2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarrr..benim canım çok feci şekilde dondurma istiyor..şöyle dondurma kasesinde kocaman toplu limonlu,vişneli ve framboğazlı nerde bulabilirim bu çeşitleri ((

benimde belim ağrımıştı bugün hiç ağrımadı ama benim genelde pek ağrımaz belim o yüzdende tedirgin olmuştum

bel agrısı çok normal canım ben bunda pek yaşamadım ama kzımda belim kırılırdı çok agrırdı çok normalmış yani şekerim

kızlarrr..benim canım çok feci şekilde dondurma istiyor..şöyle dondurma kasesinde kocaman toplu limonlu,vişneli ve framboğazlı nerde bulabilirim bu çeşitleri ((

madoda olmazmı olur bence birçok yerde de olur

hiç canım çekmiyor tatlı zaten dün akşam 2 tane tatlı kurabiye yemiştim onlar beni mahvetti bir daha yermiyim hayırrrr yemem

Fdilek48 sen kurabiye yiyordun sanırım sana özenip yemiştim (

benimde canım hiiiçç tatlı istemiyor..zaten canımın istediği dondurmada hep ekşili olanlar ..mado bana yakın yerde yok tühhh şansıma bak yawww ((

kızlar yaa 11. haftadan sonra tüyleriniz dahada beli olacak çogalacak yazıyor şimdi okudum valla kızımdada olmuştu bende çok kafaya takardım amam dogumdan sonra hepsi gitmişti sizde hazırlıklı olun tüylere benden söylemesi ama dogum sonrası normale biniyor ama beni hamileyken çok rahatsız etmişti

turkoo hangi tüylerimiz dahada belli olacak..eyvahhhhh zaten tarzan gibi oldum..yanımda bir kıvılcım çaksa alev alıcam allah muhafaza :)))

herkese günaydin kizlar nasilsiniz ? rüyami anlatiyim size :) rüyamda bebegimi dogum ediyorum cok tatli bi bebis ve hemsire diyor kizin oldu ama okadar ufacik ve tatliki 325 gram dogmus hastaneden cikariyordum :)) :)

herkese günaydin kizlar nasilsiniz ? rüyami anlatiyim size :) rüyamda bebegimi dogum ediyorum cok tatli bi bebis ve hemsire diyor kizin oldu ama okadar ufacik ve tatliki 325 gram dogmus hastaneden cikariyordum :)) :)

hoşgeldin canım bende hep erkek görüyorum baakalım cinsiyetler belli olsaydı bir

amannn ne yapayım ya olsun dahada abartsın tüylerimiz artık çekinmiyorum...kurt kadın oluruz alt tarafı

ama öyle yazıyo tabirlerde kız gören erkek -erkek gören kız çocuğu sahibi olur diyo....bende bi kız bir erkek görüyorum..bu aralar görmüyorum artık...dr teyzesi görecek haftaya innnşşşşş....

amannn ne yapayım ya olsun dahada abartsın tüylerimiz artık çekinmiyorum...kurt kadın oluruz alt tarafı

valla göbeginizin üstünü yakında görün siz ben hep alırdım karnımı üylü görmek moralimi bozuyordu doktorlar açınca utanmak istemezdim bizim gelinde beyaz ve tüysüz hamile kaldı kızın karnı tüy doldu gider aldırırdı hep berbattı dogumdan sonra kalmamış bizzat sahit oldum yani geçer kafaya çok takmayın ama rhatsız edici gözükürsempatiksalakcinni

Ahh ya baharnazcımmm benim yüzümden olmasına üzüldüümmm ( ben tatlıyı hep severim halada seviyorumm ama dün ilk defa tavuktan midem bulandı eşim kendi yemeğini ayrı yerde kendi ısıttı ..Beni araba tutardı kusmama yakın ağzım sulanırdı dün akşam hep öyle dolandıımm ya herkesin geçiyo benim sakkıı başlamasınn ben bulantıya dayanamam dün gece hep ağladıımm eşim neyapabilirim diye etrafımdaydııı ..Ya dün misafirlikte hamile vardı onun kötü geçmiş bende hiç bi zorluk yok dedim nazarmı değdi nedirr iyi şeyleri heryerde söylememek lazımm(

Turkocum
annat böyle güzel tecrübelerinii rahatlayalım bizdee dert etmeyeliimmm

Rabiacımn
hayırdır rüyan inşallah 325 gr diilde sağına 1 sıfır koy gerçekte öyle doğacak bebeğinn :)))

barısimm ben yemek yemediğim halde kalbim çarpıyor
netten araştırıken buldum
bende d vitamini eksikliği var
o da yaparmış
tsh normal çıktı sevindim derken bu d vitamini başıma çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…