2011 Nisan Anneleri

canım merhaba

ben bursada turmuyorum evlenip 1 sene önce istanbula geldim. medicalparkta calısan doktor aklıma gelmiyor. ama kadın doğum uzmanı bir akrabam var ve gerçekten cok iyi bir doktordur. birde akrabam ve erkek olduğu için cekindiğim için bir arkadasına gidiyordum ben bayan o hangi hastanele çalşıyor su anda bilmiyorum ama ben çok severim. istanbulda olmama ragmen bazen gidip muayene oluyorum bebişi gösteriyorum her ikisine de.. biri faruk dinçşahin digeride gülin okan. faruk abi akrabam sanırım baharla çalışıyor su anda ama gülin abla hangi hastanede bilemiyorum acıkcası..

ne olacak böyle bilmiyorum yarıyı da geçtik. bir an önce bulmak istiyorum. elbet nasibinde birşey var ama ne acab:))onu bulmak önemli. hem telaffuzu kolay hem anlamı güzel sanki aynı anda olmuyor
kuantum isim analizinden bahsetmiştin sen bide ona sardım ben..bi isim beğeneyim gidip hemen analizde ettiriyorum facebook ta bide o da yetmiyor facebookta "adınız size ne soyluyor" yeri var birde oraya analiz ettiriyorum..sonra bi bakmışım eleye eleye elimde isim kalmamış

ayy bide o var doğruaman ya valla inceleye inceleye başa döncez bu gidişle. sizin listede neler var

nisa86 ve ervacım teşekkür ederiz. ayy valla ne zormuş. iş ciddiye binmeden elimde bir sürü isim vardı ama şimdi hiç birşeyi beğenemiyorum
haklısın canım insan bişi beğenemiyor

Nisacığım çok teşkkür ederim,sen nasılsın hamileliğin nasıl gidiyor ,sıkıntı yoktur umarım.Bebişe eşya almaya başladın mı?
iyi gidiyor esteemcimm bugün aşı olduk bir sıkıntımız yok canm eşya almaya başladık ve abartıyorum gibi geliyor ama çok heyecan verici cnm

bende şimdilik Bengü, Nisa, İzgi, Bade, Beray, Beril , Minel.. bunlar hoşuma gidiyor..ayrıca iki isim düşünüyorum ben..hayırlısı bklım
adıyla yaşasın valla zor canım ben kızım olsaydı çok kararsız kalırdım isimda

hnk, canım sen 2. düzey ultrason çektirecekmisin?

hayır canım çektirmedim ve çektirmeyeceğim.. tabi ne kadar doğru tartışılır ama doktorun ultrasonu cok güzel ve her gittigimizde en az yarım saat her detaya kadar bakan titiz bir kadın. ona sordum ne zaman gidicez diye oda dediki ben gerek görmüyorum bu ultrasonla bakıcaklar yine haa ama baska bir göz daha baksın dersen yollarım biyere farketmez dedi. eşimde zaten istemiyordu hiç ona kalsa ikilide yaptırmayacaktı Allah a emanet bişey cıksa ne yapıcazki zaten aldırmayı asla düşünmeyiz dedi. bende çektirmeyelim dedim öle olunca. allahıma emanet artık. su an sağlıklı iyi gidiyor ama inşallah hep öyle gider.

cnm şimdi doktorumu aradım belki rapor vereyim gitme der diye ama sen geçirdiysen bişey olmaz dedi
alsam mı ki yinede??
e olmaz dediyse gerek yok be bacım yok yere yeme rapor hakkını o zaman,yinede sen bilirsin
sorma sorma bende analize göre bakıyorum. yok bu isim inatçıymış, yok bu çok duygusalmış eleye eleye elde var... Şu ara bize kalan iki isim var HAZAL ve İDİL. Eşim inatla Demet diyor ama maalesef olmayacak!!!! Demet Akalın hayranıymış kendisi beni tanımadan önce hala unutamamış demek ki kzı olduğunu duyunca bebişin yeniden hortladı sevdası
kızlar nasıl anket açılıyor bu konuda bir anket hazırlayayım diyorum. nasıl yapmam lazım ayrı başlık altında?bilen var mı
canım nasıl anlatsam kiii ..Şimdi bebeklerimizin cinsiyetleri ve isimleri topiğine gir öncelikle.en üst solda yeni konu aç linkini tıkla.konuyu açarken allta diğer seçenekler kısmında anket karşına çıkacak.kaç maddeli yapacaksan seç.zaten sonrasında yönlendirir seni. Ay öğretmenlik kanıma işlemiş kusura bakma hatam olduysa anlatımda bacım

ayy canım benm ne kadar güzel anlattın meslek belli ediyor hemen kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…