- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #23.201
SAĞOL CNM... DİKKAT EDİM BENDE DEDİĞİN GİBİ.. Kraft Twist Travel Sistem Bebek Arabası - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey! BUNU DÜŞÜNÜYORUM AMA TABİ İLK TERCİHİM.. YAKINDAN GÖRMEK LAZIM SANIRIM
Esracım biz aldık bu modelden çok güzel bir set. Hamile kalmadan önce çok beğenmiştim bu modeli ben. E bebekte bakmıştık bizde eşimle. Tavsiye ederim. Ciciler topiğinede eklemiştim. Kırmızı rengini aldık biz. Kızdada erkektede kullanabilelim diye
bir şey sorucam gynnoferon demir ilacı kullanan var mı aranızda eczacı tok yazmış prospektüsünde aç alınacak yazıyor bilgisi olan var mı?
ben hala elevit kullanıyorum,
henüz demir ilacını vermedi doktorum. sen yeni mi başlayacaksın?
canım geçmiş olsun bebeğin iyiymiş çok şükür diğerleride takip altında tutularak çözülebilecek sorunlar gibi görünüyor. kilo sende bizdensinselam kızlar..
sık sık yazamıyorum ama sürekli takipteydim...bu sefer geçmişi okuyamadım ama baya bi sayfa birikmiş umarım herkes iyidir....
aşıdan konuşuyosunuz bende geçen hafta 1. dozu yaptırdım 2. için 1 ay sonraya gün verdiler ...aşı bana çok ağrı yaptı 3 gün kolumu kaldıramadım desem yeri var...
ben bazı sorunlarla ugrasıyorum bu aralar.genel kan tahlillerim tekrarlanmıştı orda karaciğer enzimlerim yüksek çıktı takip edelim dediler 3 kez tekrarlandı tahliller 3ündede yüksek çıkınca gastreontolojiye yönlendirdiler henüz gitmedim...
2 gün öncede dr kontrolüm vardı bebeğimin sağlığı gayet yerindeymiş 350 gr olmuş minik kızım...onda sorun yok ama rahimde bölmeden şüphelendi drum... 21 aralığa randevu aldım 2. düzey doppler ultrason çekilecek.orda kesinleşecek rahimde septum olup olmadığı...
ben bebeğimi pek fazla hissetmiyorum....dr buna bağlı olabilir dedi...önemli bir durum kesinleştirelim çünkü eğer varsa erken doğum riskli ortaya çıkıyor ve bebek doğum pozisyonu alamayabiliyor bu nedenle buna bi baksın doppleri çekecek olan doktor dedi...
bunun haricinde 1 ayda 5 kg alıp 57 kg olmuşum.fırçayı yedim tabi....ayda 2 kg dan fazla alma dedi...bende anlamadım nasıl bu kadar çok aldığımı...şaşırdım wala...
ay ammada yazdım ha....işte böyle kızlar birazcık moralim bozuk ama bebeğim iyi ya o önemli benim için...
anam paranla rezil olmak dedikleri bu olsa gerek. birde milletin kaprisini çekecez bu halde he oldu gölerim doldu.sabah sabah sinir oldummmm!!!15 günde bir eve yardımcı oluyorum.bugün de kadının günüydü,normalde 9:00 gibi gelir.9:30 oldu yok,10:00 oldu yok! aradım evde uyuyormuş hanımefendi!!!!!!!!!!!!!cevabı da:_e,yağmur yağıyormuş,bu havada cam silinmezmiş miş..haftaya çarşamba gelirim diyo.ben de o gün de yamur yağarsa dedim.sonuçta kış yağmur yağar,kar yağar..evin içinde yapılacak bir sürü iş var silincek,süpürülecek,toz alıncak,banyolar temizlencek,kapılar silincek..sadece cam mı yani.sen böyle keyfi mi çalışırsın?gelme dedim .ben seni mi kovalıycam.allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin.sanki bedavaya çalışıyo.ayyy sinir oldum!!!!şimdi işin yoksa başkasını bul,offffff.:84::84:
canım geçmiş olsun hamilelikte bu tür sebepsiz karın ağrıları olması normalmiş takma kafana sakın:13:guzel annelernasılsınz hemen hemen herkes aşı oldu ben kaldım dr olmana gerek yok dedı.
bu arada dun akşama dogru karın agrım başladı gecede surdu adet sancısı gıbı hafıften belımde agrıdı sancı oldu gaz sancısımı normal sancımı ayırt edemıyorum.arada bende oluyor boyle sızde de karın agrısı oluyormu
canım ya nerelerdesin sen? yaramaz oğlun fırsat vermiyor sanırım nete girmene. iyiyiz çok şükür.SLM KIZLAR nasılsınız keyifler inş yerindedir. bizde iyiyiz.şeker yükleme testini yaptıranlar varmı aranızda ben bu ayın sonunda yaptıracam geç kalmış olmam herhelde dimi doktor o zaman çağırdı...
oy oy oy yazık sanaaa ... Dikkat et kendine kolunun üzerine yatma sakın buzla ovala çok acırsakızlar ben bugun tetanoz yaptırdım cok canımı acıttı kötü hemşire
herkese merhabalar,
iki gündür çok hastaydım yazamadım,grip olmuşum.iki gün rapor aldım okula gitmedim ama iyileşemedim henüz .hepiniz kendinize iyi bakın,ilaç kullanamayınca iyileşme süreci çok uzuyor.
sınır bozucu banada aynı oluyor gecen bayram aynı yagmur yagıyor dıye gelmedı eşim sıldı yerlerı camalrım kalmıştı tuulerımı yıkamıştım takmadım bıle allhtan kımse gelmedı anneme gttım ben
selam kızlar nasılsınız?biz kızımla iyiyiz çok şükür.bir arkadşım vardı 3 yıldır bebek istiyordu sabah hamile olduğunu öğrendik.çok sevindik yaa.
amanın ne guzel bi haber ya:92:
helel olsun valla.kaç tl veriyorsun?Ay canım kötü olmuş ya. Bence en kısa sürede sağlam başka birisini bul. Benim de burda hava kötü yağmur yağacak gibi ama kadıncağız siliyor valla cam kapı yağmur demeden.
çokayakta kaldınmı canım umarım ciddi değildr
dremaer tatlım bişey soracaktım nöbetten muaf olablmen için kaç haftalık olman gerekyr bana şimdi okulda nöbet verrler mi?....bu arada canım ben dönem sonuna kadr çalşmaya karar verdim milli eğitm müfettişi tandgmz vardı on u aradık rapor aldktan sonra sana kmse neden aldn dyemezde sonra il içi atamayla aldrmayla çalştgnda hiç çalşmamış hep rapor almş gozkmen hoş olmaz dedi bende 7 ahfta kadr dayanayım dedim ne yapayım sonradan önme bi engel çıkmasın diye..artık benden önce hocalrı ne yapmş ona bakp bi tekrar cekp kaldgı yerden devam etmeyi düşünyrm bna yapack da pek bişey kalmadı bide sınavları varrdr son herhalde hayrlısı dyrm
90 tl veriyorum ama 2011 de 100tl isterdi.seninki nekadar alıyor?15 günde bir geldiğinde ne kadar veriyorsun?Banada bir ablam var sağolsun o geliyor,acaba az mı veriyorum diye sana sormak istedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?