2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

adi üstünde canim rüya iste 325 gramlik bebegi hangi hemsire eve birakir kaydirigubbakcemile3 ama rüyamdaki kiz olursa cok tatli olucak yerim onu ben :)

kızlarrr..benim canım çok feci şekilde dondurma istiyor..şöyle dondurma kasesinde kocaman toplu limonlu,vişneli ve framboğazlı nerde bulabilirim bu çeşitleri ((
ya bende aynıyımmmmmmmmm. dondurma çekio canım. ama faranjit hastasıyım yemek istemiyorum. azar diemafoldumben
canım benim göbeğimde çıktı hemde feci. göğsümün ucu kıllandı. eşim şok oluo. ben tüylü değilimdir normalde. 3 seans epilasyona gitmiştim bebekten önce. şimdi 10 seans gitsem nafile kıllı böcük gibiyim. göbeğimin sağında kıl var solunda yokkaydirigubbakcemile3
herkese günaydin kizlar nasilsiniz ? rüyami anlatiyim size :) rüyamda bebegimi dogum ediyorum cok tatli bi bebis ve hemsire diyor kizin oldu ama okadar ufacik ve tatliki 325 gram dogmus hastaneden cikariyordum :)) :)

benimde ilk gördüğüm rüyamda oğlum olduğunu haber ediyodum . 2. rüyamdada çok güzel bi kızım oluodu ve hemencecik büyüyodu genç kız oluodu

ama öyle yazıyo tabirlerde kız gören erkek -erkek gören kız çocuğu sahibi olur diyo....bende bi kız bir erkek görüyorum..bu aralar görmüyorum artık...dr teyzesi görecek haftaya innnşşşşş....

hamilelin nasil geciyor bulantilarin filan ? haftaya doktorun deyince hemen buraya yaz :)))

benimde ilk gördüğüm rüyamda oğlum olduğunu haber ediyodum . 2. rüyamdada çok güzel bi kızım oluodu ve hemencecik büyüyodu genç kız oluodu

senin rüyan karisikmis canim ben 2 defa kizim oldunu gördüm hislerimdende zaten hep kizim olucagi geciyor :)

kızlar bu arada istanbulda domatesin kilosu 5.750 olmuş yuhhhhhhhhhhhhhh diiyorum. resmen 1 kilo tavuk parası

kızlar bu arada istanbulda domatesin kilosu 5.750 olmuş yuhhhhhhhhhhhhhh diiyorum. resmen 1 kilo tavuk parası

neeeeee akannehir kiz burda 89 cent kilosu cok pahaliymis ya bizim burda kiymanin kilosu bile okadar degil

canım ultrason ses dalgası..bebeğe zararı yok..en fazla biraz rahatsız edebilir.
hiç merak etme.

yaa yapma güzelim oyle agır işler..ya bişi olursa..çok pişman olursun..
bırak kocişini düzelir o nasılsa

o bendede oluyor garip bir agrı demi bence oda hamileliktendir ben kafaya takmıyorum

bende de oluyor kızlar arada..

kızlarrr..benim canım çok feci şekilde dondurma istiyor..şöyle dondurma kasesinde kocaman toplu limonlu,vişneli ve framboğazlı nerde bulabilirim bu çeşitleri ((

keşke benim de istese. ki dondurmayı cok severim..bööe durumundayım yaw

turkoo hangi tüylerimiz dahada belli olacak..eyvahhhhh zaten tarzan gibi oldum..yanımda bir kıvılcım çaksa alev alıcam allah muhafaza :)))

:roflol::roflol::roflol::roflol:

amanin tüyler haa..aman napayım sebebi güzel:)))

barısimm ben yemek yemediğim halde kalbim çarpıyor
netten araştırıken buldum
bende d vitamini eksikliği var
o da yaparmış
tsh normal çıktı sevindim derken bu d vitamini başıma çıktı

lalehanım alıyor musun vitamin şimdi? nasılsın? herşey yolunda mı?

HAMİLELİĞİM 6.haftadan 9.haftaya kadar ağlamakla geçti malum bulantılar tiksinmeler nedeniyle bugün 9+4 günlüğüm hala bulanıyorum ama alıştım tecrübelendim kendimi keşfettim nelerden rahatsız oluyorum artık öğrendim....11 hafta olunca kontrolüm var cinsiyet için çok erken..ben belli olmasını istediğim için öyle yazdım inş..belli olur çok merak ediyorum :)))

böyle eşin kıymetini iyi valla herkese kısmet olmazz bak bana adam ayrı uyuyor neymş bana kızmış asıl ben ona kızdım bak sonra nazar ettin deme haa maşallah diyorumm

:))) bilmemmii turkocuumm Allah bozmasıınn bir ömür inşallahhh..bakalım bebek olunca yardımcı olcakmı onda hiçzannetmiyoruumm rahatına pek düşkündür benimki annesi hiç ezmeden büyütmüşş :))

Kızlar sizce eşleriniz nasıl baba oluurr biraz bunu konuşalımm???

neeeeee akannehir kiz burda 89 cent kilosu cok pahaliymis ya bizim burda kiymanin kilosu bile okadar degil

düşün biz tarım ülkesiyiz ama domatesi 6 milyona satıyoruz
hayvancılık ülkesiyiz: dışardan et alıyoruz.

yazıklar olsun bu millet ni yicek yaeyvahedigeldismile

FDilek48 canım senin yüzünden olmadı üzülme ama tavuğu dün akşam listemden çıkardım

rabia inşallah sağlıkla gönlündeki bebişine kavuşursun kızlar sizde, bende.

bende hep erkek bebiş görüyorum rüyamda benimmi başkasınınmı onuda bilmiyorum :) ama sadece sağlıklı olmasını diliyorum

Subaru haftaya cinsiyeti bellimi olurki ? niye dr görürdün dedin

çılgınkız teşekkürler cevap için canım

lalehan besin takviyesiyle normale dönmüyormu canım günlük D vitaminli şeyleri bolca tüketsen

kızlar akşam haberlerde tam dinliyemedim..bu yıl son 1000 yılın en soğuk kışımı olacakmış duydunuzmu doğrumu bu..

türkiyede doktorlar erken söylüyorda burda en erken 16 haftalikken ögrenebiliyon ondan önce agizlari bicak acmiyor doktorlarin

amin canim saglikla kucagimiza alalimda cinsiyeti önemli degil ama insanda merak etmeden duramiyor

valla benim eşim 2 erkek kardeş. annresi çok rahat yetiştirmiş. çok dağınıktı eşim ilk evlendiğimde. ben de inanılmaz düzenli ve titizimdir. ayıptır söylemesi. dolabını düzenliyodum eşimin. sabah işe giderken 1 kazak alıcam die tüm dolabı birbirine katıodu. çok kavga ettim. ama biraz düzeldi. yediğini bırakır giderdi olduğu yerde. artık onuda yapmıyo benim bi cinim tutarsa onu yerim biliosempatiksalakcinni

bebeğimizi çok istiyo. erkek olursa bana vermez kendi emzirir bakarkaydirigubbakcemile3
kız olursa emzirmez ama bakar die düşünüyorum.

onuniçin inşallah oğlumuz olur. çok istiyo benim kocam. benim için kız erkek farketmio. bari onun dediği olsunda bebekle daha çok ilgilensinkaydirigubbakcemile3

bence eşim iyi ve ilgili bi baba olur. çünkü abisi çok ilgisiz bi baba. sürekli abisini kınar. "ben olsam oğlumu alır şöle yaparım böle yaparım" der inşallhhhhhhhhhhhhh:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…