Gulesram, yasadiklarin kolya degil canim, zaten ir kanadin kirikti(daha evvelki anlattiklarina dayanarak yaziyorum, kendi ailen hakkinda) bu esinin tarafindanda gerekli ilgiyi, olmasi gerekeni esasinda, goremedigin icin haliyle cok uzuluyorsun.
Tum bu negatiflikler arasinda aslinda cok cok pozitif olan birsey var! Sen herseye ragmen cok guclusun, esini seviyorsun, esinde seni seviyor ve kolluyor, elinden geldigince sana yardimci olmaya gayret ediyor( iyi veya kotu). Dahasi var; minicik evladiniz yolda, Rabbimin izniyle oda sizin araniza karisicak ve guzel, mutlu bir aile olucaksiniz insallah. Aile buyukleri yaninizda olmadanda hayatinizi dewam ettirebilirsiniz, ettirmek zorundasiniz. Sonucta hepimizi birer ana dogurmus, hayata getirmis ama genelde hepimizde yola yanliz dewam etmek zorundayiz, ailelerimiz cok sukur bugun varsalar, yarin olmayabiliyorlar. Keske hersey hep istedigimiz gibi olsa, gonlumuzce, sorunsuz sikintisiz...ama hayat boyle degil be guzelim. Inisler cikislar var, bunlar nekadar zorda gelse bize aslinda bir zaman sonra gucumuze guc katiyor!
Sen buzamana kadar olanlari artik dusunme, bundan sonraki olucaklara konsantre ol. Esinle, bebeginle pekisiriceginiz yuvanizi dusun, guclu ol. En onemlisi, RABBIMIN varligini hep yaninda hisset.
GÜLESRAM...
neticede oda bir anne ama kendi evladına anne...
kimse kendi öz annen gibi olmuyor olamazda..
çok şey bekleme,hatta hiçbişey bekleme kayınvalideden...
bu şekilde olması inan senin için daha iyi..
ne kadar mesafe o kadar saygı....bu zor günlerin evet ihtiyacın var kolay değil allaha dua et...o en büyük yardımcımızdır...
çok yanında yakınında olsa inanki sana, hayatına, evine, işine, gücüne, tasına, tarağına, tabağına herşeyine müdahale eder...
benim kayınvalidem gerçekten çok iyidir ..hatta ilk yıllarda kendi annem yerine koydum...bikaç sene sonra anladımki hep ilk önceliği oğluymuş...
o zaman tamam dedim...o benim annem değil eşimin annesi...
Gülesram canım sen hiç sıkma canını kuzum.Anlat tabi bize sıkmak ne demek..Hepimiz kimseyle konuşamadığımızı birbirimizle konuşuyoruz...İçinde tutunca insan hasta olur valla ben öyleyimdir.
İnşallah çok güzel bir aile olacaksınız Allahın izni ile canım..Geri kalan herkes boş...
Dilekcim, bu bebek insallah nasibiyle kismetiyle gelir, annanesininde butun yaralarini sarar canim. Bu minicik canlar ailenin hayatini degistiriyor. Ayrica basinda saolsun canim, Rabbim daha baska acilar gostermesin.
Selam Kızlar
Ben birşey sormak istiyorum. Benim vücudumun her yeri sıcak olsada nedense göbeğim daha doğrusu bebeğimin olduğu yer soğuk, aranızda böyle olan varmı? pazartesi doktora gidicem, o zaman sormayı planlıyorum ama merakımıda yenemiyorum
Canlarım allah biliyor yaa bende kendisini hiç öle aman aman sevmedim ama allahtan korkarım bide eşimi cok seviyorum onun için hep iyi olmaya calıstım..Ailem yok diye ona dört elle sarıldım ama hep elim boş döndüm...Hep iyi tarafından görmeye calıstım..Saolsun eşimde bundan sonra ona göre davranırsın sende hayatım diyor..Ama söyledim eşime bundan sonra arasın acmıcam dedim..Yazık ben aglarken bi baktım o da aglıyor..En cok buna kahroluyorum zaten..Benden cok oglunu üzüyor haberi yok hanfendinin..Daha biz bebegin kabi atıyormu onu bile bilmiyorken bir suru plan yapıyor yok ben dugrcakmısım hemen beni götürcekmiş kendi evine..Sonra mevlut okutcakmıs...Eltim hiç izin vermedi bişeye diye, bende heveslerini giderme derdinde..Söyledim eşime valla plan mlan yapmasın kafamı bozmasın benim...Cok hevesliyse kendi dogursun ne istiyosa yapsın...Yine bayram geliyo...Cok sukur yolu bahane edip gitmicez bu bayram ona kalmaya..Ama kesin o coktan plan yapmıstır bize gelek kalmak yayılmak için..İhtiyacımız oldugunuzda hanfendi ortalıkta yok gezmek oldu mu hemen meydanda....
Bugune kadar hiç bişey istemedim ondan bundan sonrada istemem..Malum ben bir isterim o bin ister hiç ugrasamam..Onun yuzunden işimi bıraktım zaten..Ben calısırken cocuk yapın diye yedi bizi...Dedik dusunmuyoruz..Bakacak kimse yok..Aa ben varım dogru sen ben evime alır bakarım hayatta bakıcıya para vermenize izin vermem dedi..Böyle de patavatsız işte..ayy ne zaman beni arasa delleniyorum..allah nasıl bilirse öyle yapsın yeter ki bana uzak olsunlar
İnşallah canım..İyi ki varsınız..Allah hepinizden razı olsun...Ne guzel yazmıssın geri kalan herkes boş diye..İnan ki öyle...Akşama kuzumu görcem ben yaa..Yaşasıın
Amin canım hep dua ediyorum annem eşim kardeşim var onların acısını gösterme diyorumm şimdi bide meleğim var Allah kimsenin ağzının tadını bozmasınn..
Kızlar 1 ay sonra falan uçak yolculuğu zararlı olurmu acaba ??
kızlar bunlar kızımdan kalanlar hepsini ben yaptımm eskittiklerininde resmini çekmedim daha çoktu yani bakalım begenicekmisiniz
kızlar bunlar kızımdan kalanlar hepsini ben yaptımm eskittiklerininde resmini çekmedim daha çoktu yani bakalım begenicekmisiniz
buda 2. bölümm kızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?