- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #23.341
ayy maşallahhh bebişimizeeAllah sağlık versin. Doktoru bile uğraştırmış kerata
maaşşallah canım minik afacana yerim ben onuu:)))) bu arada bizim oğlanın adıda kaan kalacak sanırım daha değişme çok şükür adaş olacaklar sanırım:))
ayyy canım benimmm maşallahh kaan a Allah nazarlardan saklasın canımçok komik yaa sizi bayağı uğraştırmış yaramaz
tüm güzel dilekleriniz için sağolun koşuyolu görüntüleme merkezinde çektirdim fiyatı 150 tl bebeğimin tüm iç organlarına bakıldı bacak kol el parmak karaciğer pankreas falan ...
ya birde eşimle şu isim konusunda anlaşamıyoruz anasının adını koyucaz ben yanına isim koyalım diyorum diyo ki ikinci bir isim düşünmüyorum düşünürsem sen koyarsın offff ya ne yapıcağımı şaşırdım
kızlar ben bir soru sormuştum gynoferon kullanan var mı aç mı tok mu içicez bu ilacı diye kullanan yok herhalde
geçmiş olsun cnm Allah şifa versin..limonlu ballı ılık su,sahlep,ıhlamur iyi geliyor..ballı zencefilde iyi geliyor ama biraz acı oluyor..annelerden Allah razı olsun valla dayanamıyorlar çocuklarına napsınlar..yaa çok hastayım,burnum tıkalı nefes alamıyorum, sağolsun annem geldi izmir'den bana bakmak için dinlenmeye çalışıyorum
kızlar 2,düzey ultrason çektirdik sonuçlarımız normal çıktı darısı başınıza bebişim bana benziyomuş
Selam hatunlar...Nasılsınız...Biz KAAN'ımla gayet iyiyiz...
Bugün 14:00 araştırma hastanesinde ayrıntılı usg vardı...Daha sıra beklerken oğluşum tekmeleyip durdu annesini...Sıramız gelincede dr. 1,5 saat çıldırttı...Rahat durmadı...Tam pozisyonunu yakaladım diyor bizimki hop dönüveriyor poposunu...Çıldırdı bu oğlan diyor dr...Yüzünü kapatıyor...Parmaklarını sayacak ama bir türlü açmıyor...Yumruk yapmış hereket ettirip duruyor...Birde almış eline kordonunu onu sıkıp sıkıp duruyor beyefendi...Usg boyunca dr. kolu ağrıdı artık ama neyseki tekrar tekrar bakıp tamamladı...
17:00 özelde randevumuz vardı...Ordada hareketliydi...Anneannemizde ilk defa gördü torununu...Herşeyi çok güzel gelişiyor dedi dr...Bu seferde kordonunu tokatlayıp duruyordu babamız çok hoşuna gitti...Kilomuz 650gr olmuş kızlar...2 hafta önden gidiyor dedi dr ve boyuda tahminen 22 cm falan dedi...Bacaklarını topladığı için boyunu ölçemiyoruz dedi ama tahminen 22 cm olmuş...Normalde 21+1 bugün ama usg göre 23+0 çıkıyoruz...Tahmini doğum adete göre 21.04.2011 ama usg göre 08.04.2011 çıkıyor...Maşallah diyeyim bari KAAN'ıma...
Bana gelince yine heray olduğu gibi 1 kilo almışım...Dr. iyi gidiyorsun dedi...
SLM kızlarrrr ben geldim..ne var ne yok henüz geçmişe bakmadım önce bir merhaba diyeyim dedim..
ayy bugünlerde şu 5 gündür fln inanılmaz iştahım açıldı yaakendi kendimden korkuyorum valla biranda alıcam kocaman olacağım diye birde yemeği çok kaçırıyorum elimde olmadan sonrada çok fena oluyorum 1 saat fln yatmadan kalkamıyorum yerimden
canım sağol bu arada ben de yarım saat öncedn alayım bari..ohh keyfe bak yaa nasıl sinir oldum bir andane bu ya ?bebek sadece eşinin mi Allah aşkına..sen bu kadar sıkıntısını çekiyorsun ama isim konusunda fikir bile beyan edemiyorsun hem annesinin ismini koyarak bencilliğini ortaya koyuyor hemde neymiş 2.bir isim düşünürse LUTFEDİP mi sana koydurcakmış..ayy kusura bakma ama ben olsam hiç alttan almam ,terbiyesizlik bu resmen..eşinle aranın bozulmasını istemem ama ben bu kadar bencilliğe sessiz klamazdım onu söyleyebilirm..!
cnm gynoferonu ben oğlumdayken kullanmıştım..normalde aç karnına yemekten yarım saat önce alınması gerekiyor ve en faydalı hali bu şeiklde..ama mide bulantısı yada mide hassaslıgı olanlarda yemekten sonra kullanıyor ama yemekten sonra içildiğinde ilacın etkisi yarı yarıya düşüyor..reçetesinde yazıyor bu bi bak oku göreceksin..
geçmiş olsun cnm Allah şifa versin..limonlu ballı ılık su,sahlep,ıhlamur iyi geliyor..ballı zencefilde iyi geliyor ama biraz acı oluyor..annelerden Allah razı olsun valla dayanamıyorlar çocuklarına napsınlar..
gözün aydın cnm ,ohoo hemde sana mı benziyormuş :9 güzel olacak desene
oyy maşallaah yaramaz Kaan Bey'imize..tosun paşa olacak herhalde..
ne güzel bakmışsın annesi öyle,kendine değil oğlana aldırmışsın kiloları
erkenci davranır belki sen onu böyle beslemeye devam edersen..
vakitlice hayırlısı ve sağlıkla gelsinler inş.
HOŞGELDİN KANKİM..NORMAL ARTIK Bİ ŞEKİLDE KENDİNİ FRENLE...YOĞURT TÜKET..
CNM ÇOK KÖTÜ YORGUN YADA HASTA OLDUĞUMDA ALIYORUM..DOKTORUMDA ÖYLE DEDİ... ÇOK ŞİŞİRİYOMUŞ..PEK TAVSİYE ETMEDİ BİTEK DEMİR ALIYORUM CNM:
maşallah oğluşuna ya ay ne güldürdün beni kordunuyla oynuyomuş..ay bu benim sıpadan daha yaramaz olcak galiba bizimki bi çırmalıyodu o minik parmaklarıyla.. ay gözün aydın ya kocaman bi alkış KAAN YAVRUNA
Selam hatunlar...Nasılsınız...Biz KAAN'ımla gayet iyiyiz...
Bugün 14:00 araştırma hastanesinde ayrıntılı usg vardı...Daha sıra beklerken oğluşum tekmeleyip durdu annesini...Sıramız gelincede dr. 1,5 saat çıldırttı...Rahat durmadı...Tam pozisyonunu yakaladım diyor bizimki hop dönüveriyor poposunu...Çıldırdı bu oğlan diyor dr...Yüzünü kapatıyor...Parmaklarını sayacak ama bir türlü açmıyor...Yumruk yapmış hereket ettirip duruyor...Birde almış eline kordonunu onu sıkıp sıkıp duruyor beyefendi...Usg boyunca dr. kolu ağrıdı artık ama neyseki tekrar tekrar bakıp tamamladı...
17:00 özelde randevumuz vardı...Ordada hareketliydi...Anneannemizde ilk defa gördü torununu...Herşeyi çok güzel gelişiyor dedi dr...Bu seferde kordonunu tokatlayıp duruyordu babamız çok hoşuna gitti...Kilomuz 650gr olmuş kızlar...2 hafta önden gidiyor dedi dr ve boyuda tahminen 22 cm falan dedi...Bacaklarını topladığı için boyunu ölçemiyoruz dedi ama tahminen 22 cm olmuş...Normalde 21+1 bugün ama usg göre 23+0 çıkıyoruz...Tahmini doğum adete göre 21.04.2011 ama usg göre 08.04.2011 çıkıyor...Maşallah diyeyim bari KAAN'ıma...
Bana gelince yine heray olduğu gibi 1 kilo almışım...Dr. iyi gidiyorsun dedi...
kızlaar bende çıkıcam yavaştan..
biliyormusunuz bugün eşimle birlikteliğimizin 7.yılı..
hava da yağmurlu cnm eve gitmek istiyor ama süpriz yapıp yemeğe çıkalım diyebilirim..
ben daha yeni martta tasındım hadımköye o yüzden pek bilmiyorum buraları ama kolan hastanesine gittim tahlil için birkaç defa ayy rezalet biyer hiç sevmedim..
maaşallah canım oğluşuna.Valla okurken bizi çok güldürdü ama doktor bizim kadar eğlenmemiş anlaşılan bu arada birşeyide kanıtlamış oluyorsun illaki biz kilo alınca bebeklerde kilo almıyormuş bak ne güzel seninki annesini yormadan kendi büyüyüveriyor içerde.darısı bizim miniklerin başına
kzlar benim bu oğlan coştu yaaa tekmeleyip duruyor bir kaç gündür. ya bir noktaya bir takılıyor aynı yere 15 20 saniyede bir vuruyor. 2 3 dk da böle devam ediyor sonra olmuyor içimde fıldır fıldır dönüyor sag sol baska bi yer buluyor bu sefer baslıyor pıt pıt oraya vurmaya skılınca baska yere geçiyor. bu biraz alem ya annesni dövüyor sıpa yada güç denemesi yapıyor ben burayı delebilirmiyim diye bilemedim artık:) delip çıkmaya mı karar verdi ne:)))
Sağol canım...Bende seyrederken çok güldüm çok hoşuma gitti...Şimdi anne karnında hoşumuza gidiyor ama dünyaya gelincede böyle olurlarsa hoşumuza gidecekmi bilmiyorum artık...Bu kilo meselesini duymuştum aslında ama nekadar doğru bilemem...Anne kilo almazsa bebek fazla kilo alır anne çok kilo alırsa bebek kilo almaz demişlerdi...Nedeni ise zayıf kalıp kilolu bebek doğuran kişilere tanık olduğumdan şaşırmıştım ve bana böyle demişlerdi sanırım doğru...Aman zayıp kilolu olsun ama yeterki sağlıklı olsun...
1 ömür mutlu huzurlu olun inaşallah canım tabi bebişinizle de birlikte
erkekler daha fazla oynuyor galiba bizim kıza esince öyle biraz kıpraşıyor işte
kzlar benim bu oğlan coştu yaaa tekmeleyip duruyor bir kaç gündür. Ya bir noktaya bir takılıyor aynı yere 15 20 saniyede bir vuruyor. 2 3 dk da böle devam ediyor sonra olmuyor içimde fıldır fıldır dönüyor sag sol baska bi yer buluyor bu sefer baslıyor pıt pıt oraya vurmaya skılınca baska yere geçiyor. Bu biraz alem ya annesni dövüyor sıpa yada güç denemesi yapıyor ben burayı delebilirmiyim diye bilemedim artık:) delip çıkmaya mı karar verdi ne:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?