. ellerini tanımaya çalıştığını düşünüyorum ama. sizdede varmı bu olay

benim kızızmında öyle canım..ellerini emiyoo ve çok su akıyo..turkcellin bebek servisine üyeyim ordada mesaj gelmişti..tükrük salgısı artacak diye...geçen kızım ayaklarını gördü baktım nasıl hoşuna gitti bakıp gülüyoo...
Birde benim kız poposunu kaldırıp kendini geri atıyo baya bi ilerliyo acaba sırt üstümü emekleyecek ???

canım bebeğini çok sık emzirdiğini yazmışsın uyandırıp mı emziriyosun yoksa sağıyomusun

emziriyorum cnm gün içinde çok sık emziriyorum gece 5 saat doluunca kendi uyanıyor .ben çok sık emzirmeye gerek görmüyordum ağlayınca veriyordum 2 ssaatte bir ama kilosu 1 den 600 gr düştü aldığı kilo bu ay.1 haftadır böyle sık verdim memeyi topik oldu kuzum masallah demek az geliyomuş emzirmemmm..

canım nerelerdesin sen ya

bugün sağlık ocağına kontrole gittik. 4. ayımız bitti. 1 ayda 700 gr. almış oğlum 6.200 olmuş. boyu da 4 cm. uzamış 61 cm. olmuş. ben de tetanoz aşımı oldum. 1 yıl sonra 1 doz da olacakmışım. 1 yıl sonra hatırlarsam olurum :)))

fdilek,arzuayten ,simgesel ,frdince elleri emme hergün artarak devam ediyor benimki yumruklarını ağzına sokuyor salyalar akıyor
sueylul, fdilek benimkinin gece iyi ama gündüz nerdeyse hiç uyumuyor
maviay88 zamanla gündüz uykusu azalıyor umarım seninki böyle devam eder
nevra73 nasılsın
gissemli09 büyüdükçe uyku sorunu oluyor cnm
gulsum yorgunluktan uykun geliyordur çocuğun uyusun daha iyi bir şey olmaz zamanla uyusun diye bakacaksın
rainmistik bebiş ne kadarlık benimkiden 3 ten 4 e geçerken 500 gram almıştı
fdilek ek gıda topiği için ellerine sağlık
edaberk hoş geldin hatırladım seni
seyduna ben 4 ay bitince başladım mamacı olduğum için doktora kalsa 6 cı ayı bekleyecez ben başladım ek gıda topiğinede yazdım
misela ve arzu ayten aynı odadayız bebekle kızlar ayrı oda olmaz bebek daha ne olur olmaz ben 2 yaşına kadar ayrı odaya karşıyım
baharnaz , hande 84 ek gıdaya başladım ek gıda topiğine yazdım
gilraen bebeğimin kusma huyu var o yüzden mecbur yastıkla yatırıyorum benimki dönme çabasıyla yastığa sarılıyor ağzını kapatıyor önerilerin için teşekkürler
frdince gece yüzüstü yatırmaya cesaret edemem zahten yatmıyorda
baharnaz geceleri korkuyorum ağzını burnunu kapatır diye zahten sırtüstü yatırıyorumda yastıkla içli dışlı
misela aynen öyle yaptım çarşafın altına koydum yastığı ama ilk fırsatta boğulma önleyici yastıktan almayı düşünüyorum
karaman81, shakila ,arzuayten ,Zaracı , kayram ,zerr , happydays ve diğer arkadaşlar herkese merhaba

cnm bebişim 3.ayını bitirdi 4 ün içinde 600 gr almış .bu arada artık yüzüstü yatmalarındaa sakınca görmüyorum ben bizim ki çok seviyor diğer türlü arada sıçrayarak uyanıyordu gündüz uykumuz hiç kalmamıştı bu şekildem uyuduktan sonra gündüz uyku 4-5 sati rahat buluyor..ama yatağımız gömülecek yumuşaklıkta değirl.ve kızım zaten uyku sırasında başını çeviriyor rahatsız olunca.bu şekilde kendini güvende hissettiğini düşünüyorum

ben mama da veriyorum emziriyorum da ama gün içinde o kadar sık istemiyor bir de gelen süt onu tatmin etmiyor kızıyor bu sefer gece sadece emziriyorum mesela 11 de hem emiyor hem mama yiyor sabah 5 e kadar uyuyor sonra 2- 3 saatte bir öğlene kadar emip geri uyuyor öğleden sonra mamaya başlıyoruz günde 3 defa falan mama da veriyoruz sütüm yetmiyor diye çok üzülüyorum yemediğim şey kalmadı artsın diye

oğlumun elleri sürekli olarak ağzında. ellerini tanımaya çalıştığını düşünüyorum ama. sizdede varmı bu olay

benim kızımda yaklaşık 3 haftadır elleri ağzında bu ara iyice artırdı tükürüklerini yakası hep ıslak doktor normal olduğunu damaklarının kaşındığını söyledi bir de artık kıyafetlerini ağzına götürüyor bugünde kıyafetini çekip bakıyor bu ne diye inanılmaz komik aynada kendine gülüyor

malt içeceği denedinmi canım bende çok işe yaradı. tabi herkesin bünyesi farklıdır ama benimde bi ara çok azalmıştı hemen hemen bitmişti diyebilirim. malt içeceği aldım birde yemeklerden 15 dakika önce bir tutam dereotu yedim. sütüm arttı. denemediysen bi dene belki işe yarar. çok üzülüyo gerçekten insan.

canım 5tane civarında tükettim ama inanılmaz bir fark görmedim az değil gibi çektiğimde bakıyorum mamadan fazla cc de ama çok çabuk sindirildiğinden mi anlamıyorum 1 saat sonra tekrar acıkıyo eğer uyumuyosa veriyorum memeyi 2dk sürmüyo basıyo yaygarayı 1 saat arayla pek olmuyor 2,5 3 saati buluyor tam salgılanması ebe öyle olur zaten dedi ama anlamadım dereotunu deneyeyim bir de hiç de sevmem. bulgur farkettiriyo sanki loğusa şerbeti şimdi de boza içiyorum o da artırımış bakalım bol sütlü günler

bende gün içinde yüzüstü isyan edene kadar yatırıyorum ama benimki kafasını sürekli dik tutmaya çalışıyor yorulunca kızıyor bir de çarşafı yalıyoruz şöyle kafasını koyup uyusun diyorum ama nerde sadece tepiniyo popoyu dikliyor daha dönemiyoruz senin bebeişin dönüyor mu

oğlum bugün bizim yatağın bir ucundan ötekine döne döne ulaştı.kendisini tebrk ediyorum ve başarısının devamını diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…