canım daha önce çok nadirdi ama 4 gündür çok kötüyüm sürekli bulanıyorum.ögürüyorum ve çıkarıyorum
ii geceler kızlar haftasonu pek bakamadım sayfalar çok ilerlemiş hepsini okuyamıyorum bulantım artıyo:) bugun bıraz temızlık yaptık eşimle yorulmuşum erkenden yatıcam bulantılarım devam edıyo ama bıraz azaldı tamamen ne zaman geçecek ben günleri görebilecekmiyim?
[Turkocum ciciler süper..ben daha almaya başlamadım.
canlarımm çok saolunn çok tşklerrr ..seninde yakında çıkar canım senin ilk gebeliğinmi benim ilk gebeliğimdede geç çıkmıştı ve karnım küçüktü 2. gebelikte daha büyük olur karın derler ya demekki dogruymuş bunda erken çıktı canımm
günaydın herkese
superii ve melek m inşallah 2li testleriniz sonucunu güzel çıkar .
Canlarım günaydınnnnnnnn
bugün uzun zamandan sonra ilk kez erken kalktım
Yarın dr. kontrolüm var. çok merak ediyorum acaba cinsiyet söyler mi dr
valla göremedim açmadı diyemez. benim bebeğim edepsiz heryerini sonuna kadar açıyor. kime çekmiş bilmiyorum ehehehe
günaydın herkese..
Canlarım günaydınnnnnnnn
bugün uzun zamandan sonra ilk kez erken kalktım
Yarın dr. kontrolüm var. çok merak ediyorum acaba cinsiyet söyler mi dr
valla göremedim açmadı diyemez. benim bebeğim edepsiz heryerini sonuna kadar açıyor. kime çekmiş bilmiyorum ehehehe
Günaydın Tatlışımmm
Bende Bugün Gidicem Doktora Hatta Birazdan Çıkarım Büyük Bir İhtimalle
Acaba Söylermi Cinsiyetini Bende Çok Merak Ediyorummmmm
İnşallah Hayırlı Haberlerle Dönerimmmmmmm
İnşallah hayırlı haberlerle dönersin canım. ve cinsiyetini öğrenerek. bence benimki başka bahara kalıcak. yarın söylemicek dr.umuz
Günaydın Umutbrc
eheheeh. valla 2 gündür erkenden kalkıyorum. noldu bana anlamadım:26: yarın dananın kuyruğu kopacakGÜNAYYDDIIINNNN...
heyecandan uykularınmı kaçtı ?
güzel haberlerle gelirsin inş..
cinsiyeti artık belli olur nerdeyse 14.haftaya gireceksin
hayırlısı olsun inş...
valla anasınamı çekmiş babasınamı bişey diyemem
ıyyy seninki fenaymış cidden. ne tuhaf herkesinki azlıyor seninki başlıyor. bence psikolojik olabilir. acaba burda midesi bulananların etkisinde mi kaldın. valla bazen ara ara banada olmuyo değil. mide bulantın geçtimi dedikleribnde mide bulantım başlıyor nedensiz:18:günaydınnn herkese
bol iştahlı,mide bulantısız bir gün diliyorumBen özellikle son bir haftadır fenalardayım. mide bulantım doğru dürüst yoktu geçen haftaya kadar geçen haftadan beri tavan yaptı.Herkesin azaldı neredeyse bitmek üzere benim yeni başladı ne yapacağım ben böyle bilmiyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?