2011 Nisan Anneleri

evet canım doğru dyrsun aslnda dr bana hamilelkte çok yatmak hiç ii dil dei çok uyardı baştan berii hep hatrlattı :92:

Kızlar selamlar nasılsınız bakalım,geçmişi okuyamadım varmı önemli gelişmeler rapor edinde o kadar sayfayı bana okutturmayın:18:
Biz yarın gidiyoruz doktora,ayrıntılı ultrason çektiricem bide bi doktoru denicem iyiyse ona devam edicem,malum benim doktorumun ilgisizliğini anlatmıştım.Hayırlısı Allah'tan artık.

bir şey sorucam gynnoferon demir ilacı kullanan var mı aranızda eczacı tok yazmış prospektüsünde aç alınacak yazıyor bilgisi olan var mı?

canım ben kullanıyorum.. Aç - tok farketmiyor demişti doktor bana ama süt ürünleri & çay ile arasında en az 2 saat geçmesi gerekliymiş.. Ben sabah kahvaltıdan sonra elevit, gece yatarken de gynoferro içiyorum..

anaaamm buda nerden çıktı yaaa..Rapor al arkadaşım gitme

canım bizim okulda da su çiçeği salgını var ben doktorumla görüştüm geçirdiysen hiç bir şekilde bulaşmaz dedi.üstelik ben geçirmemişim allaha emanet çalışıyorum valla hamileyken öğretmen olarak çalışmak ne kadar riskliymiş.heran bulaşıcı bir hastalığa yakalnabilirsin.

kuzum bende seleni begendim hatta biz eşimle dosya açtık begendgmz isimler ve anlamları diye selen de avr listemzde..ama berilde kulağa hoş gelyr

ay nasıl işim yoğun bu ara hiç yazamıyorum ama artık dedim isim sormaya yazayım kızlara. çünkü hep aklımın bir köşesinde. uyurken bile aklımdan isimler ve anlamları geçiyor. ne zor işmiş. aslında duru koyacaktık ama sadece 1 hastanede 1 ayda 12 tane duru bebek doğmuş(vazgeçtik bizde

bencede ii yapmşınız canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…