- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #23.361
maşşkzlar benim bu oğlan coştu yaaa tekmeleyip duruyor bir kaç gündür. ya bir noktaya bir takılıyor aynı yere 15 20 saniyede bir vuruyor. 2 3 dk da böle devam ediyor sonra olmuyor içimde fıldır fıldır dönüyor sag sol baska bi yer buluyor bu sefer baslıyor pıt pıt oraya vurmaya skılınca baska yere geçiyor. bu biraz alem ya annesni dövüyor sıpa yada güç denemesi yapıyor ben burayı delebilirmiyim diye bilemedim artık:) delip çıkmaya mı karar verdi ne:)))
gozun aydın canımSağol canım...Bende seyrederken çok güldüm çok hoşuma gitti...Şimdi anne karnında hoşumuza gidiyor ama dünyaya gelincede böyle olurlarsa hoşumuza gidecekmi bilmiyorum artık...Bu kilo meselesini duymuştum aslında ama nekadar doğru bilemem...Anne kilo almazsa bebek fazla kilo alır anne çok kilo alırsa bebek kilo almaz demişlerdi...Nedeni ise zayıf kalıp kilolu bebek doğuran kişilere tanık olduğumdan şaşırmıştım ve bana böyle demişlerdi sanırım doğru...Aman zayıp kilolu olsun ama yeterki sağlıklı olsun...
erkekler daha fazla oynuyor gamaşliba bizim kıza esince öyle biraz kıpraşıyor işte
canım yüzünü görebiliyomusun ayrıntılıda ben çok merak ediyorum da.
cnm rabbim bebeğinizle sağlıklı hayırlı ömrler versinamiiiiin canım,çok saol...
landsarc mutluluklar dılerım
Kızlar ben yrn dr gtcem ya karnım agrıyor dıye ıdrar tahlılı yaptırıp oyle gıdım dıyorum ayaklarım hıç ısınmıyor bıde ıdrarımın rengı koyu dr soylemedım benım yenı aklmıa geldı sızce???????????
kızlaar bende çıkıcam yavaştan..
biliyormusunuz bugün eşimle birlikteliğimizin 7.yılı..
hava da yağmurlu cnm eve gitmek istiyor ama süpriz yapıp yemeğe çıkalım diyebilirim..
hava da yağmurlu cnm eve gitmek istiyor ama süpriz yapıp yemeğe çıkalım diyebilirim..
maşş
gozun aydın canım
benım kızım da oyle narın olcak hanfendıler
evt net bışekılde goruluyorr
cnm rabbim bebeğinizle sağlıklı hayırlı ömrler versin
cnm su içmiyomusun fazla...onlada alakalı bilgin olsun...2 lt en az
Selam hatunlar...Nasılsınız...Biz KAAN'ımla gayet iyiyiz...
Bugün 14:00 araştırma hastanesinde ayrıntılı usg vardı...Daha sıra beklerken oğluşum tekmeleyip durdu annesini...Sıramız gelincede dr. 1,5 saat çıldırttı...Rahat durmadı...Tam pozisyonunu yakaladım diyor bizimki hop dönüveriyor poposunu...Çıldırdı bu oğlan diyor dr...Yüzünü kapatıyor...Parmaklarını sayacak ama bir türlü açmıyor...Yumruk yapmış hereket ettirip duruyor...Birde almış eline kordonunu onu sıkıp sıkıp duruyor beyefendi...Usg boyunca dr. kolu ağrıdı artık ama neyseki tekrar tekrar bakıp tamamladı...17:00 özelde randevumuz vardı...Ordada hareketliydi...Anneannemizde ilk defa gördü torununu...Herşeyi çok güzel gelişiyor dedi dr...Bu seferde kordonunu tokatlayıp duruyordu babamız çok hoşuna gitti...Kilomuz 650gr olmuş kızlar...2 hafta önden gidiyor dedi dr ve boyuda tahminen 22 cm falan dedi...Bacaklarını topladığı için boyunu ölçemiyoruz dedi ama tahminen 22 cm olmuş...Normalde 21+1 bugün ama usg göre 23+0 çıkıyoruz...Tahmini doğum adete göre 21.04.2011 ama usg göre 08.04.2011 çıkıyor...Maşallah diyeyim bari KAAN'ıma...
Bana gelince yine heray olduğu gibi 1 kilo almışım...Dr. iyi gidiyorsun dedi...
korkma cnm sen tecrübelisin hem çok az kilo aldığını biliyoruz..evham yapma yani..
iştah mesele tabii ama gelip geçiyor bence..ara ara dönemsel hatta regli zamanlarında denk geliyor bence..ama cnm dikkat et yemek yedikten en az 1-1.5 saat sonra uzan,amaan haa raflüye davetiye çıkarmaa
Welcqme welqme bacım ne oluyo sana 1 kilo almışsın alsana söyle 4-5 kilo aaaAhaha Iyi maşşalh cnm...dikkat et ama almayıp sonradan ciddi ciddi alanlar var... Dikkatli ol
gözün aydın canım bi de biz atlatsak hayırlısıyla rüyalarımda görmeye başladım kafama ayrıntılı ultrasonu çok taktım galiba darısı başımıza
kzlar benim bu oğlan coştu yaaa tekmeleyip duruyor bir kaç gündür. ya bir noktaya bir takılıyor aynı yere 15 20 saniyede bir vuruyor. 2 3 dk da böle devam ediyor sonra olmuyor içimde fıldır fıldır dönüyor sag sol baska bi yer buluyor bu sefer baslıyor pıt pıt oraya vurmaya skılınca baska yere geçiyor. bu biraz alem ya annesni dövüyor sıpa yada güç denemesi yapıyor ben burayı delebilirmiyim diye bilemedim artık:) delip çıkmaya mı karar verdi ne:)))
canım yüzünü görebiliyomusun ayrıntılıda ben çok merak ediyorum da.
Ay oğlan anaları yandık şimdiden başladı bu minikler ya..bizimkide doktorunu dövüyo...allahım aç yüzünü die kadın vuruyo karnıma hafif bu içerden pençe yapmış bana saldırıyo
maşş
gozun aydın canım
benım kızım da oyle narın olcak hanfendıler
evt net bışekılde goruluyorr
içiyorum ama 2 bulmuyordur
Ay oğlan anaları yandık şimdiden başladı bu minikler ya..bizimkide doktorunu dövüyo...allahım aç yüzünü die kadın vuruyo karnıma hafif bu içerden pençe yapmış bana saldırıyo
kızlar artık çıkayım bari. kendinize iyi bakın iyi akşamlar :))))
İyi böyle canım yaa...Her ay 1 kilo iyi...Evet sonradan bende çok almaktan korkuyorum...Birkere internette ideal kilo alımını bulmuştum hamilelikte benim boyuma göre enaz 8 kilo en fazlada 13 yazıyordu...Bu zamana kadar 5 kilo almış bulunmaktayız...
Canım hiç sorun yapma ayrıntılı utrasonu...Zaten dr. heray ayrıntılı inceliyordu bir sorun görülmüyordu bu seferki biraz ölçümlerle yapılıyor...
Maşallah canım oğluşuna...Benimki ise hep sağ tarafımı tepikliyor...Dün akşam yönünü şaşırdı ne yapıyorsa artık vajinama doğru tepik yedim...Peki dıştan tepiklerini babanız filan hissediyormu...Bizimki hala hissettirmiyor dışarıdan...
Ewet canım görebiliyorsun...Aynı internetteki gözüken resimlerdeki gibi ama şimdi aklıma geldi ayrıntılıda dr. bana hiç usg kağıdını vermedi...Özeldeki verdi ama oda normal olanından...
Selam hatunlar...Nasılsınız...Biz KAAN'ımla gayet iyiyiz...
Bugün 14:00 araştırma hastanesinde ayrıntılı usg vardı...Daha sıra beklerken oğluşum tekmeleyip durdu annesini...Sıramız gelincede dr. 1,5 saat çıldırttı...Rahat durmadı...Tam pozisyonunu yakaladım diyor bizimki hop dönüveriyor poposunu...Çıldırdı bu oğlan diyor dr...Yüzünü kapatıyor...Parmaklarını sayacak ama bir türlü açmıyor...Yumruk yapmış hereket ettirip duruyor...Birde almış eline kordonunu onu sıkıp sıkıp duruyor beyefendi...Usg boyunca dr. kolu ağrıdı artık ama neyseki tekrar tekrar bakıp tamamladı...
17:00 özelde randevumuz vardı...Ordada hareketliydi...Anneannemizde ilk defa gördü torununu...Herşeyi çok güzel gelişiyor dedi dr...Bu seferde kordonunu tokatlayıp duruyordu babamız çok hoşuna gitti...Kilomuz 650gr olmuş kızlar...2 hafta önden gidiyor dedi dr ve boyuda tahminen 22 cm falan dedi...Bacaklarını topladığı için boyunu ölçemiyoruz dedi ama tahminen 22 cm olmuş...Normalde 21+1 bugün ama usg göre 23+0 çıkıyoruz...Tahmini doğum adete göre 21.04.2011 ama usg göre 08.04.2011 çıkıyor...Maşallah diyeyim bari KAAN'ıma...
Bana gelince yine heray olduğu gibi 1 kilo almışım...Dr. iyi gidiyorsun dedi...
oyy maşallah subanallah yaa..benimkide çok aşırı hareketli dr zor bakıyor..normaldede karnımda hiç rahat durmuyor yeterki ben bi uzanmayayım yani..aşırı kıpırıtılı bişey bu..öteki oğlumda çok hareketliydi ama bu onun yanında resmen hiperbebek
merhaba bayanlar
yazılarınızı biraz okudumda çok heyecanlı anlar yaşıyorsunuz bebeklerinizle
maşallah
benimde 8. haftam hamileliğimde
2 tanıdığım bayan bana kızın olucak dediler bende
neden ? diye sorduğumda evlilikte hangi birey baskın ve lafı geçerse ilk çocuk o cinsiyetten olurmuş
dediler
etrafımdaki birsürü insanı kafamdan geçirdiğimde evde sözü geçen mesela bayanların ilk çocuğu bayan gerçekten
lafı geçen erkeklerin ise yine ilk bebekleri erkek
sizce bu doğrumu bir düşünürmüsünüz
kafama çok takıldıda
bu arada rabbim sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin
[ı]merhaba bayanlar
yazılarınızı biraz okudumda çok heyecanlı anlar yaşıyorsunuz bebeklerinizle
Maşallah
Benimde 8. Haftam hamileliğimde
2 tanıdığım bayan bana kızın olucak dediler bende
neden ? Diye sorduğumda evlilikte hangi birey baskın ve lafı geçerse ilk çocuk o cinsiyetten olurmuş
dediler
etrafımdaki birsürü insanı kafamdan geçirdiğimde evde sözü geçen mesela bayanların ilk çocuğu bayan gerçekten
lafı geçen erkeklerin ise yine ilk bebekleri erkek
sizce bu doğrumu bir düşünürmüsünüz
Kafama çok takıldıda
bu arada rabbim sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin[/ı]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?