- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #23.301
sorma sorma bende analize göre bakıyorum. yok bu isim inatçıymış, yok bu çok duygusalmış eleye eleye elde var... Şu ara bize kalan iki isim var HAZAL ve İDİL. Eşim inatla Demet diyor ama maalesef olmayacak!!!!Demet Akalın hayranıymış kendisi beni tanımadan önce hala unutamamış demek ki kzı olduğunu duyunca bebişin yeniden hortladı sevdası
cnım çok güldüm ayy hortlatma geri öldür idil de güzel anlamını bilmyrum
erenhava bebişinin cicilerne bayıldım hele o fırfırlı donlarına
cnm rahim büyüdüğü için olabilir bide dikkat et bakalım yağmurlu gündüe oluyomu..bende yağmur yağdığı zamanda hafif oluyo...havaylada alakalı sanırımguzel annelernasılsınz hemen hemen herkes aşı oldu ben kaldım dr olmana gerek yok dedı.
bu arada dun akşama dogru karın agrım başladı gecede surdu adet sancısı gıbı hafıften belımde agrıdı sancı oldu gaz sancısımı normal sancımı ayırt edemıyorum.arada bende oluyor boyle sızde de karın agrısı oluyormu
bunu alcaz sanırım çok beğendim ben..şık ve kullanışlı..ilk çocuk alim inş diğerlerinede kullanırım..Esracım biz aldık bu modelden çok güzel bir set. Hamile kalmadan önce çok beğenmiştim bu modeli ben. E bebekte bakmıştık bizde eşimle. Tavsiye ederim. Ciciler topiğinede eklemiştim. Kırmızı rengini aldık biz. Kızdada erkektede kullanabilelim diye
cnm ben kullanıyorum aç tok fark etmiyo..ama 2 saat önce ve sonrası çay süte tüketilmemeli emilimini azaltıyomuşbir şey sorucam gynnoferon demir ilacı kullanan var mı aranızda eczacı tok yazmış prospektüsünde aç alınacak yazıyor bilgisi olan var mı?
beril ismini beğeniyorum cnm...mira
beril
selen
kızlar hangi isim daha güzel?kalabalıkken forumumuz sorayım dedim:26:
evet doğru söyledin cnm... o şekilde içiliyo....ama ben yatarken alıyorum kiminde bulantı yaparmış o yüzden bende yapmadı çok şükür..canım ben kullanıyorum.. Aç - tok farketmiyor demişti doktor bana ama süt ürünleri & çay ile arasında en az 2 saat geçmesi gerekliymiş.. Ben sabah kahvaltıdan sonra elevit, gece yatarken de gynoferro içiyorum..
ay daha komiği ne biliyor musun soyadımız *oğlusorma sorma bende analize göre bakıyorum. yok bu isim inatçıymış, yok bu çok duygusalmış eleye eleye elde var... Şu ara bize kalan iki isim var HAZAL ve İDİL. Eşim inatla Demet diyor ama maalesef olmayacak!!!!Demet Akalın hayranıymış kendisi beni tanımadan önce hala unutamamış demek ki kzı olduğunu duyunca bebişin yeniden hortladı sevdası
cnım çok güldüm ayy hortlatma geri öldür idil de güzel anlamını bilmyrum seren serengil gibi birşey olacak ölmezse düşünsene yaaa
İdil:1. Kır hayatını konu edinen yazı veya şiir, aşk hakkında. 2. Küçük ve şairane resim. 3. İçten ve saf aşk.
demek canım.Buda kuantum analizi oluyor kızlar:
İDİL: Hayatınızda duygu hakim. Mantığa da biraz ağırlık vermekte ikisini dengelemekte fayda var. Hırslısın ve zorluklara direnme gücün normalin çok çok üzerinde. Duygusal olarak kendine hakimsin. Güzel şeylere sahip olmak istiyorsun. Büyük düşünebilen senin için doğru tanım olur.
cnm rahim büyüdüğü için olabilir bide dikkat et bakalım yağmurlu gündüe oluyomu..bende yağmur yağdığı zamanda hafif oluyo...havaylada alakalı sanırım
bunu alcaz sanırım çok beğendim ben..şık ve kullanışlı..ilk çocuk alim inş diğerlerinede kullanırım..
cnm ben kullanıyorum aç tok fark etmiyo..ama 2 saat önce ve sonrası çay süte tüketilmemeli emilimini azaltıyomuş
beril ismini beğeniyorum cnm...
evet doğru söyledin cnm... o şekilde içiliyo....ama ben yatarken alıyorum kiminde bulantı yaparmış o yüzden bende yapmadı çok şükür..
sağol canımcım. en güzelini yaptın baştan karar verdin. adıyla yaşasın oğluşun.
ay canım yaa rica ederim yardımcı olabildimse ne mutlu bana:13:ayy canım benm ne kadar güzel anlattın meslek belli ediyor hemen kendini
dramer canım bende idili çok begenıyorum
cnm rahim büyüdüğü için olabilir bide dikkat et bakalım yağmurlu gündüe oluyomu..bende yağmur yağdığı zamanda hafif oluyo...havaylada alakalı sanırım
aaa evt gecenlerde de yagmur yagdıgı zaman olmuştu ıkı gundur de yagmur var.drum rahım buyuyor ıpler gerılıyor ondan dedı
ay daha komiği ne biliyor musun soyadımız Demetoğluseren serengil gibi birşey olacak ölmezse düşünsene yaaa
İdil:1. Kır hayatını konu edinen yazı veya şiir, aşk hakkında. 2. Küçük ve şairane resim. 3. İçten ve saf aşk.
İDİL: Hayatınızda duygu hakim. Mantığa da biraz ağırlık vermekte ikisini dengelemekte fayda var. Hırslısın ve zorluklara direnme gücün normalin çok çok üzerinde. Duygusal olarak kendine hakimsin. Güzel şeylere sahip olmak istiyorsun. Büyük düşünebilen senin için doğru tanım olur.
o zaman de***** üzerine kalın bir çizgiyle çiz:18: idil çok güzel hayatımmm
tşk ederım canımkızım olunca bu donlardan gydrcem derdım hep ıçımde vardı sallasın poposunu
hayır canım çektirmedim ve çektirmeyeceğim.. tabi ne kadar doğru tartışılır ama doktorun ultrasonu cok güzel ve her gittigimizde en az yar saat her detaya kadar bakan titiz bir kadın. ona sordum ne zaman gidicez diye oda dediki ben gerek görmüyorum bu ultrasonla bakıcaklar yine haa ama baska bir göz daha baksın dersen yollarım biyere farketmez dedi. eşimde zaten istemiyordu hiç ona kalsa ikilide yaptırmayacaktı Allah a emanet bişey cıksa ne yapıcazki zaten aldırmayı asla düşünmeyiz dedi. bende çektirmeyelim dedim öle olunca. allahıma emanet artık. su an sağlıklı iyi gidiyor ama inşallah hep öyle gider.
fguney gözün aydın canım,inş.böyle sağlıkla devam eder...
leengörkemm,bende Beril ve Seleni beğendim....Selen daha hoş geliyor ama kulağa sanki..
esteem,yarın hayırlı haberlerle dönersin inş.
ay daha komiği ne biliyor musun soyadımız Demetoğluseren serengil gibi birşey olacak ölmezse düşünsene yaaa
gerçekten isim karmaşası yaşıyorsunuz...ben anlayamayacağım bu duyguyu çünkü en baştan belliydi..zor bir durum ama..İDİL benim yeğenimin adı,çok şahsına munhasır bir çocuktur çok akıllı,büyümüş küçülmüş tiplerden..
ama ben HAZAL ı daha çok beğendim,ikiside güzel ama...
için rahatlar canım iii etmişsin aradğınaşimdı drumu aradım rahım genışlıyor korkma dedı.yrn gel rahım kalınlıgına bakalım bı muayene edelım dedı rn gtcem 3te
sağol canım benim.isim bir boncuk aslında ama işte önemli de ne bileyim. hele kararsız anne babalar için:86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?