2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarrrrr günaydınnnnnnnnnn.........benn ikili test sonuçlarımı aldım öğlen doktora göstercem inşallah sonuçlar iyidir ölücem meraktan..free hcg 13,9 bu aradaa oğluşumm garantilendi galibaD:

Günaydın herkese. 3 günlük tatilden sonra işimizin başına döndük yine... Eşim yıllık izinde 3 gün daha tatili var bakalım evi ne hale getirecek, akşam neyle karşılaşacağım

zonox ve _DeReN_ hayırlı haberlerle dönersiniz inşallah doktordan. Cinsiyeti artık belli olmuştur inşallah naz yapmaz gösterir bebişleriniz.

hayırlı haberlerle gel inş..ben de cinsiyetini söyler mi ümidiyle gitmiştim..daha çok erken dedi bana cumartesi günü...1 ay daha bekleyeceğiz...sağlıklı ve hayırlı olsun da....hiç farketmez....

subaru zehra günaydın....zehracım okuduğum kadarıyla bazı arkadaşlarınki yeni başlamış...tek değilsin yani...ama umarım uzun sürmez....

ıyyy seninki fenaymış cidden. ne tuhaf herkesinki azlıyor seninki başlıyor. bence psikolojik olabilir. acaba burda midesi bulananların etkisinde mi kaldın. valla bazen ara ara banada olmuyo değil. mide bulantın geçtimi dedikleribnde mide bulantım başlıyor nedensiz:18:[/QUOTE]

inş.psikolojiktir cnm ama hiç sanmıyorum çünkü midem bulanınca çıkarıyorumda aynı zamanda.Brde çalışırken çok zor oluyor napacağım bilmiyorum

Günaydın Cnm Hoşgeldin
Akşama İşin Zor Gibi Görünüyor Allah Yardımcın Olsun
Ben Şimdi Çıkıyorummmm İyi Dileklerin İçin Sağol Canımmm
Haydi Rasgeleee

kızlarrrrr günaydınnnnnnnnnn.........benn ikili test sonuçlarımı aldım öğlen doktora göstercem inşallah sonuçlar iyidir ölücem meraktan..free hcg 13,9 bu aradaa oğluşumm garantilendi galibaD:

GÜNAYDIN...inş.güzel haberlerle dönersin
senin bebek erkekti değilmi ?
ahh ahhhh free hcg tezim beni yanıltıcak galiba
diğer arkadaşlarınki nasıldı acaba

GÜNAYDIN...inş.güzel haberlerle dönersin
senin bebek erkekti değilmi ?
ahh ahhhh free hcg tezim beni yanıltıcak galiba
diğer arkadaşlarınki nasıldı acaba

kız yokkk tezin doğru iştee 50 altı erkek değil miydi benimki 50 nin altı ve doktorda zaten erkek dedi...

günaydın fıstıklar,, nasılsınız herkes burda galiba negüzel ben burdayım ama yokum açtım geçmişi okuyayım dedim nerdeeee işim çok yoğun bende ii sayılırım 12+4 olduk teyzeleri dün tansiyonum düştü yere düştüm sonra kendime geldim kansızlıktan olabilir diyolar.. dinlendim geçti canım sabahları bişey istemiyor simit peynir yedim eski iştahım yok...aşırı iştahlı olmak da istemiyorum ama böylede sağlıklı beslenemiyorum artık bizden besleniyor demi?? sizler napıyosunuz yiyebiliyomusunuz?

turkoo göbişin harikaaa kıyafetlerine bayıldım çok tatlısın canım benim..

bende sen gibiyim canım hala..14+1 im ve hala düzenli beslenemiyorum..ama kilo aldım herhalde nasıl iş anlamadım valla

çok tşklerr canımmm... kendine iyi bak bebeişin vitamine ihtiyacı var gelişsinki yakında sana şöyle güzel tepikler atsın annesiii :))))

günaydınn kızlarr dr gidecek test sonucu göstereceklerden hayırlı haberler bekliyoruzzz bende inşalalh 1 hafta sonra cinsiyetini ögrenirim hemde 3lü test için gidecem hepimizde inşallah güzel haberler güzel sonuçlar alacaz kızlarrr

günaydın kıslar,

ben bu ara çok tatsız ve endişeliyim. hormonel herhalde..

dr.a gidecek arkadaşlar inşallah güzel sonuçlar getirin bizlere..

kızlar bende bugün evde olmuyacagım ablama gidiyorum akşam gelirim
DERENCİMM cinsiyetini büyük ihtimal ögreneceksin bugün ayy merak ederim şimdi ben orda net yok akşam gelir gelmez bakarım kızlarr doktora gidecek olan arkadaşlr güzel haberlerinizi okuyacam inşllah

YOUKK youkkkk bu tezin % 75 doğruluk payı vardı..
benimkisi 36,1 dr.um kıza benziyo seninki emin değilim dedi...
sanırım ben % 25 lik kısımdayım

tüh subaru kendi tezinin yalancısı çıktınşaka bir yanaa tabi ki garantisi yoktu sonuçta bir araştırmaa allah sağlıklı versin dimi tatlımm....

geçmiş olsun. bari simit ayran iç. en azından kalsiyum almış olursun
günaydın kıslar,

ben bu ara çok tatsız ve endişeliyim. hormonel herhalde..

dr.a gidecek arkadaşlar inşallah güzel sonuçlar getirin bizlere..

ben de aynısıyım. bir de agresifim sanırım.

bugün markete gittim. domates aldım. kasadaki adama "pardon tartabilir misiniz" dedim adam ses çıkarmadı. ben de içeri girdim başka şeylere baktım ekmeğimi aldım kasaya geldim. adama dedim ki "domatesler tartılmadı" adam ne dese beğenirsin " az bekleyin patladınız mı tarzında bişiler dedi. şoka girdim. ben her zaman sabırsızmışım. (daha önce böle bişi yaşmamam rağmen) adama ..ıçtım sıvadım valla. 3 kuruş kazanınca adam oldunuz dedim. acaba ben de mi kusur vardı anlamadım :26:

blue_sky , sağlıklı olması öncelikli dileğimiz tabiki. ama açıkcası çok merak eiyorum cinsiyetinide:26:

günaydın ve hayırlı haftalar kızlarr.....
Doktora gidecek ve sonuç gösterecekler çok hepiniz iyi haberlerle dönersiniz inşallahh..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…