- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #23.221
dremaer tatlım bişey soracaktım nöbetten muaf olablmen için kaç haftalık olman gerekyr bana şimdi okulda nöbet verrler mi?....bu arada canım ben dönem sonuna kadr çalşmaya karar verdim milli eğitm müfettişi tandgmz vardı on u aradık rapor aldktan sonra sana kmse neden aldn dyemezde sonra il içi atamayla aldrmayla çalştgnda hiç çalşmamış hep rapor almş gozkmen hoş olmaz dedi bende 7 ahfta kadr dayanayım dedim ne yapayım sonradan önme bi engel çıkmasın diye..artık benden önce hocalrı ne yapmş ona bakp bi tekrar cekp kaldgı yerden devam etmeyi düşünyrm bna yapack da pek bişey kalmadı bide sınavları varrdr son herhalde hayrlısı dyrm
bir şey sorucam gynnoferon demir ilacı kullanan var mı aranızda eczacı tok yazmış prospektüsünde aç alınacak yazıyor bilgisi olan var mı?
kızlar 2,düzey ultrason çektirdik sonuçlarımız normal çıktı darısı başınıza bebişim bana benziyomuş
Tatlım 6 aylık olmak erekiyor.Yani 24.haftada alabilirsin nöbet yapamaz raporunu...
çok sevindim.amiin inşallah !onlar hepimizin bebeklerikızlar 2,düzey ultrason çektirdik sonuçlarımız normal çıktı darısı başınıza bebişim bana benziyomuş
kızlar 2,düzey ultrason çektirdik sonuçlarımız normal çıktı darısı başınıza bebişim bana benziyomuş
evet canım yeni başlıycam bende elevit kullanıyorum onuda kullanıcam ayrıca bu ilacı da kullanıcam bu gisişimde vermişti doktorum
anladım tatlım dha varmış o zmana kadr verr mi ki acır mı bana
dremaer tatlım bişey soracaktım nöbetten muaf olablmen için kaç haftalık olman gerekyr bana şimdi okulda nöbet verrler mi?....bu arada canım ben dönem sonuna kadr çalşmaya karar verdim milli eğitm müfettişi tandgmz vardı on u aradık rapor aldktan sonra sana kmse neden aldn dyemezde sonra il içi atamayla aldrmayla çalştgnda hiç çalşmamış hep rapor almş gozkmen hoş olmaz dedi bende 7 ahfta kadr dayanayım dedim ne yapayım sonradan önme bi engel çıkmasın diye..artık benden önce hocalrı ne yapmş ona bakp bi tekrar cekp kaldgı yerden devam etmeyi düşünyrm bna yapack da pek bişey kalmadı bide sınavları varrdr son herhalde hayrlısı dyrm
KEMAYCIM,sen nasıl oldun?:2:
yaa çok hastayım,burnum tıkalı nefes alamıyorum, sağolsun annem geldi izmir'den bana bakmak için dinlenmeye çalışıyorum
kızlar az önce bir arkadaştaydım....orda bir bayan 4.5 aylık hamileyken kızınolacak demiş doktor ona sonra bir daha gitmemiş doktora bide %100 dermiş ama bu hep benim oğlum olacak diye geçirmiş içinden neyse doğum yapıyoki bir oğlu oluyor ....doktoru buna gittiği süre boyunca günde 1- 2 bardak yada adet şeftali yemeği ihmal etme dermiş nedenide şeftali çocuğa kilo yaparmış....zaten oğluda 4 kilo 200 gr doğmuş... denemekten zarar gelmez derim ....
kızlar az önce bir arkadaştaydım....orda bir bayan 4.5 aylık hamileyken kızınolacak demiş doktor ona sonra bir daha gitmemiş doktora bide %100 dermiş ama bu hep benim oğlum olacak diye geçirmiş içinden neyse doğum yapıyoki bir oğlu oluyor ....doktoru buna gittiği süre boyunca günde 1- 2 bardak yada adet şeftali yemeği ihmal etme dermiş nedenide şeftali çocuğa kilo yaparmış....zaten oğluda 4 kilo 200 gr doğmuş... denemekten zarar gelmez derim ....
ayyy ne güzel canım maaşallah kızınakızlar 2,düzey ultrason çektirdik sonuçlarımız normal çıktı darısı başınıza bebişim bana benziyomuş
hay ben o uzmanın ... Başkasının cezasını sana niye kesiyor. gıcıklık değil mi sende gidip şikayet etseydinselam hanımlar nasılsınız...
bugun dr kontroluüm vardı. ultrasona girdim ultrasona radyoloji uzmanı bakıyo oda
hastaların birine kızmış sanırım şikayet oldu diye inat etti. siz şikayet ederseniiz beni bende
görem bile söylemiyorum ertık bebeklerin cinsiyetini demezmi??..
kaynar sular döküldü başımdan...
görüyorum ama söylemicem dedi birtek sağlıklı olduunu öğrendim okadar..
bişiy rica edicem bursada oturan nisan anneleri arasında medical parka giden varmı?
medical parka gitmek istiyorum kontrol için dr. ismi verecek biri varmı aranizda?? ne umutlarla gitmiştim bugun öğrenirim diye...suya düştü tüm umutlarım moralim çok bozuldu gördüğü halde söylemedi ya....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?