- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #23.181
saol canım dun bıraz temızlık yaptım ama.aslında hep evdeyım dışarı bıle çıkmıyorum.dr gecen aradıgımda magnezyum hapını hergun al demıştı
canım 15 gün önce banada olmustu korkup 11de doktorumu uyandırdım hatta gaz sancısıymıs meğer:)) normalde agrım olurdu ama gecen haftaki çok kötüydü eşimde bende cok korkustuk iki büklüm oldum doğrulamıyordum resmen iki gün daha sürdü sonra gecti ama..
bakıyorum canım ben cicilerinize banada anlatırmısın nasıl yüklendiğini
bende de arada oluyor.
guzel annelernasılsınz hemen hemen herkes aşı oldu ben kaldım dr olmana gerek yok dedı.
bu arada dun akşama dogru karın agrım başladı gecede surdu adet sancısı gıbı hafıften belımde agrıdı sancı oldu gaz sancısımı normal sancımı ayırt edemıyorum.arada bende oluyor boyle sızde de karın agrısı oluyormu
ben sağlık ocağından yeni geldim,kasıklarımda acıma sancı hafiften oluyor onu söyledim adet ağrısı gibi olamsın önemli değil demişti benimkine,ama çok şidettliyse doktoruna sor her ihtimale karşı,bu kramplar önemli çünkü.için rahat etsin bi sor olmazsa git bi görün bence
konu cevaplama panelını tıkla orda ataç var onu tıkla dosya yukleme bolumu çıkıyor dosya ekleyı tıkla-temel yukleyıcıyı tıkla ordan yuklemek ıstedıgın foto yu seç yukle yı yuklendıkten sonra içerıgı yukle tıkla
bukadr canım
geçmiş olsun canımdikkat et kendine bendede bel ağrısı ve kra mplarım vardı kalsiyum eksikliğiymiş sebebi
sağol cnm yükledik bizde bu arada siz bayağı güzel şeyler almışsınız
onemlı degıl canım bende bugun cozdum.gordum oğluşunun kıyeftlerını çok gzller ozellıkle grılı kırmızılı tulum
sağol canıminş. bebişlerimiz içindeykende ekleriz resimlerii
SLM KIZLAR nasılsınız keyifler inş yerindedir. bizde iyiyiz.şeker yükleme testini yaptıranlar varmı aranızda ben bu ayın sonunda yaptıracam geç kalmış olmam herhelde dimi doktor o zaman çağırdı...
hoşgeldın canım bende bu ay sonu yaptrcam benım drumda ozamn ıstedı
teşekkür ederim canım...
Gebelik Takvimi, Gebelik Hesaplama Hafta Hafta Takip Hamilelik Hesaplama Takvimi
tatlışoglum bu lınkı tıklarsan gebelık takvımı
kızlar ben bugun tetanoz yaptırdım cok canımı acıttı kötü hemşire
tamam canım gördüm 24 ve 28 haftalar arası diyor daha zamanı var demekki bu aayın sonunda 27 haftalık falan olursa normal olur sanırım...:13:
kızlar ben bugun tetanoz yaptırdım cok canımı acıttı kötü hemşire
slm kızlar nasılsınız keyifler inş yerindedir. Bizde iyiyiz.şeker yükleme testini yaptıranlar varmı aranızda ben bu ayın sonunda yaptıracam geç kalmış olmam herhelde dimi doktor o zaman çağırdı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?