2011 Nisan Anneleri

rosaperle ve denizcim sağolun kızlar ya biz 2 kararsız çocuğu isimsiz bırakacaz bu gidişleyatıyoruz isim kalkıyoruz isim. ben de hemen size sormak istedim

selammm kızlar biz geldik aşıdan kolumu fena yaktı yağmurda gittik sinirde olduk evimin altındaki değilde uzak bir yerdeki sağlık ocağına kayıt olacakmışım aile hekimim ordaymış hemşire bi kereye mahsus yapıyorum4 hafta sonra orda yaptırın dedi:2:

canım dikkat et kendine inş. bebişin zamanı gelene dek bekler annesini üzmeden
kızlar 2,düzey ultrason çektirdik sonuçlarımız normal çıktı darısı başınıza bebişim bana benziyomuş
maşallah bebişine gözün aydın canımmmmm babası kıskanmıştır

yaa çok hastayım,burnum tıkalı nefes alamıyorum, sağolsun annem geldi izmir'den bana bakmak için dinlenmeye çalışıyorum
Allah acil şifa versin canım annelerin yeri bir başka
evet canım doğru dyrsun aslnda dr bana hamilelkte çok yatmak hiç ii dil dei çok uyardı baştan berii hep hatrlattı :92:
banada dedi cnm ne kadar çok hareketli olursan normal doğum şansımız artarmış
mira

beril

selen

kızlar hangi isim daha güzel?kalabalıkken forumumuz sorayım dedim:26:
beril benim favorimm çok güzel

inş. güzel haberlerle dönersin canım bu doktor umarım iyi çıkar ve siner içine doktor çok önemli yaa

Medical parkın birçok yerde hastanesi var..sen hangi semttekini soruyorsun canım..
mira
beril
selen
kızlar hangi isim daha güzel?kalabalıkken forumumuz sorayım dedim:26:
bende " beril " ismini beğendim canım..isim işi zor henüz bizde karar vermedik..birşeyi yakıştıramıyorum napıcam bilmem

mira'nın anlamı ne?

Mira;
Karaçay Türkçesi: Prenses
Rusça: Barış
Latince: Harika
latince: harika
gürcüce: prenses
rusça: barış, dünya
lazca: yüz, çehre
osmanlıca: başkasının sözüne itiraz edip mücadele etme.
arnavutça: iyi
galiçyaca: bakmak
ispanyolca: görünmek
italyanca: amaç
malta dili: hedef
sırpça: huzur
kırgız türkçesi: dünya

benim de mira çok hoşuma gitti

o kadar kararlıydıkki plan bozulunca şaşkın ördek yavrusuna döndükgece 12 ye kadar isim bakıyoruz. sizin dosyada neler var canım

canım bizde selen, asude, hazal,ipek ,tuğba,inci,ceyda ,betül, begüm ve ceren var.ama eşim begüm diye ısrar edyr bakalım.bende hiçbi ismi yakıştramyrm ya o olmaz şu olmaz falan filan ..son dakikaya kadar düşünecegiz galiba ama böle durumlarda ilk akla gelen koyuluyrmş hep diye duydum

çocuğa isminin anlamını sorduklarında hangisini söylicek?

denizciğim ben medical park fatihe gidiyorum,ben çok memnun değilim doktorumdan o yüzden değiştiricem,çok yoğun ilgilenmiyor.Muayene ücreti ssklıya 50 tl ama ultrason ve pahalı,ben testlerimi dışarda yaptırıyorum.Mediportta bir doktor var bi onu denicem yarın beğenirsem orda devam ederim inşallah.
Nisacığım çok teşkkür ederim,sen nasılsın hamileliğin nasıl gidiyor ,sıkıntı yoktur umarım.Bebişe eşya almaya başladın mı?

bu anlamları hangi siteden buldun?

benim kızımın adı ipeknaz çok severek koymuştuk ismini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…