2011 Nisan Anneleri

cnm rahim büyüdüğü için olabilir bide dikkat et bakalım yağmurlu gündüe oluyomu..bende yağmur yağdığı zamanda hafif oluyo...havaylada alakalı sanırım

Son düzenleme:

ayy canım benm ne kadar güzel anlattın meslek belli ediyor hemen kendini
ay canım yaa rica ederim yardımcı olabildimse ne mutlu bana:13:
dramer canım bende idili çok begenıyorum

güzel idimi canım ya köken yunanca deniyor ondan tereddütüm var ama bilmiyorum valla.

kızlar benim meleğim için açtığım topikin linkini vereyim isim çeşitliliği ve kuantum analizi açısından sizede faydalı olabilir belki
http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimizin-cinsiyetleri-isimler/405206-hangi-kiz-ismi-3.html

fguney gözün aydın canım,inş.böyle sağlıkla devam eder...

leengörkemm,bende Beril ve Seleni beğendim....Selen daha hoş geliyor ama kulağa sanki..

esteem,yarın hayırlı haberlerle dönersin inş.

canım zaten amacı bir sorun çıktı mı önceden müdahale tedavi etmeleriymiş yoksa bende yaptırmıycaktım yoksa allah korusun bende aldırmayı hiç düşünmedim allah bebklerimizi korusun.ben medilife tan randevu aldım sana nereden aldın diye soracaktım aynı bölge de oturduğumuz için neyse o zaman gerek kalmadı :))

fguney gözün aydın canım,inş.böyle sağlıkla devam eder...

leengörkemm,bende Beril ve Seleni beğendim....Selen daha hoş geliyor ama kulağa sanki..

esteem,yarın hayırlı haberlerle dönersin inş.

sağol canım benim.isim bir boncuk aslında ama işte önemli de ne bileyim. hele kararsız anne babalar için:86:

sağol canım benim.isim bir boncuk aslında ama işte önemli de ne bileyim. hele kararsız anne babalar için:86:

tatlım oyumu verdim ama çok da gerilme isim konusunda daha vakit var nasılsa..
insanın hiç ummadığı biranda aklına gelebiliyor bir isim ve evet bu diyorsun..

boncuk bebeklik için ama bütün hayatı boyunca onunla yaşayacak,çok önemli tabii isim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…