baharnazcım dün halıyı kaldırırken lambaya vurdum akşama bi baktık bozulmuş karanlıkta kaldık:))) erkende uyudum ezeli bile izlemedim ama geçmediiFDilek canım ilaç alırken dikkat et ve şimdi karanlık bir yere geç dinlen drum bana tavsiye etmişti başağrın olursa karanlık odaya geç demişti ama benimki zaten gecenin bir yarısı ağrıdığı için zaten karanlıkta oluyorum o yüzden kalkıp 2.alternatif tansiyonumu ölçüyorum biliyorsun tansiyonu sıkıntım var canım
zonoxcum hayırlı olsun tatlım buarada bu erkekler büyüyünce kişi başına düşen kız sayısı baya az olacak yaşıtlarında hehehehe :))))kızlar ben geldimmmmmmmmm. Herşey yolunda allaha şükür. free betam 40 çıktı. benim minik sıpam her zaman kıpır kıpır olur bu sefer baş aşağı duruyodu. öksür öksür bir türlü düşmedi amuda kalkmış duruyodu. doktorumuz bi görüntü yakaladı ama bu görüntü göbek kordonu olabilir dedi. ve akrabalarınıza söylemeyin henüz dedi. bebeğim %55 erkek.
bu arada doktorumuz biz sormadan cinsiyeti söyledi. 2 hafta sonra eğer amuda kalkması biterse kesin söylerim dedieşim mutluluktan uçuyor %55 olan oğluşumuza
aaaa olabilirrr belkide ama dün bide çok iş yaptım heryer açıktı rüzgar falan ondanda olabilirr..Allah yaşatmasın walla çookk zorr ilaç içerken okadar üzülüyorumkii ama mecburummFdilek48 canımm dun akşam depremden cok korktun ondan mı acaba agrıdı basın.Kıyamam ben sana yaa...Bende de cok fena migren var ama cok sukur rabbim beni koruyor ki hiç agrım olmuyor..O kadar cok kustum ki allah acıdı herhal bana....
bendede oluyo canım korkma ama afedersin kokulu falan değişik olursa ozaman enfeksiyon falan olabilir onun dışında korkma..Arkadaşlar benim akıntım var şeffaf renkte sizinde oluyormu gebelikte bu normalmi?
canımm yaa.nasıl rahatlatıyosunuz içimi..allah hepinizden razı olsun..döneyim paylascam sizlerle..Hava da nasıl guzel burda...Pırıl pırıl bi gunes actım pencereleri oturuyorum..aynı içim gibi her yer...Mutluluktan cıvıl cıvıl
Zonnetje, valla beni bi görsen yere göge sıgamıyorum bugun.Kalkıp dus almam lazım ama sizi de bırakamıyorum..İnşallah guzel haberlerle dönerim.bugun ense kalınlıgı ölcülcek kuzumun..bi de kan vericez ikili test için
duncan, cinsiyet konusunda umudum yok zati..Bakalım bizim kuzu acacakmı bacaklarını..Ayy yerim ben onun kolunu bacagını yaaa
ewet canım en önemlisi saglıklı olması zaten bende saglıklı hayırlı bir erkek evlat diye diliyorum :))):26: bir kız bir erkek eşim ve benim için çok ideal 2 duyguyuda yaşamış oluruz 1 hafta kaldı bakalım dr ne diyecek sende gelir gelmez bebeişini anlat bize canım
kızlar hem yenmek yapıyorum hem sizleri takip ediyorum kar nımı doyurduktan sonra yaptıgım örgülerin bir kısmını buraya ekliyecem bakalım begenicekmisiniz çok zevkli bebek örgüsü yapmak tavsiye ederimmm
kızlar hem yenmek yapıyorum hem sizleri takip ediyorum kar nımı doyurduktan sonra yaptıgım örgülerin bir kısmını buraya ekliyecem bakalım begenicekmisiniz çok zevkli bebek örgüsü yapmak tavsiye ederimmm
ayyy ekle canım ekle bakalım çok severim ...
maalesef bende pek örgü yeteneği yok en azından görür yaptırırız belki...
Canimm, merakla beklicez orgulerini. Ben sahsen pek anlamiyorum orgu islerinden, hayatim boyunca hic bana gore degildi bu tur isler. Ama simdi icim gidiyor gorunce, acaba bende ogrensemmi diyorum org islerini:))) Biri bana gosterse yeterli, hemen ogrenirim:)
canım ya inşallah seninki gösterir yicen zaten merak etme bakmaya doyamıyo insan...
Canım senin haftaya demek ben bu cuma gidicem cinsiyet için inşallahhh oplun olcak senin benim içime öle doğuo...
Bende demin yedim yemek turkocum bu arada pylaş örgüleri meraktan çatladım valla... Kardeşim bebek battaniyesi örüo bitsin bende size onun resmini koycam. Bi cinsiyetimizde belli olsa neler yapcam ama bi emziğimi bilem alamadım daha yaaaaaaa...
canım ya battanıye modelını bitince koyarsan çok sevırım bende güzel bi model arıyorum başlamak için
baharnazcım dün halıyı kaldırırken lambaya vurdum akşama bi baktık bozulmuş karanlıkta kaldık:))) erkende uyudum ezeli bile izlemedim ama geçmedii( bende tansiyona bakayım bidaha olursa düşüktemi ağrı oluyo yüksektemi?? sanada geçmiş olsun tansiyon işini dengelemek zor ..
zonoxcum hayırlı olsun tatlım buarada bu erkekler büyüyünce kişi başına düşen kız sayısı baya az olacak yaşıtlarında hehehehe :))))
aaaa olabilirrr belkide ama dün bide çok iş yaptım heryer açıktı rüzgar falan ondanda olabilirr..Allah yaşatmasın walla çookk zorr ilaç içerken okadar üzülüyorumkii ama mecburumm
bendede oluyo canım korkma ama afedersin kokulu falan değişik olursa ozaman enfeksiyon falan olabilir onun dışında korkma..
Kızlar sizin eşleriniz yorumda bulunuyo benimkinden laf alamıyorum yaa :)) Annem kız yelekleri örüyoo kayınvalide erkek istiyoo ben karmakarışıkk bakalım hangi tarafın istediği olacak :))
Tamam canım koyarım kardeşim son sürat örüyo zaten yalnızca üstünün süslemelri var işte onuda cinsiyet öğrenmeden yapmıcak ama çok güzel böle piti kare gibi modeli pirinç ve haroşo sanırım karışık bide rengi kırık beyaz çok tatlı ama...
Tamam canım koyarım kardeşim son sürat örüyo zaten yalnızca üstünün süslemelri var işte onuda cinsiyet öğrenmeden yapmıcak ama çok güzel böle piti kare gibi modeli pirinç ve haroşo sanırım karışık bide rengi kırık beyaz çok tatlı ama...
Benimde ablam bana orucek battaniye felan, ornek bakiyoruz:))
Hadi bakalim merakla bekliyoruz battaniyenin bitmesini, biter bitmez bekliyoruz resmini burda.
tamam canım çok sevınırım 2 şişlemi örüyo bırde tek renk mı yapıyo?
kızlar aranızda saçları dökülen varmı...
benim çok saçım dökülüyor..kestireyim dedim çevremdekiler hamilelikte saç kestirmek iyi değil diyolar ne yapsam ?
birde dişetlerimde kanama başladı son 10 gündür
Gezgin senin gelişin kaldımı canım hiç bahsetmiyorsun?
canım benimki kız istiyor ama erkekte olsa sever. öyle baskı yapmıo ama gönlü kızdan yanaayy benim kayınvaldemlerde aynen seninki gibi kadın kız diye diye ölecek ya kızlarının çocukları hep erkekmiş kıza hasretlermiş ... ya hayret bişey hayırlısı olsun demiyolarda kız istiyolar sanki kız olsa faydaları olacak... neyse canım benim ailemde çok sevindi..
saol canım darısı bbaşınaaa
zonoxcum hayırlı olsun tatlım buarada bu erkekler büyüyünce kişi başına düşen kız sayısı baya az olacak yaşıtlarında hehehehe :))))
saol hayatım. eşim bu güzel sözlerinizi görünce çok mutlu olcak eminim. Allah sizinde gönlünüze göre versinnzonoxxxx...gozun aydin canimmm, nekadar sevidim senin adina bilemezsin. Esasinda daha cok esinin adina:))))) Bir oglus daha geliyor topigeeeMasallah Hayirlisiyla kucaginiza alin canim oglusunuzu
sanırım biz kalsiyum depolamışız. :) çok mutlu oldumCanım benim Allah nazardan saklasın ne güzel beslenmişsin sende bende senin beslenmene yakın bir beslenme tarzıyla yetiştim ölede devam ederim zaten. Sanırım bu sebeple banada bişey vermedi. Genede eninde sonunda ekstra vitamine ihtiyaç duyabiliriz bakalım en iyisini doktorlar bilir....
Şu örgü işine bir ben heveslenemedim senelerdir...
Çıtır çıtır nasıl örüyorsunuz saatlerce..
Maşallah size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?