saol bitanem. darısı herkesin başına. paşam geliyor maviler gözümde güzel görünüyor. eşim mutluluktan uçuyor. kayınvalidemler çok üzülücek. kız kız die die kadın ölecek
benim annemler oğlan oğlan die ölecek. kayınvalideme üzüldüm valla. ama kocamın sevinci herşeye değerdi.
Zonoooooxxxx,coks evindim canım cook...Bir paşa daha geliyor desene...Oyy maaşallah benim kuzuma
Blue Sky ne mutlu sana..Eşinin sana destek olması cok guzel..Allah bozmasın..Benim eşimde aynı seninki gibi allah bozmasın...Bankadan gec cıkıyo ama yinede geldi mi bi sanıye oturmuyo yerinde..Bu zamanad kadar ona hiç iş bırakmadım hep ben yaptım ama bulantı kusma derken adamcagız haftalardır evde de calısıyor...Allah kocislerimizden razı olsun işleri gucleri hep rast gitsin inşallah...
Turkocummmm;sana da bi paşa geliyor bak dedi dersin...O göbüş oglan göbüşü kızzz :))
Fdilek48 canımm dun akşam depremden cok korktun ondan mı acaba agrıdı basın.Kıyamam ben sana yaa...Bende de cok fena migren var ama cok sukur rabbim beni koruyor ki hiç agrım olmuyor..O kadar cok kustum ki allah acıdı herhal bana....
Kızzlar bu akşam üstü 17:30 da randevum var..Cok heyecanlıyım..İlk defa bebişimi hareket ederken görcem...İnşallah guzel haberlerle dönerim aranıza...
QUOTE]
canım yaa öylemi dersin valla her gördüğüm rüyanın tabiri erkek çocuk olarak çıkıyor karşıma tabirlerde hiç kız yorumu olarak görmedim rüya bakalım rüyalarda gerçek çıkacakmı valla bende inşalalh hayırlısıyla saglık bir erkek evlat istiyorum canım bir kız bir erkek istemişimdir hep hayırlısıyla olur inşalalh haftaya belli olacak
bugün giddecekmisin demek cinsiyetini ögrenmedin daha demi inşalalh oynadıgınıda cinsiyetetinide ögrenir gelirsin göbüşüme gelince senden bu cevabı duymak hoşuma gittii hadi hayırlısı inşallalh :)))))
Rabbim önce saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize canım..İnşallah senin ki bir de gönlünden gecen olur...O zaman kaymaklı ekmek kadayıfı olur kızz
Benim doktorun usg aleti cok iyi degil ama yılların doktoru belki anlar..Umudum yok gerci bizimki bayagı bi kucuk ama bakalım...Cok heyecanlıyım yaaaaaa
Arkadaşlar benim akıntım var şeffaf renkte sizinde oluyormu gebelikte bu normalmi?
Bendede var o akıntı hiç bitmedi canım kaşıntın yoksa ağrı falan yapmıyosa bence normal ama yinede bir doktoruna sor için rahatlasın...
Rabbim önce saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize canım..İnşallah senin ki bir de gönlünden gecen olur...O zaman kaymaklı ekmek kadayıfı olur kızz
Benim doktorun usg aleti cok iyi degil ama yılların doktoru belki anlar..Umudum yok gerci bizimki bayagı bi kucuk ama bakalım...Cok heyecanlıyım yaaaaaa
canım acıbademdekiler benim dr umdan daha iyi olabilir ..onlar arasında tercih yapman daha iyi
Zonoooooxxxx,coks evindim canım cook...Bir paşa daha geliyor desene...Oyy maaşallah benim kuzuma
Blue Sky ne mutlu sana..Eşinin sana destek olması cok guzel..Allah bozmasın..Benim eşimde aynı seninki gibi allah bozmasın...Bankadan gec cıkıyo ama yinede geldi mi bi sanıye oturmuyo yerinde..Bu zamanad kadar ona hiç iş bırakmadım hep ben yaptım ama bulantı kusma derken adamcagız haftalardır evde de calısıyor...Allah kocislerimizden razı olsun işleri gucleri hep rast gitsin inşallah...
Turkocummmm;sana da bi paşa geliyor bak dedi dersin...O göbüş oglan göbüşü kızzz :))
Fdilek48 canımm dun akşam depremden cok korktun ondan mı acaba agrıdı basın.Kıyamam ben sana yaa...Bende de cok fena migren var ama cok sukur rabbim beni koruyor ki hiç agrım olmuyor..O kadar cok kustum ki allah acıdı herhal bana....
Kızzlar bu akşam üstü 17:30 da randevum var..Cok heyecanlıyım..İlk defa bebişimi hareket ederken görcem...İnşallah guzel haberlerle dönerim aranıza...
Zonnetje, valla beni bi görsen yere göge sıgamıyorum bugun.Kalkıp dus almam lazım ama sizi de bırakamıyorum..İnşallah guzel haberlerle dönerim.bugun ense kalınlıgı ölcülcek kuzumun..bi de kan vericez ikili test için
duncan, cinsiyet konusunda umudum yok zati..Bakalım bizim kuzu acacakmı bacaklarını..Ayy yerim ben onun kolunu bacagını yaaa
ewet canım en önemlisi saglıklı olması zaten bende saglıklı hayırlı bir erkek evlat diye diliyorum :))):26: bir kız bir erkek eşim ve benim için çok ideal 2 duyguyuda yaşamış oluruz 1 hafta kaldı bakalım dr ne diyecek sende gelir gelmez bebeişini anlat bize canım
Arkadaşlar benim akıntım var şeffaf renkte sizinde oluyormu gebelikte bu normalmi?
Anlatmam mı kızz..Hemen paylasıcam sizlerle
kızlar hem yenmek yapıyorum hem sizleri takip ediyorum kar nımı doyurduktan sonra yaptıgım örgülerin bir kısmını buraya ekliyecem bakalım begenicekmisiniz çok zevkli bebek örgüsü yapmak tavsiye ederimmm
Gulesram, Rabbim sana hep guzel heyecanlar versin canimm, hic endiselenme kuzucugunun ense kalinligi cok iyi cikicak insallah. Sende bugun herseyi oluruna birak bosver:)) daha birkac saatin var hazirlanirsin insallah genis genis:))
Doktordan gelince bizi haberdar etmeyi unutma canim temammi:) merak ediyoruz walla.
kızlar hem yenmek yapıyorum hem sizleri takip ediyorum kar nımı doyurduktan sonra yaptıgım örgülerin bir kısmını buraya ekliyecem bakalım begenicekmisiniz çok zevkli bebek örgüsü yapmak tavsiye ederimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?