- 21 Ekim 2010
- 2.630
- 221
- 123
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #23.241
Ahhh canımmm ben de ilk zamanlar dedim keşke daha erken verilseymiş bu nöbet raporu diye amaa işte bi süre sonra bakıyorum hiç hareket etmemeye alışıyoruzz.Bu da iyice hantallaştırıyor insanı.Haftada 1 gün nöber spor oluyor artık.Kendini çok yormadan uygun bi yere nöbet yazar seni zaten
kızlarr okulda su çiçeği salgını var !!
ben geçirmiştim ama bebişim karnımda olabilirmişşş!!!!:18:
ALLAH ANNELERİMİZİ BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN!!ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar.
mira
beril
selen
kızlar hangi isim daha güzel?kalabalıkken forumumuz sorayım dedim:26:
selenin anlamı çok güzel müjde demek. Beril de güzel bir isim çok beğeniyorum o isimdeki öğrencilerimira hoşuma gitmiyor benim yaa.hem telafuzuda zor canımcım
mira
beril
selen
bir şey sorucam gynnoferon demir ilacı kullanan var mı aranızda eczacı tok yazmış prospektüsünde aç alınacak yazıyor bilgisi olan var mı?
anaaamm buda nerden çıktı yaaa..Rapor al arkadaşım gitme
Ben SELEN'i beğendim.
mira
beril
selen
kızlar 2,düzey ultrason çektirdik sonuçlarımız normal çıktı darısı başınıza bebişim bana benziyomuş
kuzum bende seleni begendim hatta biz eşimle dosya açtık begendgmz isimler ve anlamları diye selen de avr listemzde..ama berilde kulağa hoş gelyr
ay nasıl işim yoğun bu ara hiç yazamıyorum ama artık dedim isim sormaya yazayım kızlara. çünkü hep aklımın bir köşesinde. uyurken bile aklımdan isimler ve anlamları geçiyor. ne zor işmiş. aslında duru koyacaktık ama sadece 1 hastanede 1 ayda 12 tane duru bebek doğmuş(vazgeçtik bizde
bencede ii yapmşınız canım
anaaamm buda nerden çıktı yaaa..Rapor al arkadaşım gitme
Hepsi çok güzel amaaa benceemira
beril
selen
mira
beril
selen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?