Ahh ya baharnazcımmm benim yüzümden olmasına üzüldüümmm( ben tatlıyı hep severim halada seviyorumm ama dün ilk defa tavuktan midem bulandı eşim kendi yemeğini ayrı yerde kendi ısıttı ..Beni araba tutardı kusmama yakın ağzım sulanırdı dün akşam hep öyle dolandıımm ya herkesin geçiyo benim sakkıı başlamasınn ben bulantıya dayanamam dün gece hep ağladıımm eşim neyapabilirim diye etrafımdaydııı ..Ya dün misafirlikte hamile vardı onun kötü geçmiş bende hiç bi zorluk yok dedim nazarmı değdi nedirr iyi şeyleri heryerde söylememek lazımm (
Turkocum annat böyle güzel tecrübelerinii rahatlayalım bizdee dert etmeyeliimmm
Rabiacımn hayırdır rüyan inşallah 325 gr diilde sağına 1 sıfır koy gerçekte öyle doğacak bebeğinn :)))
Ahh ya baharnazcımmm benim yüzümden olmasına üzüldüümmm( ben tatlıyı hep severim halada seviyorumm ama dün ilk defa tavuktan midem bulandı eşim kendi yemeğini ayrı yerde kendi ısıttı ..Beni araba tutardı kusmama yakın ağzım sulanırdı dün akşam hep öyle dolandıımm ya herkesin geçiyo benim sakkıı başlamasınn ben bulantıya dayanamam dün gece hep ağladıımm eşim neyapabilirim diye etrafımdaydııı ..
böyle eşin kıymetini iyi valla herkese kısmet olmazz bak bana adam ayrı uyuyor neymş bana kızmış asıl ben ona kızdım bak sonra nazar ettin deme haa maşallah diyorumm
hosbulduk canim ozman senin oglusun benimde kizim olucak kaydirigubbakcemile5
ya bende aynıyımmmmmmmmm. dondurma çekio canım. ama faranjit hastasıyım yemek istemiyorum. azar diemafoldumbenkızlarrr..benim canım çok feci şekilde dondurma istiyor..şöyle dondurma kasesinde kocaman toplu limonlu,vişneli ve framboğazlı nerde bulabilirim bu çeşitleri((
canım benim göbeğimde çıktı hemde feci. göğsümün ucu kıllandı. eşim şok oluo. ben tüylü değilimdir normalde. 3 seans epilasyona gitmiştim bebekten önce. şimdi 10 seans gitsem nafile kıllı böcük gibiyim. göbeğimin sağında kıl var solunda yokkaydirigubbakcemile3kızlar yaa 11. haftadan sonra tüyleriniz dahada beli olacak çogalacak yazıyor şimdi okudum valla kızımdada olmuştu bende çok kafaya takardım amam dogumdan sonra hepsi gitmişti sizde hazırlıklı olun tüylere benden söylemesi ama dogum sonrası normale biniyor ama beni hamileyken çok rahatsız etmişti
herkese günaydin kizlar nasilsiniz ? rüyami anlatiyim size :) rüyamda bebegimi dogum ediyorum cok tatli bi bebis ve hemsire diyor kizin oldu ama okadar ufacik ve tatliki 325 gram dogmus hastaneden cikariyordum :)) :)
ama öyle yazıyo tabirlerde kız gören erkek -erkek gören kız çocuğu sahibi olur diyo....bende bi kız bir erkek görüyorum..bu aralar görmüyorum artık...dr teyzesi görecek haftaya innnşşşşş....
benimde ilk gördüğüm rüyamda oğlum olduğunu haber ediyodum . 2. rüyamdada çok güzel bi kızım oluodu ve hemencecik büyüyodu genç kız oluodu
kızlar bu arada istanbulda domatesin kilosu 5.750 olmuş yuhhhhhhhhhhhhhh diiyorum. resmen 1 kilo tavuk parası
blue-sky diğer kızlar yorum yazmamışsın
ayın 30 unda kendi drumda muayene oldum ayın 11 inde devletteki drda muayene olcam ayın 21inde kendi drumda tekrar muayene olcam bu kadar sıklık bebeği rahatsız etmezmi?fikriniz?
valla getiriyorum beynimde bir seneryolar yazıyorum sorma sonra kızım böyle düşünme adamın aklınada getirme diyorum ona artık bişey demiyorum bu aralar pek muhattap olmuyoruz geliyor bay trip yemek yiyor uyuyor bende hiç sokulmuyorum haksız oldugu için o gelecek dün mobilyaları çektim evi degiştirdim kafamdan bu stresi atım diye eve geldi kim yaptı bunları dedi ben dedimbebegi düşürmeyi beceremedinmi dedi güya kızyor yani sanki çok umrundayızda ama merak ettiysen söylüm şimdilik yerinde dedimalsanaalsanasmileÇok üzgünüm çoook
o bendede oluyor garip bir agrı demi bence oda hamileliktendir ben kafaya takmıyorum
kızlarrr..benim canım çok feci şekilde dondurma istiyor..şöyle dondurma kasesinde kocaman toplu limonlu,vişneli ve framboğazlı nerde bulabilirim bu çeşitleri((
turkoo hangi tüylerimiz dahada belli olacak..eyvahhhhh zaten tarzan gibi oldum..yanımda bir kıvılcım çaksa alev alıcam allah muhafaza :)))
valla göbeginizin üstünü yakında görün siz ben hep alırdım karnımı üylü görmek moralimi bozuyordu doktorlar açınca utanmak istemezdim bizim gelinde beyaz ve tüysüz hamile kaldı kızın karnı tüy doldu gider aldırırdı hep berbattı dogumdan sonra kalmamış bizzat sahit oldum yani geçer kafaya çok takmayın ama rhatsız edici gözükürsempatiksalakcinni
barısimm ben yemek yemediğim halde kalbim çarpıyor
netten araştırıken buldum
bende d vitamini eksikliği var
o da yaparmış
tsh normal çıktı sevindim derken bu d vitamini başıma çıktı
böyle eşin kıymetini iyi valla herkese kısmet olmazz bak bana adam ayrı uyuyor neymş bana kızmış asıl ben ona kızdım bak sonra nazar ettin deme haa maşallah diyorumm
neeeeee akannehir kiz burda 89 cent kilosu cok pahaliymis ya bizim burda kiymanin kilosu bile okadar degil
ya bende aynıyımmmmmmmmm. dondurma çekio canım. ama faranjit hastasıyım yemek istemiyorum. azar diemafoldumben
canım benim göbeğimde çıktı hemde feci. göğsümün ucu kıllandı. eşim şok oluo. ben tüylü değilimdir normalde. 3 seans epilasyona gitmiştim bebekten önce. şimdi 10 seans gitsem nafile kıllı böcük gibiyim. göbeğimin sağında kıl var solunda yokkaydirigubbakcemile3
soluda dolar merak etmeeboshayallersmilegögüs ucuna gelince oda çogu hamilede olu r gögüs arasıda kıllanıyor ben hiç eşime göstermezdim şimdide hafften başladı hep alıyorum hazır agda bantlarıyla epileydi daha sert çıkarıyormuş onla almayın erkek tıpi kıllanmalara hazır olun şimdiden başlamış geçer kafaya takmayın tekrar takrar söylümki benim kızımda taktıgım gibi takmayım agladıgım bile olmuştu sinirimden
HAMİLELİĞİM 6.haftadan 9.haftaya kadar ağlamakla geçti malum bulantılar tiksinmeler nedeniyle bugün 9+4 günlüğüm hala bulanıyorum ama alıştım tecrübelendim kendimi keşfettim nelerden rahatsız oluyorum artık öğrendim....11 hafta olunca kontrolüm var cinsiyet için çok erken..ben belli olmasını istediğim için öyle yazdım inş..belli olur çok merak ediyorum :)))
FDilek48 canım senin yüzünden olmadı üzülme ama tavuğu dün akşam listemden çıkardım
rabia inşallah sağlıkla gönlündeki bebişine kavuşursun kızlar sizde, bende.
bende hep erkek bebiş görüyorum rüyamda benimmi başkasınınmı onuda bilmiyorum :) ama sadece sağlıklı olmasını diliyorum
Subaru haftaya cinsiyeti bellimi olurki ? niye dr görürdün dedin
:))) bilmemmii turkocuumm Allah bozmasıınn bir ömür inşallahhh..bakalım bebek olunca yardımcı olcakmı onda hiçzannetmiyoruumm rahatına pek düşkündür benimki annesi hiç ezmeden büyütmüşş :))
Kızlar sizce eşleriniz nasıl baba oluurr biraz bunu konuşalımm???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?