Canlarım günaydınnnnnnnn
bugün uzun zamandan sonra ilk kez erken kalktım
Yarın dr. kontrolüm var. çok merak ediyorum acaba cinsiyet söyler mi dr
valla göremedim açmadı diyemez. benim bebeğim edepsiz heryerini sonuna kadar açıyor. kime çekmiş bilmiyorum ehehehe
GÜNAYYDDIIINNNN...
heyecandan uykularınmı kaçtı ?
güzel haberlerle gelirsin inş..
cinsiyeti artık belli olur nerdeyse 14.haftaya gireceksin
hayırlısı olsun inş...
valla anasınamı çekmiş babasınamı bişey diyemem
günaydınnn herkese
bol iştahlı,mide bulantısız bir gün diliyorumBen özellikle son bir haftadır fenalardayım. mide bulantım doğru dürüst yoktu geçen haftaya kadar geçen haftadan beri tavan yaptı.Herkesin azaldı neredeyse bitmek üzere benim yeni başladı ne yapacağım ben böyle bilmiyorummmm
Günaydın herkese. 3 günlük tatilden sonra işimizin başına döndük yine... Eşim yıllık izinde 3 gün daha tatili var bakalım evi ne hale getirecek, akşam neyle karşılaşacağım
zonox ve _DeReN_ hayırlı haberlerle dönersiniz inşallah doktordan. Cinsiyeti artık belli olmuştur inşallah naz yapmaz gösterir bebişleriniz.
kızlarrrrr günaydınnnnnnnnnn.........benn ikili test sonuçlarımı aldım öğlen doktora göstercem inşallah sonuçlar iyidir ölücem meraktan..free hcg 13,9 bu aradaa oğluşumm garantilendi galibaD:
GÜNAYDIN...inş.güzel haberlerle dönersin
senin bebek erkekti değilmi ?
ahh ahhhh free hcg tezim beni yanıltıcak galiba
diğer arkadaşlarınki nasıldı acaba
günaydın fıstıklar,, nasılsınız herkes burda galiba negüzel ben burdayım ama yokum açtım geçmişi okuyayım dedim nerdeeee işim çok yoğun bende ii sayılırım 12+4 olduk teyzeleri dün tansiyonum düştü yere düştüm sonra kendime geldim kansızlıktan olabilir diyolar.. dinlendim geçti canım sabahları bişey istemiyor simit peynir yedim eski iştahım yok...aşırı iştahlı olmak da istemiyorum ama böylede sağlıklı beslenemiyorum artık bizden besleniyor demi?? sizler napıyosunuz yiyebiliyomusunuz?
turkoo göbişin harikaaa kıyafetlerine bayıldım çok tatlısın canım benim..
günaydın fıstıklar,, nasılsınız herkes burda galiba negüzel ben burdayım ama yokum açtım geçmişi okuyayım dedim nerdeeee işim çok yoğun bende ii sayılırım 12+4 olduk teyzeleri dün tansiyonum düştü yere düştüm sonra kendime geldim kansızlıktan olabilir diyolar.. dinlendim geçti canım sabahları bişey istemiyor simit peynir yedim eski iştahım yok...aşırı iştahlı olmak da istemiyorum ama böylede sağlıklı beslenemiyorum artık bizden besleniyor demi?? sizler napıyosunuz yiyebiliyomusunuz?
kız yokkk tezin doğru iştee 50 altı erkek değil miydi benimki 50 nin altı ve doktorda zaten erkek dedi...
YOUKK youkkkk bu tezin % 75 doğruluk payı vardı..
benimkisi 36,1 dr.um kıza benziyo seninki emin değilim dedi...
sanırım ben % 25 lik kısımdayım
geçmiş olsun. bari simit ayran iç. en azından kalsiyum almış olursungünaydın fıstıklar,, nasılsınız herkes burda galiba negüzel ben burdayım ama yokum açtım geçmişi okuyayım dedim nerdeeee işim çok yoğun bende ii sayılırım 12+4 olduk teyzeleri dün tansiyonum düştü yere düştüm sonra kendime geldim kansızlıktan olabilir diyolar.. dinlendim geçti canım sabahları bişey istemiyor simit peynir yedim eski iştahım yok...aşırı iştahlı olmak da istemiyorum ama böylede sağlıklı beslenemiyorum artık bizden besleniyor demi?? sizler napıyosunuz yiyebiliyomusunuz?
günaydın kıslar,
ben bu ara çok tatsız ve endişeliyim. hormonel herhalde..
dr.a gidecek arkadaşlar inşallah güzel sonuçlar getirin bizlere..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?