:))))):) hımm aferin opuyorumnanaktan
benimde belim ağrımıştı bugün hiç ağrımadı ama benim genelde pek ağrımaz belim o yüzdende tedirgin olmuştum
kızlarrr..benim canım çok feci şekilde dondurma istiyor..şöyle dondurma kasesinde kocaman toplu limonlu,vişneli ve framboğazlı nerde bulabilirim bu çeşitleri((
turkoo hangi tüylerimiz dahada belli olacak..eyvahhhhh zaten tarzan gibi oldum..yanımda bir kıvılcım çaksa alev alıcam allah muhafaza :)))
herkese günaydin kizlar nasilsiniz ? rüyami anlatiyim size :) rüyamda bebegimi dogum ediyorum cok tatli bi bebis ve hemsire diyor kizin oldu ama okadar ufacik ve tatliki 325 gram dogmus hastaneden cikariyordum :)) :)
günaydın....hayır olsun inşallah...rüyalar tersi olurmuş oğluşun olabilir :)
günaydın....hayır olsun inşallah...rüyalar tersi olurmuş oğluşun olabilir :)
amannn ne yapayım ya olsun dahada abartsın tüylerimiz artık çekinmiyorum...kurt kadın oluruz alt tarafı
yok canim benim rüyalarimin hic tersi cikmiyor hep dogru cikiyor :)
hoşgeldin canım bende hep erkek görüyorum baakalım cinsiyetler belli olsaydı bir
barısimm ben yemek yemediğim halde kalbim çarpıyor:kedi: bize yasak değil yani doktor hiçbişey demedi, şuan için bi problem yok ama sık olmamak kaydıyla oluyor ...
afiyet olsun canım ne güzel valla inş. bende o günleri görürüm( ben çarpıntılarımı çözdüm bir lokma fazla yediğim zaman çarpıntıdan ölüyorum midem kalbime baskı yapıyor hazımsızlık kalbimi çarptırıyor kuş gibi çırpınıyorum uyuyamıyorum nefes alamıyorum anlatamam kızlar çok kötü bişey allahım bana yardım etsin yarın 9 haftalık olucak ama ben korkmaya başladım valla eyvahedigeldismile
turkocum ne mutlu ben yumurta ve süte bayılırım ama çook ilginç ya yok yiyemiyorum bu sabah zorla yedim sırf bebiş için inş 10 haftadan sonra düzelir inş. işte yoğurla arayı kapatmaya çalışıyorum.. çaya gelince şu 2 ayda 3 defa içmişimdir içmiyorum içemiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?