2011 Nisan Anneleri

ayy maşallahhh bebişimizeeAllah sağlık versin. Doktoru bile uğraştırmış kerata

maaşşallah canım minik afacana yerim ben onuu:)))) bu arada bizim oğlanın adıda kaan kalacak sanırım daha değişme çok şükür adaş olacaklar sanırım:))

ayyy canım benimmm maşallahh kaan a Allah nazarlardan saklasın canım çok komik yaa sizi bayağı uğraştırmış yaramaz

Sağolun kızlar...Vallah benim için keyifti oğluşumu görüyordum ama dr. çok uğraştırdı...Bende dedim ki hep uyurken buluyorduk o nedenle uyuşuk diyorduk biz ona...Dr. biz hareketli çocukları severiz dedi ama yanındaki asistan hocam yorulmadınız mı deyinde kolum tutuldu artık dedi...

Ewet canım adaş olacaklar ozaman...Biz adet günü olarak 21+1 ama usg 23+0 çıkıyoruz...Sizde 23+0 gösteriyor...Tam adaş olacaklar...

ohh keyfe bak yaa nasıl sinir oldum bir anda ne bu ya ?bebek sadece eşinin mi Allah aşkına..sen bu kadar sıkıntısını çekiyorsun ama isim konusunda fikir bile beyan edemiyorsun hem annesinin ismini koyarak bencilliğini ortaya koyuyor hemde neymiş 2.bir isim düşünürse LUTFEDİP mi sana koydurcakmış..ayy kusura bakma ama ben olsam hiç alttan almam ,terbiyesizlik bu resmen..eşinle aranın bozulmasını istemem ama ben bu kadar bencilliğe sessiz klamazdım onu söyleyebilirm..!

kızlar ben bir soru sormuştum gynoferon kullanan var mı aç mı tok mu içicez bu ilacı diye kullanan yok herhalde

cnm gynoferonu ben oğlumdayken kullanmıştım..normalde aç karnına yemekten yarım saat önce alınması gerekiyor ve en faydalı hali bu şeiklde..ama mide bulantısı yada mide hassaslıgı olanlarda yemekten sonra kullanıyor ama yemekten sonra içildiğinde ilacın etkisi yarı yarıya düşüyor..reçetesinde yazıyor bu bi bak oku göreceksin..
yaa çok hastayım,burnum tıkalı nefes alamıyorum, sağolsun annem geldi izmir'den bana bakmak için dinlenmeye çalışıyorum
geçmiş olsun cnm Allah şifa versin..limonlu ballı ılık su,sahlep,ıhlamur iyi geliyor..ballı zencefilde iyi geliyor ama biraz acı oluyor..annelerden Allah razı olsun valla dayanamıyorlar çocuklarına napsınlar..
kızlar 2,düzey ultrason çektirdik sonuçlarımız normal çıktı darısı başınıza bebişim bana benziyomuş

gözün aydın cnm ,ohoo hemde sana mı benziyormuş :9 güzel olacak desene

maaşallah canım oğluşuna.Valla okurken bizi çok güldürdü ama doktor bizim kadar eğlenmemiş anlaşılan bu arada birşeyide kanıtlamış oluyorsun illaki biz kilo alınca bebeklerde kilo almıyormuş bak ne güzel seninki annesini yormadan kendi büyüyüveriyor içerde.darısı bizim miniklerin başına

korkma cnm sen tecrübelisin hem çok az kilo aldığını biliyoruz..evham yapma yani..
iştah mesele tabii ama gelip geçiyor bence..ara ara dönemsel hatta regli zamanlarında denk geliyor bence..ama cnm dikkat et yemek yedikten en az 1-1.5 saat sonra uzan,amaan haa raflüye davetiye çıkarmaa

canım sağol bu arada ben de yarım saat öncedn alayım bari..

Sağol canım...Bir akşam zaten rüyamda oğlumu gördüm ama çok tombikti...Görümcemin oğluda öyle dünyaya gelmiş gören 3 aylık falan zannediyormuş ozaman...Dedim hatta benimde öyle olmasın diye ama bu gidişle ya erken gelecek dünyaya yada tosun paşa olacak...Sağlıklı olsunda o yeter...Bu ay hatta beslenme şeklim iyice bozuktu...Kilo vermiş olabilir diye tahmin ettim ama o yemiş beni beslemiş kendini...Sanırım bolca meyva yememe borçluyum...

Araştırmada usg kordonunu almış ellerine sıkıp sıkıp duruyordu oyun bulmuştu kendine...Özeldeki dr. ise usg tek elinle kordonunu tokatlayıp duruyordu yaramaz...Vallah canım çok sakin buluyorduk oğluşumu ama bugün gerçekten çıldırmıştı ama birkaçgünden beri zaten hissediyordum hareketlerini çok hareketliydi...

kızlaar bende çıkıcam yavaştan..
biliyormusunuz bugün eşimle birlikteliğimizin 7.yılı..
hava da yağmurlu cnm eve gitmek istiyor ama süpriz yapıp yemeğe çıkalım diyebilirim..

Welcqme welqme bacım ne oluyo sana 1 kilo almışsın alsana söyle 4-5 kilo aaa Ahaha Iyi maşşalh cnm...dikkat et ama almayıp sonradan ciddi ciddi alanlar var... Dikkatli ol

gözün aydın canım bi de biz atlatsak hayırlısıyla rüyalarımda görmeye başladım kafama ayrıntılı ultrasonu çok taktım galiba darısı başımıza

kzlar benim bu oğlan coştu yaaa tekmeleyip duruyor bir kaç gündür. ya bir noktaya bir takılıyor aynı yere 15 20 saniyede bir vuruyor. 2 3 dk da böle devam ediyor sonra olmuyor içimde fıldır fıldır dönüyor sag sol baska bi yer buluyor bu sefer baslıyor pıt pıt oraya vurmaya skılınca baska yere geçiyor. bu biraz alem ya annesni dövüyor sıpa yada güç denemesi yapıyor ben burayı delebilirmiyim diye bilemedim artık:) delip çıkmaya mı karar verdi ne:)))

ben daha yeni martta tasındım hadımköye o yüzden pek bilmiyorum buraları ama kolan hastanesine gittim tahlil için birkaç defa ayy rezalet biyer hiç sevmedim..

kolan hastanesini hiç bilmiyorum zaten ben medicanaya gidiyorum doktorum orada ama ayrıntılı orada pahalı olduğu için medilifa randevu aldım

Sağol canım...Bende seyrederken çok güldüm çok hoşuma gitti...Şimdi anne karnında hoşumuza gidiyor ama dünyaya gelincede böyle olurlarsa hoşumuza gidecekmi bilmiyorum artık...Bu kilo meselesini duymuştum aslında ama nekadar doğru bilemem...Anne kilo almazsa bebek fazla kilo alır anne çok kilo alırsa bebek kilo almaz demişlerdi...Nedeni ise zayıf kalıp kilolu bebek doğuran kişilere tanık olduğumdan şaşırmıştım ve bana böyle demişlerdi sanırım doğru...Aman zayıp kilolu olsun ama yeterki sağlıklı olsun...

erkekler daha fazla oynuyor galiba bizim kıza esince öyle biraz kıpraşıyor işte

canım yüzünü görebiliyomusun ayrıntılıda ben çok merak ediyorum da.

landsarc mutluluklar dılerım

kızlar ben yrn dr gtcem ya karnım agrıyor dıye ıdrar tahlılı yaptırıp oyle gıdım dıyorum ayaklarım hıç ısınmıyor bıde ıdrarımın rengı koyu dr soylemedım benım yenı aklmıa geldı sızce???????????

erkekler daha fazla oynuyor galiba bizim kıza esince öyle biraz kıpraşıyor işte

bizimkisi değişik gerçi bu aralar coştu yine. ama bazen böle 1 2 gün tık çıkmıyor cocuktan uyuyo mu artık nedense:))) sabahları cok hoşuma gidiyor ama uyandıgımda bi bakıyorum benden önce kalkmıs dönüyor oluyor içimde:)

Ay oğlan anaları yandık şimdiden başladı bu minikler ya..bizimkide doktorunu dövüyo...allahım aç yüzünü die kadın vuruyo karnıma hafif bu içerden pençe yapmış bana saldırıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…