2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ayy benim kayınvaldemlerde aynen seninki gibi kadın kız diye diye ölecek ya kızlarının çocukları hep erkekmiş kıza hasretlermiş ... ya hayret bişey hayırlısı olsun demiyolarda kız istiyolar sanki kız olsa faydaları olacak... neyse canım benim ailemde çok sevindi..

Gulesramm, heyecan dorukta bugun desene, insallah bebisini kipir kipir goruceksin bu aksam canimm, bekliyoruz hayirli haberlerini hadi bakalim

Rabbim önce saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize canım..İnşallah senin ki bir de gönlünden gecen olur...O zaman kaymaklı ekmek kadayıfı olur kızz
Benim doktorun usg aleti cok iyi degil ama yılların doktoru belki anlar..Umudum yok gerci bizimki bayagı bi kucuk ama bakalım...Cok heyecanlıyım yaaaaaa

Canım inşallah hayırlı haberlerle dön aramıza bu arada benim doktor bebiş 13 haftalıktı söleyemedi açmadı bacaklarını inşallah seninki gösterir benimki gibin inatçı olmaz:))

Son düzenleme:
Zonnetje, valla beni bi görsen yere göge sıgamıyorum bugun.Kalkıp dus almam lazım ama sizi de bırakamıyorum..İnşallah guzel haberlerle dönerim.bugun ense kalınlıgı ölcülcek kuzumun..bi de kan vericez ikili test için

duncan, cinsiyet konusunda umudum yok zati..Bakalım bizim kuzu acacakmı bacaklarını..Ayy yerim ben onun kolunu bacagını yaaa

Bendede var o akıntı hiç bitmedi canım kaşıntın yoksa ağrı falan yapmıyosa bence normal ama yinede bir doktoruna sor için rahatlasın...

Bende de var kızlar ama acık renkli oldugu için bi önemi yok sanıyorum

ewet canım en önemlisi saglıklı olması zaten bende saglıklı hayırlı bir erkek evlat diye diliyorum :))):26: bir kız bir erkek eşim ve benim için çok ideal 2 duyguyuda yaşamış oluruz 1 hafta kaldı bakalım dr ne diyecek sende gelir gelmez bebeişini anlat bize canım

canım acıbademdekiler benim dr umdan daha iyi olabilir ..onlar arasında tercih yapman daha iyi

canım bi hafta daha geçsin diyorum şöyle bi 10 hafta oluyim de olmadı gidiveririm teker teker..anadolu yakası olması en iyisi benim için ama bakıcam artık...

randevundan güzel haberlerle dön inşallah...

kızlar hem yenmek yapıyorum hem sizleri takip ediyorum kar nımı doyurduktan sonra yaptıgım örgülerin bir kısmını buraya ekliyecem bakalım begenicekmisiniz çok zevkli bebek örgüsü yapmak tavsiye ederimmm

Gulesram, Rabbim sana hep guzel heyecanlar versin canimm, hic endiselenme kuzucugunun ense kalinligi cok iyi cikicak insallah. Sende bugun herseyi oluruna birak bosver:)) daha birkac saatin var hazirlanirsin insallah genis genis:))

Doktordan gelince bizi haberdar etmeyi unutma canim temammi:) merak ediyoruz walla.

Anlatmam mı kızz..Hemen paylasıcam sizlerle

kızlar hem yenmek yapıyorum hem sizleri takip ediyorum kar nımı doyurduktan sonra yaptıgım örgülerin bir kısmını buraya ekliyecem bakalım begenicekmisiniz çok zevkli bebek örgüsü yapmak tavsiye ederimmm

ayyy ekle canım ekle bakalım çok severim ...
maalesef bende pek örgü yeteneği yok en azından görür yaptırırız belki...

canımm yaa.nasıl rahatlatıyosunuz içimi..allah hepinizden razı olsun..döneyim paylascam sizlerle..Hava da nasıl guzel burda...Pırıl pırıl bi gunes actım pencereleri oturuyorum..aynı içim gibi her yer...Mutluluktan cıvıl cıvıl

Arkadaşlar benim akıntım var şeffaf renkte sizinde oluyormu gebelikte bu normalmi?

cnm gebelikte açık renk ve kokusuz akıntı normalmiş.benimde vardı hafif sarımsı dr.baktı fitil verdi bana .ben önemsememiştim hamilelikte oluyor diye bence dr.a gittiğinde söyle cnm bizim için önemsiz gibi görünen şeyler bazen önemli olabiliyor.

Canimm, merakla beklicez orgulerini. Ben sahsen pek anlamiyorum orgu islerinden, hayatim boyunca hic bana gore degildi bu tur isler. Ama simdi icim gidiyor gorunce, acaba bende ogrensemmi diyorum org islerini:))) Biri bana gosterse yeterli, hemen ogrenirim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…