2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

canım daha önce çok nadirdi ama 4 gündür çok kötüyüm sürekli bulanıyorum.ögürüyorum ve çıkarıyorum

ah canım benim yaaaaa.......doktorunu bir arsaydın iyi olurdu sanırım...ben de öyle sıkıntılı zamanlar geçirmiştim..çok kötü olunca serum falan takılması gerekiyor...sürekli çıkarıyorsan ihmal etme ara doktorunu..günde 2-3 ten fazlaysa mutlaka ara...bir an önce kurtulursun inş canım....

blesky canım saol çıkarmamak için çabalıyorum.doktorum bi ilaç önerdi onu içicem artık mecburen

Son düzenleme:
ii geceler kızlar haftasonu pek bakamadım sayfalar çok ilerlemiş hepsini okuyamıyorum bulantım artıyo:) bugun bıraz temızlık yaptık eşimle yorulmuşum erkenden yatıcam bulantılarım devam edıyo ama bıraz azaldı tamamen ne zaman geçecek ben günleri görebilecekmiyim?

inşallahh görecez daha bende kurtulamadım canımm yaa kaç hafta oldu hala bulantılarım oluyorr

evet cnm benim ilk gebeliğim. bakalım sabırsızlıkla karnımın belli olmasını bekliyorum
yarın 2li testim var dua edin kızlar bana. gelince haberleri veririm. hayırlı haberlerle dönerim inş. öpüyorum kızlar. ii geceler

günaydın herkese

superii ve melek m inşallah 2li testleriniz sonucunu güzel çıkar .

beni de ekler misiniz? taşınmakla uğraştığımdan biraz geç kaldım sanırım:)) sat 3 ağustos
tahmini doğum tarihi 11 mayıs 2011
keseyi 7 eylülde kalp atışlarını da 21 eylülde duyduk cinsiyet henüz belli değil,
27 yaşındayım ve 49 kiloyla hamile kaldım..

Canlarım günaydınnnnnnnn

bugün uzun zamandan sonra ilk kez erken kalktım

Yarın dr. kontrolüm var. çok merak ediyorum acaba cinsiyet söyler mi dr
valla göremedim açmadı diyemez. benim bebeğim edepsiz heryerini sonuna kadar açıyor. kime çekmiş bilmiyorum ehehehe

Günaydın Tatlışımmm
Bende Bugün Gidicem Doktora Hatta Birazdan Çıkarım Büyük Bir İhtimalle
Acaba Söylermi Cinsiyetini Bende Çok Merak Ediyorummmmm
İnşallah Hayırlı Haberlerle Dönerimmmmmmm

günaydın herkese..

Günaydın Umutbrc

GÜNAYYDDIIINNNN...
heyecandan uykularınmı kaçtı ?
güzel haberlerle gelirsin inş..
cinsiyeti artık belli olur nerdeyse 14.haftaya gireceksin
hayırlısı olsun inş...
valla anasınamı çekmiş babasınamı bişey diyemem

günaydınnn herkese

bol iştahlı,mide bulantısız bir gün diliyorum Ben özellikle son bir haftadır fenalardayım. mide bulantım doğru dürüst yoktu geçen haftaya kadar geçen haftadan beri tavan yaptı.Herkesin azaldı neredeyse bitmek üzere benim yeni başladı ne yapacağım ben böyle bilmiyorummmm

Herkese günaydın vee iyi haftalar, muayenesi olanlar umarım iyi geçirir ve hayırlı haberlerle gelirler, bende c.tesi gidicem, inşallah öğreniriz cinsiyetini :) şimdiden çookkk heyecanlıyım, hayırlısı bakalım...

eheheeh. valla 2 gündür erkenden kalkıyorum. noldu bana anlamadım:26: yarın dananın kuyruğu kopacak
ıyyy seninki fenaymış cidden. ne tuhaf herkesinki azlıyor seninki başlıyor. bence psikolojik olabilir. acaba burda midesi bulananların etkisinde mi kaldın. valla bazen ara ara banada olmuyo değil. mide bulantın geçtimi dedikleribnde mide bulantım başlıyor nedensiz:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…