2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Cook coook saolun kızlar..Bebegim benim en buyuk mutluluk kaynagım..İnşallah hersey yolunda gidecek bizde tam bir aile olacagız allahın izniyle..Yeter ki rabbim eşimi basımdan eksik etmesin..allah herkese yerinde saglık versin.bana hayrı olmayan da bize hep uzak dursun tek dilegim bu allahtan....Sizleride sıktım nolur kusuruma bakmayın..Bunalrı eşime anlatamam ki..içimde tutsam taş gibi oluyorum..Sayenizde daha iyiyim..Daha da iyi olucam inşallah..Hepinizi çoook seviyorum

Gülesram canım sen hiç sıkma canını kuzum.Anlat tabi bize sıkmak ne demek..Hepimiz kimseyle konuşamadığımızı birbirimizle konuşuyoruz...İçinde tutunca insan hasta olur valla ben öyleyimdir.

İnşallah çok güzel bir aile olacaksınız Allahın izni ile canım..Geri kalan herkes boş...

İnşallah canım..İyi ki varsınız..Allah hepinizden razı olsun...Ne guzel yazmıssın geri kalan herkes boş diye..İnan ki öyle...Akşama kuzumu görcem ben yaa..Yaşasıın

Selam Kızlar
Ben birşey sormak istiyorum. Benim vücudumun her yeri sıcak olsada nedense göbeğim daha doğrusu bebeğimin olduğu yer soğuk, aranızda böyle olan varmı? pazartesi doktora gidicem, o zaman sormayı planlıyorum ama merakımıda yenemiyorum

Dilekcim, bu bebek insallah nasibiyle kismetiyle gelir, annanesininde butun yaralarini sarar canim. Bu minicik canlar ailenin hayatini degistiriyor. Ayrica basinda saolsun canim, Rabbim daha baska acilar gostermesin.

Amin canım hep dua ediyorum annem eşim kardeşim var onların acısını gösterme diyorumm şimdi bide meleğim var Allah kimsenin ağzının tadını bozmasınn..

Kızlar 1 ay sonra falan uçak yolculuğu zararlı olurmu acaba ??

benimde aynı. sordum ben bişi yokmuş. benmde bebeğimin olduğu sağ köşe buz gibi

Canım benim...

sen onu ailen yerine koydun o seni gelin olarak görmüş....hiç üzme kendini
birazda ailen olmadığı için bu kadar rahat davranıyo olabilir...
benim kayınvalidemde ist.dışında
ben doğurunca beni kendi evine götürecekmişmiş 40'ım çıkana kadar onda kalıcakmışım..sonra beni ist.evime gönderecekmiş...sen niye bende kalmıyosun dedim...kayınpederi yanlız bırakamazmışşş....
çıldırdım...hiççç sesimi çıkarmadım...o zaman hamile bile değildim...
kayınvalide kayınpeder varken nerde 40 gün yatıcaksın...10 gün o bana bakıcak sonra ben mecbur ayaklanıp onlara bakıcam..öyle şeymi olur...birdaha konuyu açarsa gelemiyosan gelme diycem...
evim hastanem ailem burda sen beni nereye götürüyosun hangi akla hizmet...
benim böyle bir talebim olmadıki?

kızlar bunlar kızımdan kalanlar hepsini ben yaptımm eskittiklerininde resmini çekmedim daha çoktu yani bakalım begenicekmisiniz

Eklentiler

• $örğü 001.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 28
  • $örğü 002.webp
    33,4 KB · Görüntüleme: 24
  • $örğü 003.webp
    22 KB · Görüntüleme: 30
  • $örğü 005.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 24
  • $örğü 006.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 26
İnşallah canım..İyi ki varsınız..Allah hepinizden razı olsun...Ne guzel yazmıssın geri kalan herkes boş diye..İnan ki öyle...Akşama kuzumu görcem ben yaa..Yaşasıın

öyle ama birtek siz varsınız...
evet yaaaa bak akşama bebişi görcen tüm sıkıntın püff diye geçecek yaaaa...

canım normalde kanama vs yoksa dr.lar zararsız diyor ama sen yine de danış doktoruna...

resimler ve r enkler buraya yüklenildiğinde çirkin çıkıyor tam net degil görüntüler yaa ötekilerde yoldaa

SUBARU canım hakikaten ne alaka yaaa....Sen bence konu ilk açıldığında sakince ben evimde rahat ederim de...Kayınpeder varken nasıl yatcan kalkacan vs vs dimi ya? Herkes kafasından bi plan yapıyo demek şimdiden...

Turkoooo örgüler süper ya maşallah...Beyaza bayıldım...

kızlar bunlar kızımdan kalanlar hepsini ben yaptımm eskittiklerininde resmini çekmedim daha çoktu yani bakalım begenicekmisiniz

ay bayıldım yaaa süperler turko. valla çok şık görünüyollar. allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin. keşke ben de yapabilseydim

buda 2. bölümm kızlarrr

Eklentiler

• $örğü 010.webp
    33,9 KB · Görüntüleme: 28
  • $örğü 009.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 22
  • $örğü 008.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 24
  • $örğü 007.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 23
  • $örğü 011.webp
    30 KB · Görüntüleme: 23
turko, her biri nefis, ama bence sen bunlar için ayrı bi topic aç, burda kaybolup gitmesin...isteyenler de altına eklesin öyle paylaşalım. eline sağlık

ayyy çıtır çıtır ne güzel ya maşallah...

Turkoo, kiz masallah becerikli gaci:))
Hepsi cok seker olmus,
bayildim walla, ozellikle sag ust kosedeki suvetere...harikaa cicili bicilii

Ellerine saglik

türko hepsi çok güzel ne kadar çok örmüşsün birde eskılerın varmış maşallah dıyım :)) ben beyaz gümüş lü gibi olan o , beyaz renk renk süsleme olan ve bıde beyaz üzerine yeşilden yapılan suratlı yelegı çok begndım maşallah sen şimdi hiç örmesende olur bunlar yeter valalhi

gulesram, kayınvalide kayınvalidedir maalesef. Ne kadar iyi de olsa onlar için oğulları daha önemli. Bir gün bir şey oluyor ve sen gelin olduğunu anlıyorsun. En iyisi ondan çok bir şey beklememek... İnşallah ona muhtaç olmazsınız.

turko yaa gelinlik gibi olana bayıldıımmm eğer kızım olursa yengeme örneğini atarım o beceriklidir yapar..2011 mayıs bebeklerinin cicileri diye bölüm açalım oraya konsun bunlar bencedee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…